Fórum - Szóljon bele!
Fórum » Fórum - Magyar » Szóljon bele!Súgó


376750 hozzászólás 25117 lapon Rendezés:

[1] ... [24328] [24329] [24330] [24331] 24332 [24333] [24334] [24335] [24336] [24337]  ... [25117]

(Új hozzászóláshoz lépj be)

mötley crüe válasz |  2009.03.22. 21:32  (79433)
Tudod én azok közé tartozom aki még akkor is a leláton van ha 500 néző van! Kívánom hogy zsinorban nyerjék a mérkőzéseket, vagy ha kikapnak tegyék oda magukat hogy emelt fővel hagyják el a pályát!Itt sok vélemény ütközik és egyet ne feledj, itt mindenki a vidiért aggódik ,ki így ki úgy!Én nem hiszek a ns-nak már megírtam hogy az egy vicc lap és szórakozik a vidivel!Egyébként a nézőszám elszomorító az nb 1-ben!Csak szégyen hogy országos napilapban ilyen nézőszámok jelennek meg!


VBKEakos válasz |  2009.03.22. 21:30  (79432)
ezt nem értem hogy jön ahhoz, hogy a VBKE korábbi elnöke aggályosnak tartja azt, h a klubtól a VBKE egy megállapodás szerinti összeget kap, amit szigorú feltételek mellett költhet el az Egyesület és arról naprakész tájékoztatást kell adnia.


zsédi válasz |  2009.03.22. 21:23  (79431)
A"PARASZTKÁBÍTÁS"-hoz annyít,már multkor is majd nem leírtam de jövőre a választások után "pártunk és kormányunk"CSAPATA leszünk 99%(ha addig el nem adják!)az igéretek azon a szinten is így teljesülnek majd,vagy örülnünk kell akkor is,hogy megmentettek bennünket?


RBD-Hoho válasz |  2009.03.22. 21:17  (79430)
"de régebben lehetett szeretni a játékosokat, a csapatot, aki kiment, akik küzdöttek, néha még jó eredményeket hoztak, de most? "

Mi van most? Küzdeni küzdenek, nem mondhatod, hogy nem. Sokszor annyi van bennük, amennyi... Szeretni most is lehet a játékosokat, nem mindet, de Nagy Danit, Sebököt, Andicsot, Lázárt, a kupagyőztes csapat legtöbb tagját. S bízni is lehet bennük: Mátéban, Alvesben, a kis Szakályban


RBD-Hoho válasz |  2009.03.22. 21:12  (79429)
"Nagyon gyenge ellenfelet sikerült legyőznünk tegnap"

Ezt szerintem felesleges előhozni, mert a magyar bajnokságban sajnos mindenki elég gyenge. Ergo, akármikor amikor nyerünk, előveheted ezt a mondatodat. Értékelni kell a győzelmeket, mert ezek a nagyon gyenge csapatok is szép csendben szednek el pontokat azoktól akik ott vannak a környékünkön: Vasas-Siófok 0-1, nagyon gyenge REAC-Győr 0-0

Hozni kell a lehető legtöbb meccset, s többit elintézik egymást közt a nagyon gyenge csapatok... :) Így végzünk majd a negyedik helyen :) Vagy ha idegenben kevésbé lennénk szerencsétlenek ("Az első félidőben döntetlent akartunk elérni" - by Varga Kecskeméten) akkor bronzérmesek is lehetnénk


RBD-Hoho válasz |  2009.03.22. 21:01  (79428)
Jaaaaajjjjj, teeeee!
Minden csapat szurkolója közönségvonzó támadó focit szeretne látni, csak tudod van egy ellenfél is, aki ebben meggátol... Sőt képzeld külföldön is így van, mondjuk a West Bromnál, vagy Leccében, vagy Cottbusban. Tudod, mi a közös ebben a három csapatban? Hogy a kiesés ellen küzdenek (kevés eséllyel), nem túl sanszos, hogy látványos támadófocit játszanak (gondolom próbálnak, csak a kurva Milan, Liverpool, Werder stb megakadályozza őket ebben...), s mégis több tizezren vannak a meccseiken. Érdekes... Lehet, az én igényszintem ment az elmúlt 20 év során sokkal lentebb, lehet, nem tudom.

De azt tényleg nem értem, hogy egyesek, akik Vidi szurkolóknak mondják magukat, mi a szent fazékért szidja 3-0-nál a játékosainkat, az ilyen miért nem marad otthon, s baszogatja inkább az asszonyt... (lehet, azt már nem tudja, s itt "kompenzál"...)

Azt sem értem, hogy mi lenne mondjuk Neked az ideális, amikor elégedett lennél. Mikor? Ha most "mi lennénk az Újpest" szerintem ugyanúgy menne a fikázás, mert elég nyögvenyelősen nyertek a Siófok ellen s tirpákiában is!

