Fórum - MI lesz a stadionnal???
Fórum » Fórum - Magyar » MI lesz a stadionnal???Súgó


55 hozzászólás 4 lapon Rendezés:

[1] [2] 3 [4]

(Új hozzászóláshoz lépj be)

Robi válasz |  2002.04.29. 08:46  (36442)
Wazzeg !

Nagyon úgy tűnik számunkra, hogy Te is magadévá tetted ez eddigi kormányzat ijesztgetési politikáját. Ez alapvetően nem baj, de itt ezt ne hírdesd.

EZ A VIDEOTON HONLAPJA !

Ez eddig politika mentes volt, remélem ezután is az marad. Ide ugyanis többféle világnézetű, pártpreferenciájú, nemzetiségű, nemű ... stb. VIDEOTON SZURKOLÓ látogat általában.

Ez az ami egyedül összetart minket.


SZEVI válasz |  2002.04.29. 08:21  (36441)
Egy hatalmon lévő kormány intézkedéseit egy telefon magállíthatja? Ugyan már, nevetséges! A számlagyáros ellen meg mintha folyna valamiféle büntetőper nem? Egy bizonyos Slecht Csaba ellen viszont nem! Na mindegy, hagyjuk ezeket, mert egyiknek sincsen köze a stadion építéséhez, amely csak-csak halad előre ezek szerint.

Üdv:SZEVI


stadionkft válasz |  2002.04.28. 14:29  (36438)
A Sóstói Stadion beruházási programja zavartalanul folytatódik. Jelenleg azért nincs látványos építkezés, mert a bontás után a régi épület helyén próbafúrásokat kellett készíteni a részletes talajmehanikai szakvélemény elkészítéséhez. A szakvélemény alapján át kellett tervezni az eredeti alapozást. Az új alapozási terv elkészült, pénteken már elkezdték kitűzni az új főtribünt. Jövő héten elindul az alapozás.
Szerintem a beruházás páldás gyorsasággal folyik, 2001. november 15-én készült el az engedélyezési terv. 2002. november végére át fogjuk adni a létesítményt. Engedélyeztettni kellett a terveket ( önkormányzat, tűzoltók, ANTSZ, környezetvédelem, vízjog, közlekedés, stb. ), el kellett bontani a régi lelátót és nem utlsó sorban fel kell építeni az új főtribünt.
Nem tyúkólat építünk a hátsó udvarban, a vasbeton parancs szóra sem köt gyorsabban.
Minden kedves vidit szerető, és a stadionért aggódó barátomtól türelmet kérek. Ha bármilyen szándékos akadályoztatást fogok tapasztalni, én leszek az első aki a nyilvánosság és a szurkolók segítségét kérem.
Köszönettel: Bozai István


vazzeg válasz |  2002.04.26. 21:10  (36437)
Az, hogy papíron ki kormányoz és az, hogy a háttérben ki telefonálgat már most is ide-oda és ki intézkedik, mint leendő hatalmi tényező, az két dolog. Tán nem véletlen, hogy máris szabadlábra került a vecsési számlagyáros maszop-elnök.
Mégis, ki találta ki az egész stadionrekonstrukciós programot és az EB-pályázatot? Csak nem a pufidzsekis Gyuláék?
Hogy eddig halogatták, az jórészt az önkormányzaton múlt, nem máson, négy hónap alatt adtak ki olyan engedélyeket, amikre egy hónap is elég lett volna.
A polgármester hiába ígérget olyasmit, ami nem rajta múlik, egy politikus szava mint Medgyessy et. óta tudjuk, egyébként sem úri becsület szó.
Egyébként meg itt mindenki, mi is azt szeretnénk látni, hogy elkészüljön már végre a nagy mű.


SZEVI válasz |  2002.04.26. 14:09  (36436)
És Téged nem zavar, hogy jelenleg a FIDESZ kormányoz? És akkor is a FIDESZ kormányzott, amikor megállt a dolog! Komcsiztok itt össze-vissza kínotokban. A polgármester megmondta, hogy a város mindenképpen megépíti a lelátót. Akkor meg mi a faszra vagytok annyira oda magatoktól meg a Székesfehérvárt imádó miniszterelnökötöktől. Bocs, hogy így kikeltem magamból, de nem tudtok soha mást böfögni, csak azt, hogy komcsi, komcsi, komcsi. És biztosan ilyenkor a Boros Imrére, meg a Stumpfra gondoltok a saját kis kormányotokból.
Azt írjátok meg, hogy a FIDESZ miért halogatja az építkezést? Miért nem folytatódik minden normálisan tovább? És főkleg arra válaszoljatok, hogy két éven keresztül miért nem történt semmi?

Üdv:SZEVI


vazzeg válasz |  2002.04.26. 12:58  (36435)
És téged nem zavar a tény, hogy semmilyen munka nem folyik hetek óta? El sem kezdtek még semmit, csak lerombolták a régit.
Te se terjessz hülyeséget, a komcsik tényleg mondták a napokban, hogy nincs erre pénz, ahogy sokminden másra sincs, amiket még egy hete is ígérgettek.


