Fórum - Szóljon bele!
Fórum » Fórum - Magyar » Szóljon bele!Súgó


376749 hozzászólás 25117 lapon Rendezés:

[1] ... [24326] [24327] [24328] [24329] 24330 [24331] [24332] [24333] [24334] [24335]  ... [25117]

(Új hozzászóláshoz lépj be)

VBKEakos válasz |  2009.03.23. 15:39  (79462)
Ha olvasod a fórumot, akkor láthattad, h a VBKE korábbi elnöke Tóth Tibi, aggodalmát fejezte ki, hogy pénzügyi dolgok vannak a klub és a VBKE közt.
Így került a képbe a VBKE korábbi elnöke. Kérlek értékeld át ennek tudatában kinek is van üldözési mániája.


killer1987 válasz |  2009.03.23. 14:10  (79461)
1.: Az igazolások nem csak Mezey nyakába varrhatóak, mivel rajta kívűl még sok-sok más ember is beleszól (játékosmegfigyelők, Varga stb..)
2.: Karadzics és Buljubasics szerintem 2-3 év múlva erősítést jelenthet, Allison nekem sem tetszik.
A többi Mezey féle igazolás:
Durica: szerintem technikás tehetséges játékos lett volna csak hát tudjuk hogy a szerencsétlenül eltalált labdája miatt távozott...
Romero: Még mindig jobb bal hátvédnek mint a Mohl...
Sifter: Én őt jó játékosnak tartom, igaz hogy nem látványosan látszik, de jól tud szűrni a középpályán
Radovic: Szerintem ő belőle is válhat még jó játékos, csak még nincsen összeszokva egyeltalán a védelemmel hisz Horváth-Koller kettős mellett eddig nem-igen kapott lehetőséget
Pavlicic: Őt is tartom egy magyar átlagszintű játékosnak (igaz a helyzetkihasználása katasztrófa...)
Filipovic: Belőle igen is válhat még nagy kapus, még nagyon fiatal és nem véletlenül volt tavaly a szerb olimpiai válogatott tagja...
A többi játékossal én sem értettem egyet, habár a felük legalább ha jól tudom ingyen, vagy minimális összegért érkezett, ráadásul a legtöbb közülük fél év után el is hagyta a klubot, mivel láttuk hogy nem jelentenek erősítést. Egy igazolás sem olyan egyszerű, megnézik 1-2 meccsen, edzésen akkor jól teljesít, mert lehethogy élete legjobb hetét hozta az illető, és utána kiderül hogy nem is olyan jó...

És nekem még az a problémám, hogy mindenki fel hoz ilyen neveket, hogy ezt meg ezt minek kellett idehozni, de azokról a játékosokról persze elfeledkeznek, akiket szintén a Mezeyék hoztak ide és beváltak: Andic, Vujovic, Alves, Tkacsuk(szerintem ő is jó lesz habár még keveset láttam játszani), Máté, Szakály, Lázár...


fun thomas válasz |  2009.03.23. 13:55  (79460)
Karadzsicscsal, Buljabasicscsal és Allisonnal az a gond, hogy 20 évesen az NB III-as csapatban sem jelentenek erősítést.
Ha tényleg komolyan tehetségesek lennének, ebben a harmatgyenge első osztályú mezőnyben is megállnák már a helyüket.
További Mezey-féle igazolások: Deniszov, Drabenjuk, Durica, Romero, Ulviczky, Vaszicsku, Elek Á., Nagy T., Kovács T., Sándor I., Filipovics, Radovics, Pavlicsics, Sifter - a teljesség igénye nélkül...
Ész nélküli pénzkidobás, nekem ez a fő gondom. A felsoroltak közül szerintem Elek kaphatna több lehetőséget, de igazán egyikük sem jelent erősítést.
Sok már itt sincs közülük...


márk,RBD válasz |  2009.03.23. 13:03  (79459)
A helyzet az,h sokan itt a fórumon/meccseken bizonyos sérelmek miatt,vagy éppen egyéni szimpátia alapján,fikázzák állandóan Mezeyt,Vargát.
Tényleg állandóan csak a hibát keresik,és azt hiszik,h majd itt hirtelen bajnokok leszünk.
Ha jól emlékszem 2-3 év múlva nevezték lehettségesnek ezeknek a céloknak az elérését.Eddig bő egy év telt el.
Idén az első 4 hely egyikének a megszerzése a cél.Jelenleg 4 pontra vagyunk a dobogótól.Ez is meglehet.