Támadófocit kéred számon, egy 4-0-ra megnyert meccs után? Helyzetek sokaságát hagytuk ki, azok csak úgy lettek vajon, vagy kialakultak vmilyen támadás végén...? Teszem hozzá halkan a Loki és a Siófok ellen is kihagytunk egy csomó helyzetet, nem mondom, hogy jól játszottunk, mert nem, de azért nem is volt vészes a szitu (csak Kecskeméten).

Csertői? Apám, hát ha visszaemlékszel, a legtöbb meccset úgy nyertük meg, hogy 1-0ra vezettünk, aztán megtartottuk "szépen" az elönyt. Minden volt, csak látványos nem. Rémlik vmi?

Azt kéne pot értékelni például a tegnapi napban, hogy nem álltunk le 2-0 után sem, hanem mentünk előre az utolsó percig!!! Csertőinél ezt a meccset hoztuk volna 1-0-ra... Bár ismét gyorsan és halkan teszem hozzá, hogy még mindig nyerjünk inkább 1-0-ra, mint látványos támadófocival kapjunk ki 4-3-ra, mert az eredmények számítanak. S nem érdekel, hogy ha 1-0-ra nyerünk, hogy milyen játékkal tettük. Majd a jövő héten már szebb játékkal nyerünk. A lényeg a győzelem. Ha pedig az 4-0, akkor annak külön örülök, - mert manapság, amikor a 16 első osztályű csapat között a különbség minimális, - nem túl gyakori az ilyen nagy különbségű győzelem. De Te még keresd a hibát egy kicsit, hogy pl Nagy Dani nem forgatta be szerencsétlen gyereket többször...

Nézőszám: ha te a szarházi ns-nek jobban hiszel, aki 100-ból 100szor nem találja el a kezdőcsapatot, de még nagyjából sem, akkor gratulálok. Az meg azért ne zavarjon meg, hogy volt még egy-két sportesemény a városban...

Miért nincs néző? Jó kérdés. Sose volt igazán. Csak arra lennék kiváncsi, hogy hol vannak azok, akik eddig azzal takaróztak, hogy a rossz viszonyok miatt, mert a vezetők lopják a pénzt, csalnak, lopnak stb. Ez már nincs, sok szempontból mintaként szolgáhatna a klubunk müködése, de ezt nem hiszem hogy Neked kéne ecsetelnem.

Amúgy a vizilabdaválogatottal elégedett vagy? Mondjuk a pekingi eredményekkel? Vagy azért van hiányérzeted mert csak ikszeltünk az első meccsen, meg mert az USA ellen az első két negyedben nem mentünk még 4-5 góllal, s egyébként is akadozott az emberelőnyös kihasználás...

Bocs a többiektől, ha hosszú lettem volna


VBKEakos válasz |  2009.03.22. 20:59  (79427)
Mekkorákat védett azon a meccsen (is) Tudor.


zsédi válasz |  2009.03.22. 20:56  (79426)
200,4 szept 11 edzö CSERTŐI,5.FOR,FCF-PÉCS 1-0 500 NÉZÖ JÁTSZOTTAK,TUDOR-KRISTON,KUTTOR.KOLLER,HORVÁTH G.-LATTENSTEIN(SZALAI66.),TÓTH B.SZABÓ T.,(ALUMONA79),SCHWARZ-HERCEGFALVI(CSORDÁS58.)MAGASFÖLDI GÓL KRISTON 81.

SOK NÉZÓ.REMEK JÁTÉK...


Full_Man válasz |  2009.03.22. 19:34  (79425)
http://nb1.quaestor.hu/popupindex.php?itemid=73737

"A Fehérvár csapatkapitánya, Koller Ákos a helyén kezeli a REAC elleni 4-0-s sikert. A rutinos védő szerint a rákospalotaiak felett aratott győzelem ugyanis még nem hozza vissza automatikusan a csapat önbizalmát..."

így van, nem kell elszállni ettől az eredménytől, de azért gratulálok a győzelemhez.


giants válasz |  2009.03.22. 18:40  (79424)
1,Győzelem esetén gratulálni illik! (akkor is ha nem volt jó a játék!)
2, A sok külföldiről pedig csak annyit, hogy egy közös "ismerősünk" is külföldi volt aki újpestre szerződött. De igazad van Ő sem hiányzik ide!
3,Ha te teszed bele a pénz akkor te diktálsz, ha a Fleko akkor ő, ha más akkor meg ő még ha több embernek nem is tetszik...
4,Vissza a sajátjainkat? Mond egy párat ki hiányzik? Nekem egyik sem! Főleg az nem aki (csúnyát gondoltam) g.l.-val egy levegőt szív!
5, Azt elismerem, hogy ez még egy nem szerethető csapat, de tegnap már láttam jelét annak, hogy ez változhat.Nekem nagyon hiányzik, hogy a csapat nem megy ki a szurkolókhoz. Ne hozzám jöjjön, hanem a kisgyerekehez akik mindig nagyon várják őket. Ez még hiányzik, de tegnap már kijöttek is megtapsolták a szurkolókat aminek én örülök! (lassan már pacsit is kapnak..)

