Fórum - MI lesz a stadionnal???
Fórum » Fórum - Magyar » MI lesz a stadionnal???Súgó


55 hozzászólás 4 lapon Rendezés:

[1] [2] [3] 4

(Új hozzászóláshoz lépj be)

BECKHAM válasz |  2002.03.05. 16:22  (36274)
SZEVA JOHNI.szerintem ha csinálnak stadiont akkor legalább valami szinvonalasat csináljanak .
Addig nem is érdemes lebontani .Gondolom láttátok a FEJÉR megyeiben az uj stadion makettjét ha olyan lesz mint a maketten én leveszem a kalapom.
HAJRÁ VIDI


kApD BE válasz |  2002.03.01. 10:13  (36242)
Full igazad van.Nem akarok senkit megsérteni,ha van pesti ismerőse,de bezzeg az idióta pestieknek kell az új stadion,a többi csapat meg le van szarva!Nekünk csak restaurálás jár,a pestieknek meg tiszta új stadion!Szemétség nem?És a többi vidéki is le van szarva a Dunaferr kivételével!Kellene már nekünk is,mert nem mindegy,hogy min ugrálunk: szemétdombon vagy egy normális stadion szektorjában (B-közép)! Írjatok! Na CSátok! Üdvözlettel:Dave


Chip válasz |  2002.02.15. 13:17  (36163)
Termeszetesen az, csak a mostanira nem tudod ramondani, hogy : UJ. Meg ha szep lesz a tribun, akkor a korulotte levo resz fogja elcsufitani es picit kilog a lo laba, hogy van egy vadiujhudecsudijo tribun es korulotte szinte minden a regi. Ez kb olyan mint lerakni egy gyemantot egy tehenlepenybe...


SZEVI válasz |  2002.02.15. 09:24  (36160)
Állítólag ma elkezdték aszfaltozni a felső sétányt és az alapítványosok már megkezdték a kiköltözést a klubházból (bár lehet, hogy csak régi hazájukba, Agárdra a Gesztenyesorra indultak).

Üdv:SZEVI


vazzeg válasz |  2002.02.12. 22:56  (36149)
A mostani kis szar lelátó nem hányadék talán?
Minek kell olyasmit cikizni, amit nem is láttatok, csak képen, ott meg nem volt rossz, legalábbis aa jelenlegihez képest.
Én örülök, ha legalább azt meg fogják csinálni, mert jelen állás szerint abban sem vagyok biztos, hogy nem marad minden így, ahogy most van.


Roudi válasz |  2002.02.12. 11:19  (36146)
"mindegyik tolvaj csaló politikus kapja be"
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy amelyik politikusnak ez nem inge, az ne vegye magára. Sőt!
Tisztelem azokat a politikusokat, akik becsületesen végzik a munkájukat, pláne ha még értenek is hozzá.
Ellenben a közvéleménynek mindig is ez lesz a véleménye, hiszen tudjuk, aki korpa közé keveredik...

De az a topic nem erről szól.
Sokkal inkább a stadionunkról, ami csak nem akar épülni, szépülni.
Szurkolok a csapatnak, szurkolok a stadionnak is.
Az már világos számomra, hogy tavasszal még egy romos stadionban fogok állni és bíztatni a csapatot, de azt szeretném, ha jövőre -mikor az UEFA kupában fogadjuk az ellenfeleket-, már egy gyönyörűen felújított építménybe látogathassak ki.
Persze az, hogy én mit szeretnék vajmi keveset számít, de "Inkább legyek optimista bolond, mint pesszimista, akinek igaza van".


SZEVI válasz |  2002.02.12. 08:04  (36143)
A legközelebbi szurkolói ankét a Városházán lesz, ahová meghívtam az ISM politikai államtitkárát, a Dr Szakács Imrét. Őt majd lehet keresztrefeszíteni a stadion ügyében.


EvilSunz válasz |  2002.02.11. 20:46  (36142)
Chip, nem is tudom erre mit mondjak. El sem kezdtek valami, és mi máris negatív módon állunk a dolgok elébe? Ez nem támogatás ez lofax. Az meg egy másik dolog már, hogy az állambácsi nem fog milliárdokat belenyomni egy stadionba, ami otromba lesz mint állat. Aztán, arra is emléxem, hogy 2004-ig kell a létesítményeknek felépüniük, és egy tavaly tavaszi FMH-ban volt egy cikk is, mely szerint csak az első lépcső a tribűn, és azt úgy építik meg, hogy az majd folytatható legyen. Ez volt Pro.

Most a Contra. Ez már tényleg nonszensz ami itt folyik. Arra gondlok, hogy a politika ennyire beleugassona sportba. Lássuk csak. A parlamentben ugy a Fidesz a kormány. Namármost Szfv-n nagyon nem Fideszes a Polimester. Cziki, de ezzel még nem is lenne probléma, mert megegyeztek ugye. Borsot törni viszont úgy a legkönyebb a Vidi órra alá, hogy egyszerűen Dunába viszik az építési terv elbírálását. Javítsatok ki de ha jól tudom, ott megint narancs a polimester. :( Miért is nem lehetett olyan helyre vinni, ahol a szovik vannak? Ehh... na ez a gáz. Attól félek, ha nem változik semmi akkor itt hamar le fog a csapat teljesen épülni. Vagy a választásokon nyerjen a mostani ellenzék, és maradjon a régi polimester, vagy a helyhetóságit is meg a parlamentit is a fidesz nyerje. Akkor van esélyünk. Szerintetek Debrene miért ez egyik leggyorsabban fejlödő magyar nagyváros?

Igen ott a 100 Ft. Fideszes a polimester....

Ez van meg a Dallas, és a bárányfelhők az égen, zsebre vágott minket a POLITIKA.

Ettől függetlenül, mindegyik tolvaj csaló politikus kapja be, és csakazértis:

HAJRÁ VIDI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Chip válasz |  2002.02.11. 20:16  (36141)
A kovetkezo a szitu: A stadion lebontas elott all. Bontasi engedely mar van. Viszont addig nem akarjak elkezdeni amig az epitesi engedely nincs meg. Nos, azt epp a dunaujvarosi hivatal adja meg (ugyanis az epitteto nalunk az onkormanyzat, igy sajat maganak nem adhat [b]engedelyt[/b]), de mivel meg mindig nem adtak ki, ezert addig all a moka amig all...
Amugy szerintem a stadion egy nagy hanyadek lesz, mert 3/4-e marad a regi es csak a tribun lesz lecserelve valami fedett ultramodern [i]ize[/i]re...


Baggio válasz |  2002.02.11. 13:15  (36140)
Elég kiváncsi vagyok mi lesz a stadionnal. Össze-vissza írnak mindent, hogy így meg úgy.Először azt mondták tavaszra meglesz aztán most azt meg hogy majd csak nyáron.Jó lenne ha végre eldöntenék mikorra lesz kész, hány férőhelyes lesz, milyen székek lesznek? CSá!


[1] [2] [3] 4

(Új hozzászóláshoz lépj be)