A morális problémákat kellene megoldani a csapaton belül,mert az rengeteget lendítene a brigádon.De az biztos,h az állandó fikázásnak sincs értelme,és azt is elhiszem,h azoknak a játékosoknak,akiknek még jelent valamit a szurkolók véleménye,azoknak is tele lehet a tökük,amikor a Vidis fórumokon állandóan negatív vélemények,fikázások mennek.
Sztem nem hibátlan a Mezey,varga páros,sőt sztem a játékosok egy részének a hozzáállása is hibás(néha inkább megsértődnek),de amikor elverünk egy csapatot 4 - 0 -ra,akkor talán nem a fikázást kellene nyomni!

A nézőszámmal kapcsolatban pedig:jönnek itt az élvezhetetlen játékkal+az alacsony színvonallal...
Székesfehérvári csapatsportág van ott a világ/Európa élvonalában a női kézilabdán kívül???
A kosárlabda?Ott is légiósokkal tűzdelt csapat van,no meg egy fűtött csarnok,amely sokaknak talán kényelmesebb.
A jégkorong?Örülök annak,h a válogatottunk kijutott 70akárhány év után az A-csoportos vb-re,de attól még nem kerültünk be még a középmezőnybe sem.
Van egy nagyjából 4csapatos magyar bajnokság,amellyet légiósokkal teletűzdelve megnyertek,de az osztrák bajnokságban pár kiugró eredmény ellenére is csak az alsóházban szerepeltek.
Ami a jégkorongosok sajátossága,h ott azért megszakadnak a pályán,és ezt honorálja a fehérvári publikum a magas látogatottsággal.

Röviden ennyit tennék hozzá az eddig elhangzottakhoz.


killer1987 válasz |  2009.03.23. 12:59  (79458)
A főznivalót senki sem hozta az adott volt... Csak hoztak még pár embert pl.: Andic, Vujovic, Alves, akikkel valóban erősödött a keretünk, illetve sokan mondják hogy Karadzic meg a többiek minek jöttek hogyha nem is játszanak, amikor mikor le lettek igazolva, már akkor megmondta Varga mester, hogy ők a jövő emberei...


Virág válasz |  2009.03.23. 12:53  (79457)
És ki hozta a főznivalót?


killer1987 válasz |  2009.03.23. 12:08  (79456)
Akkor én is elmondanám a véleményemet az utóbbi témákról:

