Fórum - Várhidi kontra taktika
Fórum » Fórum - Magyar » Várhidi kontra taktikaSúgó


35 hozzászólás 3 lapon Rendezés:

[1] [2] 3

(Új hozzászóláshoz lépj be)

SZEVI válasz |  2002.03.14. 08:24  (36313)
Jó és nyugodt munkát kívánok Péter!!!


Chip válasz |  2002.03.08. 12:00  (36298)
Drazset azert vittek le mert elfaradt.


Roudi válasz |  2002.03.08. 09:30  (36296)
Valahol biztosan igazad van, ezért nem akarok veled hosszú vitába bonyolódni, de azért azt megjegyezném, hogy a szurkolóknak (nekünk) könnyű bíráskodni, új taktikát kitalálni a lelátóról. Onnan minden nagyon 1szerűnek tűnik.
Peti viszont ismeri a csapatot, a játékosokat. Tudja ki mire képes.
Azt hiszem a csapat őszi teljesítménye bizonyíték arra, hogy ért a szakmájához. Éppen ezért azt hiszem megérdemel ő is és a csapat is egy kis türelmet. Biztos vagyok benne, hogy még 1-2 meccs és összerázódik a társaság.
Egy kicsit legyünk türelmesebbek, majd a Dunaferr elleni újvárosi derbi után lehet következtetéseket levonni.
Egyébként gondolom te is láttad a meccset, úgyhogy nem mondhatod azt, hogy csődöt mondott a taktika. Az elképzelés jó volt, csak sajnos szerdán valahogy senkinek nem sikerült befejezni a támadásokat.


Herceg válasz |  2002.03.07. 14:04  (36290)
Üdv!
Aki ott volt Akasztón, láthatta.
Nem akarom bántani a mestert, de a tegnapi húzásai nem jöttek be - végül is nem nagy gond, csak elúszott a meccs. :-(

Kovács Balázs gyalázatosan játszott: nem tudott beadni, az első gól tisztán az övé volt (mi rúgunk szögletet és egy kivágott labdából gólt kapunk: fantasztikus helyezkedési készségre vall). A Szalait már nem is említem - gyanítom, sokára jön el majd az az idő, amikor a jobbszélen újra futbaljátékos szaladgál majd...
Dejannak ezzel a játékkal kár volt visszatérnie a védelembe: mindenki jobban járt vola, ha a pálya mellől szurkol.
Arra mondjuk többen kíváncsiak lettünk volna, Várhidi úr miért hozta le Drazsét a második félidőben: az egyetlen embert, aki képes volt a támadásokhoz hozzátenni valamit - utána helyzetünk sem volt. Felmerült bennünk a kérdés, hol van Gajic, aki az edzőmeccseken a góljaink többségét szerezte és akinek ez a befejezőemberesdi egésen jól fekszik. Meditálgattunk, Komódi Lacinak vajon szóltak e, hogy csak ez az egy meccs van a kupában, az alibifocit a másnapi edzésre kellene hagyni... de a legjobb az volt az egészben, amikor egy-egy teljesen jogos bekiabálás után Várhidi úr megindult a szurkolótábor felé (még jó, hogy a Herédi visszafogta, különben jól meg lettünk volna agyalva).

Elnézést, abba is hagyom a cinizmust, nem ez volna a cél, csak a keserűség beszél belőlem - belőlem és még abból a kétszáz emberből, aki két órát zötykölődött végig úttalan utakon, hogy játékot lásson. Mert kikapni kilehet, de nem mindegy, hogy hogyan - a behúzott farok akció nem egyenlő az emelt fővel búcsúzással.

Várhidi úr!
Biztos vagyok benne, hogy eljut Önhöz ez a néhány sor: az ankétokon sajnos délutái elfoglaltságaim miatt (dolgozom) nem lehetek ott, így marad a net.
Kíváncsi lennék, hogy mi a véleménye az alábbi, nem személyeskedésnek szánt, szakmai jellegű észrevételekről:
- hogy miért kellett áttérnünk erre az "új" játékrendszerre, miért nem volt jó a régi, betonbunkerből kontratámadás szisztéma legalább addig, amíg az új emberek "össze nem szoknak"
- hogy miért nem játszik Gajic, amikor Lülünek egyáltalán nem fekszik ez a tili-toli: neki a lendületében és agorsaságában van az ereje, a legtöbb gólját hosszú átadásokból rúgta, nyugodtan pihentetni lehetett volna
- hogy mennyi meccsnek kell eltellenie, mire megéljük, hogy a Szalai Tomi labdarúgóhoz méltó módon játszik a pályán
- és egyáltalán: nem vagyunk telhetetlenek, de ilyen HOZZÁÁLLÁS láttán nem jön meg a kedvünk a fehérvári focihoz. Igaza van, be kellett volna rúgni a helyzeteket, erről nem Ön tehet - de egyes, kulcsjátékosnak minősített emberek (Komó, Dejan, Lülü) mentális felkészültsége nem ütötte meg a szükséges szintet.
Most őszintén: ha ők nem képesek komolyan venni a játékot, tudna egy tippet adni, mitől kellene komolyan vennünk őket?
Hangsúlyozom, nem a vereség számít, hanem a hozzáállás: SZÍV nélkül kár erőltetni az egészet.

Tudom, erről nem Ön tehet - a szurkolók (így én is) mégis az edzőt fogják elővenni, mert akinek ilyen a hozzáállása, nem szabadna betenni a csapatba... és ha meghall egy-egy amúgy valóban minősíthetetlen bekiabálást, ne arra gondoljon, hogy Önnel van bajunk, hanem jusson eszébe, MI MIÉRT van.

Mindemellett minden tiszteletem az Öné és bízom benne, hogy sikerül elvégeznie a munkáját - sok sikert, én ott leszek, szurkolni fogok, és remélem, néhány hát után egészen más véleményt hallhat majd.

üdv,
Herceg


SZEVI válasz |  2002.03.07. 13:52  (36289)
A Péter egy új szerkezetet próbál megvalósítani, ami úgy néz ki, hogy még igencsak döcögős. Úgy próbálja meg beépíteni az új játékosokat, hogy a régi értékei a csapatnak megmaradjanak. Én tiszta szívemből kívánom neki, hogy sikerüljön, de ha folyamatosan eredménytelenek leszünk, akkor neki is felül kell vizsgálnia az elképzeléseit.


[1] [2] 3

(Új hozzászóláshoz lépj be)