Chip válasz |  2002.04.26. 09:55  (36432)
Sumak!
Ne terjeszd itt is a hulyeseget. Eleg volt a ket valasztas kozott ami volt. Ha nem zavar a teny, hogy a polgarmesterunk szocis es az o tamogatasaval is folynak a munkak, akkor ne kelts remhireket! Hulye lenne sajat maga munkajat felbehagyni! Amit meg [b]SZEVI[/b] mondott az meg az altalad felreertelmezett hir, helyes felfogasa.


SZEVI válasz |  2002.04.26. 08:37  (36430)
Az nem a stadionépítésre vonatkozott, hanem a labdarúgó kft-k üzletrészeinek vásárlására. Magyarul: az állam nem kíván tulajdonos lenni egyetlen gazdasági társaságban sem a foci területén.

Üdv:SZEVI


Sumák válasz |  2002.04.24. 08:29  (36421)
Tudjátok mi lesz a stadionnal???
Hát semmi, úgy marad félig lebontva ahogy van. 2002.04.23 esti híradóban komcsi nyilatkozat: "meg kell szüntetni a magyar futballba a további pénzek befektetését".
Köszöntük szépen!


EvilSunz válasz |  2002.04.11. 19:42  (36392)
Oké, köszönöm, a tájékoztatást, csak te is tudod, hogy minek meghagyni a futópályát oldalt, ha a rövidebb oldalakon a futópálya íve már nem fér bele a távolságba.
Hozzáteszem, hogy én is tévedtem, mert úgy tudtam, hogy a hosszabbik oldalakon sem megengedett az akkora távolság.

HAJRÁ VIDI!
Sunz


SZEVI válasz |  2002.04.10. 12:20  (36381)
Bozai István, a Stadionépítő Kft igazgatója közölte, hogy az UEFA előírás nem érinti a lelátó távolságát a pályától oldalt, csak a kapu mögötti lelátó esetében.

Üdv:SZEVI


EvilSunz válasz |  2002.04.10. 03:03  (36379)
A kérdésem csak az lenne, ha a futópálya marad, akkor hogy lehet ez a stadion egy esetleges EB-rendezés esetén az egyik elődöntős stadion, mert mint azt valahol már olvastam Szfv lenne az egyik helyszin, pont azért, mert ez a mobil helyekkel 40.000-es lenne. Visszatérve, utólag odébbhuzzák a gyepszőnyeget? Mert ez is egy megoldás, és így maradna elég hely a tribünnel szembeni lelátóknak is, plusz még valami útféleség is bekerülhet.
HGY, ha lehet ezeket kérdezd már meg valakitől. Thx :)

Sunz


SZEVI válasz |  2002.04.03. 08:52  (36365)
Tegnap már javában folyt a bontás a Sóstón. A klubház ablaki már ki voltak véve és a tribün egyik oldalán is leszerelték már a kerítéselemeket. Holnaptól jönnek a nagy munkagépek és elbontják először a klubházat, majd pedig a tribünt. Mindhárom kandeláber is elbontásra kerül és a világítás az új lelátó tetején lesz majd. Az eredményjelző marad, egy felújításon esik majd át. A futópálya szintén marad, az új lelátó eleje hátrébb kerül, mint a jelenlegié.

Üdv:SZEVI


EvilSunz válasz |  2002.03.21. 04:08  (36328)
Attól félek, hogy nem csak akkor lesz lefújva a stadionépítés, ha a mszp nyer, hanem akkor is, ha nyer. Megmondom mire gondolok. Etettek minket ezzel az építkezéssel, meg hogy az 5 stadionban benne vagyunk, erre mi van?
Újpesten már megépült - nem volt benne az 5-ben.
Dunújvárosban épülőben - nem volt benne az 5-ben.
Sopronban most kezdik - nem volt benne az 5-ben.

Akik benne voltak.
Népstadion, Üllői út, Székesfehérvár, Debrecen, Győr. Sehol, ismétlem sehol nem kezdtek még bele. Bár a Züllői mpstmár kiesik, hiszen a Fehér úton építenek, valami hyper stadiont, vagy mi :)

A debreceni a reptérnél lenne, egy tök új, arról semmi infó. Győrben nehézségek vannak anyagilag, nálunk meg ahogy elnézem ott lopják a pénzt ahol tudják, így egyre csak fogy az átalakítás mértéke.

Új stadion Rulzzz...

Most azért bármíj kicsi is lesz irigylem az újvárosiakat, főleg ha minőségben az övék is eléri az újpestit. Arról már ne is beszéljünk, hogy ugye Kaposváron is megy már az építkezés. És ott is teljes felújítás lesz, nem csak a rozi nénire húzunk tangát, mint nálunk :(

Khmm, kedves városatyák ha olvasssa valaki: kell ide egy STADION! És a STADION csupa nagybetűvel. :)


vazzeg válasz |  2002.03.15. 15:52  (36318)
Ma néztem, eddig még egy szalmaszálat sem raktak keresztbe a stadionban.
Ezek szerintem a válszatásokig már nem is fognak, arra várnak, hogy a maszop nyerjen, akkor úgyis le lenne fújva az egész. Csakhogy nem nyernek a pufajkások.


[1] [2] 3 [4]

(Új hozzászóláshoz lépj be)