1.: Nem értek azzal egyet, hogy mindenki állandóan szidja a csapatot és a külföldieket... Mindenki szidja a külföldieket, meg hogy a Mezey miért hozta őket ide, nekem erről az a véleményem, hogy Andic-ot is ő hozta, és ő az egyik közönség kedvenc... Nekem a Vujovic is szimpatikus... Ha kimész egy NB III-as FCF II meccsre, nem fogsz látni jobb "fiatal tehetségeket", mint Vujovicék, talán (reméljük) 2-3 év múlva beérhet pár fiatal.
A csapatot meg már sokan "köpködik" a lelátón, pedig az ilyen hullámvölgyekben kellene a csapat mellett állni, és ha 3-0-ás vesztésre állunk akkor is végig szurkolni és nem kurva gyengézni... Mivel ha itthon sem szurkolunk a fiúknak akkor az már ugyanaz mintha idegenben játszanánk... Biztos sokan mondják, hogy a pénzükért ők jó focit akarnak, ez érthető, de ha már a szurkolók sincsenek a csapat mellett, akkor még nehezebb jó játékot produkálni a fiúknak... És nem kell folyamatosan a külföldi-magyar ellentétet szítani, ajánljatok jobb játékost a keretünkből Andic, vagy a Vujovic- Alves helyett...
Mezeyt is mindenki bírálja, mert mindig kinéz mindenki valakit bűnbaknak. Anno pl.: a Gál Laci volt a bűnbak (hozzáteszem ő jogosan:)) de ha csak nem leszünk bajnokok, kupagyőztesek stb. akkor vkit a szurkolók mindig kineveznek bűnbaknak, de nem biztos hogy mindig a vezetők a bűnbakok, mert ők abból tudnak dolgozni amijük van... Mondja el nekem valaki, hogy konkrétan mit tett a Mezey amióta itt van nálunk, amiért ennyire utálják sokan... valami konkrétum??? Érdekes módon külföldön megbecsülik, a Fifa is hívja mindig külföldre különböző előadásokra, munkákra... Mi meg nem becsüljük meg... Most komolyan ti azt hittétek, hogy van pénzünk, akkor 1 év alatt bajnokcsapatunk lesz? Az nem megy olyan gyorsan... Nézzétek meg mondjuk a Manchester Cityt, a világ egyik leggazdagabb klubja lett, mégsincsenek a dobogó közelében... Én megszavazom továbbra is a bizalmat Varga Úrnak, Mezey Úrnak és Garancsi Úrnak, és ha mondjuk 2 éven belül nem leszünk dobogósok, akkor elfogadom majd a kritikátokat, de ennyi idő senkinek sem elég! Biztosan sokan lefognak hurrogni, hogy megvédem a külföldieket meg Mezey-éket, de én csak a véleményemet írtam le, és remélem hogy ti is kulturáltan fogtok reagálni rá, mert kíváncsi lennék a ti véleményetekre is hogy miért vannak ezek a dolgok... És kérek mindenkit ne fordítsunk hátat a csapatnak hanem bíztassuk a fiúkat, mi nekünk ez a feladatunk, ezért vagyunk mi Vidi szurkolók és mi ezzel tudjuk jobb teljesítményre bírni a játékosokat! Én biztosan így fogok cselekedni és remélem pár embert sikerült jobb belátásra térítenem!

HAJRÁ VIDI!!!


dervadel válasz |  2009.03.23. 11:56  (79455)
Kösz az interjút Ákos, örülök, hogy olvashattam! Nekem ez így korrekt. A többieknek sok türelmet, aztán meg sok sikerélményt kívánok!


bobday válasz |  2009.03.23. 11:17  (79454)
„Komolyan mondom, az utóbbi időben néha már jobban szeretek idegenben játszani, a szurkolóink túlzottan kritikusak velünk szemben – mondta Waltner Róbert. – Ha már kicsit is gyengébben megy a játék, nyomban fütyülnek. Persze nem kell mindenre odafigyelni, de könnyű ezt mondani… Néhány társam hajlamos túlzottan a szívére venni a bekiabálásokat, ez a csapat teljesítményére is kihat.”

Bekiabálások helyett egy-egy megmosolyogtató hiba (cipőtalp alatt elguruló labda, óriási lufttal végződő kapáslövés-kísérlet…) után inkább gúnyos kacajt hallottunk a lelátóról, ám ez talán még rosszabb, mint néhány indulatos mondat.
---------------
Nemcsak a vezetőség orrolt meg a tavasszal gyengén teljesítő nyíregyháziakra, a szurkolók is neheztelnek, sőt már büntetik is a csapatot, a szombati meccsen egy hatalmas transzparenssel, amelyen „A vereséget meg lehet bocsátani, a lélektelen játékot soha!” felirat virított.

Ráadásul a drukkerek az első félidőben hátat fordítottak a pályának.
----------------

Csak a mostani hétvége hozadéka. Szerintem hiba Mezeynek fehérvári milliőről beszélni, mert mindenhol ez van.

Kivétel talán a lelkes újonc Kecskemét és a már-már együgyü örök optimista Diósgyőr meg az örök kiscsapat Kaposvár.


StevenGerrard válasz |  2009.03.23. 09:08  (79453)
Egy kérdés.Szerintetek ki csinálja jobban?

