Fórum - Szóljon bele!
Fórum » Fórum - Magyar » Szóljon bele!Súgó


359234 hozzászólás 23949 lapon Rendezés:

[2] [3] [4] [5] [6]  ... [23949]

(Új hozzászóláshoz lépj be)

bobday válasz |  2021.10.24. 10:55  (429075)
Imre, áruld már el mi a realitás egy olyan klubnál amelyik annyiért tud alkalmazni kezdő edzőt 3 évre mint amennyit te keresel


bobday válasz |  2021.10.24. 10:36  (429074)
Több mint egy éve nincs csapata a 42 éves szerb edzőnek, Aleksandar Vukovicnak, aki legutóbb a lengyel első osztályú Legia Warszawánál dolgozott vezetőedzőként két és fél éven keresztül, azt megelőzően pedig négy éven át volt a varsóiaknál asszisztensedző – Vukovic ez idő alatt négy bajnoki cím és két Lengyel Kupa-győzelem részese lehetett.

A sport pl. úgy tudja, hogy a nyáron kis híján a Zaglebie Lubinhoz került a szakember, de végül másra esett a klub választása. Vukovicnak állítólag jelenleg sincs hiánya ajánlatokból, szaúd-arábiai, egyesült arab emírségekbeli és bosznia-hercegovinai klubok is szívesen látnák, de a lengyel portál azt írja, ezek nem olyan lehetőségek, amiket szívesen elvállalna a szerb edző, aki így továbbra is kivár.

A sport.pl információja szerint Vukovic szívesen dolgozna például Magyarországon vagy Lengyelországban, de ezekből az országokból jelenleg még nem kapott ajánlatot.


Rossini válasz |  2021.10.24. 10:33  (429073)
Az edző lélektani, pszichológiai szerepe ( természetesen a szakmai mellett) megkérdőjelezhetetlen.
Kiskokó nyilatkozata ( és a mondanivaló szempontjából mindegy, hogy ő adta-e, vagy más játékos) gyakorlatilag mutatja, hogy mit gondol Szabicsról a csapat. Egy szóban: dilettáns.
Hát kell ennél több?


only_vidi válasz |  2021.10.24. 10:20  (429072)
Alapvetően nem lehet vitatkozni azzal, amit írsz, ez vegytisztán nézve így igaz, ha csak szimplán azt vesszük, hogy tudás alapján ez a csapat simán az első háromban van- még mindig.
Viszont azért a foci -ha nem is a legbonyolultabb dolog a világon- némileg összetettebb dolog annál, hogy csak felküldünk a pályára 11 jó képességű játékost és adj neki, az edző olyan, mint a cement a betonban, összetartja az egészet.
Mitől van az, hogy amikor itt volt Gomes, magyar szinten jobbnál jobb játékosaink voltak, majd bukott, elküldtünk jó pár igencsak jó képességű játékost (Nildo, Vitor Gomes, Zé Luis), hoztunk pár kiegészítő plaját (pl. Trebotic), majd sétagaloppban nyertük a bajnokságot.
Mitől van az, hogy a Paks évekig az nb1 egyik legunalmasabb fociját játszotta, lassan a kiesés szélére sodródtak, majd jön egy edző és 3-4 forduló alatt ugyanazokkal a játékosokal kialakít egy progresszív, látványos játékot. Eladják a legjobb és a legtehetségesebb csatáraikat és a móka ugyanúgy folytatódik.
Minden olyan edző, aki akarnok, szakmailag suta, ráadásul következetlen, előbb vagy utóbb hiteltelenné válik. Miért állnának be mögé a játékosok, miért mentenék a seggét, mikor belőlük is bohócot csináltak?
Az, hogy mentális rohadásban van nálunk a klub, az az elmúlt (nem számít az utolsó három hónap) öt év szakmai és tulajdonosi csődje, talán az, hogy nálunk keveredik/keveredett legjobban a politika-tulajdonlás-szakmai dilettantizmus-korrupció mesternégyese.
Ezt a szezont el kell engedni, az edző gyakorlatilag megírta a felmondó levelét, amikor felvetette, hogy ez a realitás (hülye gyerek vagy Imi, az a realitás), az egyetlen kérdés az, mikor lép életbe. Ha a tulajdonlás kilép a szakmázgatásból (pl. nem lesz ajánlás egyes szponzorok részéről, reméljük, hogy ilyenek nem lesznek), ha a szakmai igazgató önállósága megmarad (reméljük, ezen a szinten is tud teljesíteni) és sikerül egy olyan edzőt választani, aki passzol a klub identitás/szakmai igazgatói elképzelés pároshoz, akkor a mostani rothadó részek kivágásával (az tény, nagyon sok van, legfontosabb a mostani "legrutinosabb" játékosok eltávolítása lenne, belőlük már nem lehet új szikrát kicsiholni) egy éven belül lehet sikeres csapatot építeni.