Lehet szidni őket, de ők most még olyanok mint a magyar narancs..
Kicsit sárga, kicsit savanyú de a MIÉNK!
(gondolom Sopronban, Újvárosban örülnének egy ilyen csapatnak)

Én is szoktam szidni őket, de azt már nagyon unom, hogy ennyire egyoldalról nézik egyesek!


mötley crüe válasz |  2009.03.22. 17:52  (79423)
Én is gratulálok a győzelemhez,ezt már megírtam!Azt kérdezed mi a bajom,én úgy érzem jól látom a helyzetet!Ha szerinted azt kaptuk amit ígértek akkor jó neked!Ugye rosszul látom hogy közönség szórakoztató, közönség vonzó, támadófocit szeretne látni sok szurkoló!Te bocsi hogy sok szurkesz nevében beszélek!Nézd meg a mai sportot hány nézőt ír, 500 nézőt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A táblán ha jól emlékszem 1124 néző volt,de szerintem felkerekítve!Tegnapi néző szám negatív csúcs a szezonban!Miről beszélünk!Csertői csapatban volt spiritusz,volt tartása csapatnak,össze volt rakva a társaság!Főokos ha olyan jó a csapat, akkor lassan miért családi körben zajlanak a mérkőzések!Miért nincsenek nézők a leláton!!!!!?????????


ramirez válasz |  2009.03.22. 15:54  (79422)
nemegyszer volt olyan, hogy tényleg befagytam vagy szétáztam, mégis kint voltam, mert érdekelt a játék. épp ezért írtam oda,hogy le fagy a tököm ÉS hülyének néznek minket. nyilván a második a lényegesebb, az első tényező csak tetézi az egészet :)
nekem esélyem sem volt kinn lenni a 80as években, épp ezért nem is akkor lettem vidi drukker,amikor ment a csapatnak, nem is akárhogy. nem azért szerettem meg őket, mert szarrá nyerték magukat, hisz a csertői idején sem voltunk egy világverő gárda. de régebben lehetett szeretni a játékosokat, a csapatot, aki kiment, akik küzdöttek, néha még jó eredményeket hoztak, de most? nem szándékosan, de sikerült egyre jobban elérdekteleníteniük a meccsektől és ez nem azt jelenti, hogy nem szurkolnék mindig a Videotonnak, FC Fehérvárnak, vagy hívják akárhogy a klubot, hanem hogy ezért a "csapatért" akik hétről hétre alulmúlják magukat, egyszerűen nem tudok lelkesedni, kimenni a meccsre és kiabálni,stb. a klubot szeretem, de ami azon belül folyik mind vezető, mind játékos és játékminőség szinten az sajnos teljesen elidegenített attól, hogy hétről hétre kijárjak a meccsekre.


bobday válasz |  2009.03.22. 15:44  (79421)
ehehe


Full_Man válasz |  2009.03.22. 15:21  (79420)
Vélhetően szezonrekordot döntött a pályán töltött legkevesebb percek terén Milan Pavlicic, a Fehérvár légiósa. A középpályást a REAC elleni sikert hozó (4-0) bajnoki második félidejére küldte pályára Varga István mester, ám a futballista - önhibáján kívül - mindössze 4 percet tudott játszani.
Mindez egy sajnálatos térdsérülésnek "köszönhető", ami egy rosszul sikerült mozdulat következménye volt. A Vidi szakmai stábja reméli a legjobbakat, de nem tartja kizártnak, hogy szalagszakadást diagnosztizál az orvosi stáb, ami hosszú pihenőt vonhat maga után.

nb1.hu


Full_Man válasz |  2009.03.22. 15:18  (79419)
-"Szerintem már nem csak én unom ezt a délszlávok minek kelletek ide dumát!"
Így van.
Szerintem is unalmas.
-"Ja és vissza a sajátjainkat minél előbb!" ... és ez is.
Míg itt voltak sem bizonyították, hogy beférnének a csapatba.
-Simeket ne követeljétek vissza, mert ilyenkor hízik a Röfi mája.
Jó neki a liláknál. ;-)

Az viszont tény, hogy ettől a győzelemtől még semmivel sem lett jobb ez a csapat. Nagyon gyenge ellenfelet sikerült legyőznünk tegnap.


[1] ... [24328] [24329] [24330] [24331] 24332 [24333] [24334] [24335] [24336] [24337]  ... [25117]

(Új hozzászóláshoz lépj be)