Aki állandóan sír ez nem jó az nem jó,aki már az apró örömöket sem tudja lelkesedéssel fogadni,aki a tőlünk fényévekre álló (anyagilag,fejlettségben)divatos külföldi bajnoksághoz hasonlítgatja a mi focinkat?Egy örök pesszimista,károgó szurkoló szerintetek miben tud segíteni?

Vagy a másik,aki a helyén kezeli a dolgokat,tudja,hogy holt tart a focink,aki látja,hogy most már jóval több pénzt fordítanak végre az utánpótlásba és bízik a szebb jövőben,mert mást nem tehet azon kívűl,hogy kint van a meccsen és szurkol a csapatnak.Szerintem ezzel jóval többet tud segíteni egy SZURKOLÓ!

A magam részéről a szakemberekre bízom a döntéshozást,nem hiszem azt magamról,hogy többet tudok a nálam 50évvel nagyobb rutinnal rendelkező,egész életüket a focinak szentelő embereknél. A magyar ember úgy hiszi mindig mindent jobban tud,osztja az észt a háttérből,de amikor tenni kellene azért,hogy jobb legyen,hogy valakinek segítsen(esetünkben a szurkolással),lapít és még rosszabb esetben köpködi is a másik munkáját.Mondom segítő szándékú kritika lehet,de ez az állandó támadó stílus azok felé,akik próbálnak valamit tenni,gusztustalan.

Egy elvárásom van mindenkitől,hogy a pályán lévő játékosok,amikor magukra öltik a Vidi mezét mindig a maximumot adják ki magukból.

Hajrá VIDI!!!
Hajrá Fehérvár!!!


Full_Man válasz |  2009.03.23. 09:03  (79452)
abszolút egyet értek, tényleg gyenge szinte minden csapat és értékelem is a győzelmet
bár lenne belőle zsinórba vagy 10


RBD-Hoho válasz |  2009.03.23. 08:29  (79451)
Azért az egy pillanatig se zavarjon, hogy mindenki azzal főz, amiből tud. Tudod, a Trabant, meg a Mercedes... Erőlködhetsz a Trabiddal, de kevés leszel...

Itt ha lenne egy sikeres csapat (pl kupagyőztes ahogy volt is) utána az elvárások még nagyobbak lennének, kötve hiszem, hogy 10-12 meccsen elfogadnád a góltalanságot hazai pályán, nagyjából a 30. perc után kurvagyengéznél, mert "hogy képzelik, hogy még nem vezetnek 3 góllal, mikor megnyerték a kupát/bajnokságot/akármit"


Virág válasz |  2009.03.23. 08:20  (79450)
Húha, de komoly!


Virág válasz |  2009.03.23. 08:19  (79449)
Szíved joga, ha Te ehhez a játékhoz gratulálsz! De azért nekem is szuverén jogom eldönteni, hogy megteszem-e vagy sem.
A közös ismerős 1, a sok külföldi pedig több!
Igazad van, ha lesz annyi pénzem egyszer, megteszem!
Sajnálom, ha neked ez hat raklapnyi idehozott, nem NB I-es szintű játékos jobban tetszik, mint a saját nevelésű játékosaink bármelyike, de ez is a Te dolgod. Nekem meg az nem tetszik, hogy a m.gy., v.i.-vel szivtok egy levegőt!
Ha te ennek jelét a tegnapi meccsen láttad, akkor sajnálom.
Én meg inkább úgy érzem, hogy nem a miénk ez a csapat.
Azt pedig vegyük tudomásul: neked is van egy véleményed, meg nekem is. Olvasd el a m.gy. interjút, kiváncsi vagyok mi arról a véleményed, mert nekem megvan. " fehérvári miliő"-re hivatkozni állandóan: egyszerűen nonszensz.


Potyka válasz |  2009.03.23. 06:31  (79448)
Abszolút egyetértek.


[1] ... [24326] [24327] [24328] [24329] 24330 [24331] [24332] [24333] [24334] [24335]  ... [25117]

(Új hozzászóláshoz lépj be)