Összeszorított fogakra és sápítozó NS címlapra a mostani keretek közt nincs esély.


bobday válasz |  2021.10.24. 10:01  (429071)
a kutyának nem kellettek


bobday válasz |  2021.10.24. 10:00  (429070)
Nem azt mondtam h basszák ki őket. Hova basszák ki? Csak most már legyen eldöntve ki megy. 3 jelentéktelen jó meccs ne borítson terveket. csereként egy jó 10 perc kiskokótól ne legyen szerződéshosszabbítási alap. Akik évek óta foglalják a helyet a keretben teljesítmény nélkül lapát.

Bár Sallói már mikor jött kitalált koncepciója volt.

Én részemről örülnék ha szerződéskötésnél a teljes idő alatti teljesítményt, hozzáállást, RENDELKEZÉSRE ÁLLÁST vennék figyelembe. Ne a contract yeart.

Ehhez mérten tegyenek eléjük szerződést. Láttuk h a kifutott szerződésűe a kutyának.


greed válasz |  2021.10.24. 09:52  (429069)
Nem akarom védeni a játékosokat, mert ebben bőven van felelősségük nekik is. Viszont visszanézve az emberelőnyös meccseinket egyértelműen azt láttam, hogy komoly edzői hibákat követtünk el. Mondjuk a Honvéd meccsen is, de előtte szar 90. Perces cserével nyert meccset is buktunk Szabics balfaszsága miatt. Reméltem, hogy kellemes meglepetést okoz majd Szabics, de be kell látni, hogy még Mártonnál is gyengébb. Pedig Márton egy bohóc volt, kb semmi tekintélye se volt, az öltöző csak röhögött rajta, de legalább az elején volt elképzelése, voltak helyzetek, voltak direkt megoldások a körbepasszolgatós tilitoli mellett. Persze kipukkadt az egész és elkezdte addig forgatni a kártyákat, ameddig egy meccsen 8 rendszerben játszottunk. Szabicsba viszont még ennyi tehetség sem szorult. Petyát leépítette, Nikot leépítette, idejött egy Makarenko, 1-2 meccs erejéig kb mindenki azt mondta, hogy na végre, de sikerült őt is leépíteni. Kodro is erre a sorsra jut alighanem.. Borzalmas hallgatni ezt az agyhalott dadogását amivel kiáll a kamera elé. Ez az ember sajnos egy másodedző, akiben nincsen több. KZ azt gondolta, hogy van, de nincsen sajnos. Pedig ez a keret nem rossz, sőt azt kell mondanom, hogy nagyon jónak számít egyénileg, de a mi esetünkben sajnos Salec edzőkről alkotott véleménye nem igaz. Itt jelenleg 50% lenne a jó edző szerepe, pont azért, mert ki kellene találni, hogy ez a keret milyen rendszerben és mit kellene, hogy játszon ahhoz, hogy eredményes legyen. A 3 védős és a 4:4:2 is olyan esetleges megoldások voltak Szabics részéről, amik azt mutatják, hogy igazából fingja sincsen az egészről.
Nem a hozzáállás a baj, hanen az, hogy nincsenek leosztva a szerepek, nincsen meg a játékosok helye, így nem alakulnak ki a játékkapcsolatok, a kisjátékok stb.


1941VIDI válasz |  2021.10.24. 07:17  (429068)
Nagyon jól összefoglaltad. Egyetértek minden szavával.


daredevil válasz |  2021.10.23. 21:58  (429067)
Tudják a játékosok, hogy a 95-100%-uk biztosan itt karácsonyozik. A januári átigazolási szezonnyitásig nem lehet takarítani, az nb3 meg már vicc az elmúlt szezonokban leküldött játékosok fényében. Kb semmi visszatartó, fegyelmező ereje nincs, csak arra jó, hogy a játékos ki akarjon baszni a klubbal és a háttérben rombolja a morált.


szurkolo válasz |  2021.10.23. 21:15  (429066)
Örüljünk,ha nem töm ki minket a Paks...


Most a kaszinós tűzeli úgy a játékosait,ahogy tette azt Salec a ZTE játékosokkal mielött ide került....


bobday válasz |  2021.10.23. 21:10  (429065)
Szerintem lejárt az ideje annak h ejnye bejnye, DE majd a paks, DE majd a baszokrá ellen meg lehet mutatni. Nem. Ez a garnitúra leírta magát.

Sallói takaríts!


daredevil válasz |  2021.10.23. 20:51  (429064)
Nem elvitatva az edzői stáb felelősségét, de a játékosoknak az egyik kisujjukat végig a segglyukukba dugva is jobb teljesítményt kellett volna leadniuk, akár mindenféle edzői utasítás nélkül is. Nem, nem győzelemről beszélek, mindössze 5-10 kaput eltaláló lövésről. Nincs edző, aki azt mondja a csapatának emberelőnyben, hogy ne rúgjatok kapura, mindig adjátok haza(akár az újpesti térfélről is), lassan és körülményesen passzolgassatok oldalra, mindig megvárva, hogy az ellenfél visszarendeződhessen és a labda nélküliek közül senki ne mozogjon vagy maximum egyvalaki.
Ezek profi labdarúgók, gyakorlatilag az összes volt már válogatott valamilyen szinten legalább, nem gyerekcsapat.
Valami oka van, hogy csak a szükséges minimumot akarják leadni a pályán. Nem is emlékszem mikor volt, hogy ledominálva az ellenfelet, folyamatosan a következő találatra mentünk rá és nem azonnal visszaállva egyből teret adtunk az ellenfélnek. Még a Soprontól is kaptunk kettőt.
Ezek a játékosok gyávák, takarékoskodnak az energiájukkal, sorra bukják a párharcokat vagy fel sem vállalják azokat csak tesséklássék alapon, nem szívügyük a klub és nincsenek versengésre kényszerítve. Ez a keretösszeállítás hibája és rövidtávon nem lehet KZ hibáját kijavítani.
Tegnap pár játékos elintézte, hogy a kartonja a télen átkerüljön a kölcsönadottak dossziéjába. Most Fiolákra és Funshokra lesz szükségünk és nem a futballtudás, hanem a küzdeni akarás miatt írom Őket. Ilyen típusú játékoskra lesz szükségünk, néhány kimagasló játékmesterrel kiegészítve. Rúgni-harapni-küzdeni kell és ötöt cserélni a félidőben, ha nem bírják. Ez a tityitötyi-tejföl foci nem fehérvári jellegzetesség, felejtsük is el hamar. Összeszorított fogakat akarok és minden héten sápítozó NS címlapot, hogy milyen keményen játszott ez a Videoton. Amíg nem így lesz, addig 2-8. helyezésig leszünk hitelesítve, mindegy ki vezeti a puhányokat.

A Paks ellen meg lehet mutatni és leginkább a hozzáállásban.


VDTN2 válasz |  2021.10.23. 20:15  (429063)
Ekkor kellett volna ezekről a szomorú, jól fizetett fiúcskákról levetetni a mezt.
Szégyent hoztak olyan elődökre, akik üveggyöngyökért vittek el minket egy európai kupa döntőjébe.
Mondjuk nekik nem egy féldebil volt az edzőjük.


itakai válasz |  2021.10.23. 18:37  (429062)
Hát én ilyet nem láttam. Csak kijöttek a tábor elé, csípőre tett kézzel szomorúan álltak és párszor tapsoltak, szomorúan álltak, újra tapsoltak, szomorúan álltak és elballagtak. Ennyi volt.


Gipsz válasz |  2021.10.23. 17:21  (429061)
Ez engem is érdekelne ? Aki ezután a gyalázatos teljesítmény után, nem sunnyogva, sűrű bocsánatkérés közepette vonult le a pályáról, az nem ide való...


[2] [3] [4] [5] [6]  ... [23949]

(Új hozzászóláshoz lépj be)