Fórum - Szóljon bele!
Fórum » Fórum - Magyar » Szóljon bele!Súgó


298241 hozzászólás 19883 lapon Rendezés:

[1] ... [18770] [18771] [18772] [18773] 18774 [18775] [18776] [18777] [18778] [18779]  ... [19883]

(Új hozzászóláshoz lépj be)

SZEVI válasz |  2009.06.28. 12:57  (84400)
Egyetértek.


Nastar válasz |  2009.06.28. 12:54  (84399)
6. FC Fehérvár 30 14 6 10 42-34 +8 48
VArga Istvan vezetoedzo
3. FC Fehérvár 30 19 7 4 52-24 +28 64
CSertoi Aurel vezetoedzo
Meg hogy alibi focit jatszott a csapat par eredmeny csak a kedvedert:Ferencváros - Fehérvár online közvetítés 0-1,Fehérvár FC - Bp. Honvéd online közvetítés 3-0,Vasas - Fehérvár FC online közvetítés 0-3,Fehérvár - Pápa online közvetítés 2-1,REAC - Fehérvár online közvetítés 1-2,Pécsi MFC - FC Fehérvár online közvetítés 0-2,Fehérvár - Kaposvár online közvetítés 3-0,Fehérvár - Győr online közvetítés 2-2,FC Fehérvár - Diósgyőr online közvetítés 5-0,Pápa - Fehérvár online közvetítés 0-2,FC Fehérvár - REAC online közvetítés 3-1,Fehérvár - Tatabánya online közvetítés 4-1,Győr - Fehérvár online közvetítés 2-3,Fehérvár - Sopron online közvetítés 2-2,Újpest - Fehérvár online közvetítés 1-3!
JAh eddig ezek mind alibi meccsek...Ezen kivul meg volt pontosan negyszer hazai palyan 1-0-persze gyozelem es 3 szor idegenben 1-0!Ez tenyleg alibi..
Alibizet a csapat hat lehet de vegulis csak 10 ezren voltak az oszi szezon utolso meccsen az ujpest ellen!Mikor voltak ennyien utoljara a stadionban nem mostanaban es persze Vidi meccsen!Csak az a baj hogy nekunk semmi sem jo!
Csertoi meg amikor idejonn masik csapat edzojekent akkor meg szidjuk de az elmult 20 evben igen csak o mutatott itt eredmenyt es nem nagy anyagi hatterel hozzateszem!Ahelyet hogy tisztelnek es nem vele foglalkoznak inkabb ot szidjak egyesek!A jelennel foglalkozunk es ne a multal tiszteljuk hogy itt elert valamit!
HAjra Vidi!MIndent bele fiuk!


papika válasz |  2009.06.28. 12:52  (84398)
A Magyar Távirati Iroda június 10-én délután a fehérváriak honlapjára hivatkozva közölte, Lothar Matthäus lesz az FC Fehérvár labdarúgócsapatának vezetőedzője. A vidi.hu szerint hosszas tárgyalások után megszületett a szóbeli megállapodás, hogy a német szakember három évig (kettő plusz egy) irányítja a székesfehérvári együttest. A 48 éves szakember várhatóan június 19-én érkezik Magyarországra, pályaedzője a korábban Mainzban légióskodott Bódog Tamás lesz, míg a kapusedzői teendőket Disztl Péter látja majd el.

Egy nappal később a szakember az Abendzeitungnak már másképp nyilatkozott: "Való igaz, felvette velem a kapcsolatot a klub, egy hete találkoztam is a vezetőikkel Budapesten. Most azonban a szabadságomat töltöm, a végső beszélgetés még hátravan".

A német szakember megerősítette, június 19-én érkezik Székesfehérvárra, de nem azért, hogy megtartsa első edzését, hanem azért, hogy az utolsó tárgyaláson átbeszéljék a felmerülő kérdéseket.

Az [origo] megkereste akkor Dénes Andrást, a Fehérvár sajtófőnökét, aki megerősítette, Lothar Matthäus a csapat új vezetőedzője. "Matthäusszal megegyeztünk. Az igaz, hogy aláírt szerződéssel nem rendelkezik, hiszen jelenleg Dubajban tartózkodik, és amíg a szerződést nem látja, addig felmerülhet benne, hogy vannak még kérdések. Én azt tudom mondani, olyan probléma nincs, ami a papírok aláírását és az ő fehérvári munkáját befolyásolhatja."

Közben a klub honlapján lapszemle tudatta: Székesfehérvár nevét megismerte a világ, hiszen a "hivatalos bejelentést követően az egész világot körbejárta a hír, miszerint Lothar Matthäus lesz a Vidi edzője. Bátran mondhatjuk, hogy az 1985-ös UEFA-kupa-döntő óta nem szerepelt a világsajtóban ennyi helyen Székesfehérvár neve."

A hazai sajtó hitetlenkedésére a honlap egy nappal később azt is közölte: "Lothar Matthäus lesz a következő idényben a Fehérvár FC vezetőedzője. És nem feltétlenül kell, hogy megdögöljön a szomszéd tehene. (Ha bárki úgy érzi, nem idevaló ez a mondat - idevaló.)... Vannak-e olyan kérdések, amelyekben nem sikerült megállapodni, és ez bizonytalanná teszi, hogy Lothar Matthäus lesz-e a Fehérvár edzője? Nincsenek, június 20-án már ő dirigálja a Vidi tréningjét. Még azt sem zárnánk ki, hogy több néző lesz a Sóstói Stadionban annál, amennyi tavasszal a bajnoki mérkőzéseken volt..."

Közben a nemzetközi szövetség honlapján is megjelent egy interjú az egykori aranylabdással, ám érdekes módon szó sem esett benne a magyarországi állásról. A volt szövetségi kapitány a jövőjével kapcsolatban csupán annyit mondott: olyan lehetőségre vár, amely neki és a csapatnak is kedvező, valamint kijelentette, hogy elárasztják ajánlatokkal.

Június 16-án, kedden a német Bild megszellőztette, a másodosztályban szereplő Bielefeld is szerződést kínált a világbajnok futballistának. "Nem tudunk újat mondani. Péntekre várjuk Magyarországra, s remélhetőleg akkor a szóbeli megállapodásunknak megfelelően a szerződést is aláírjuk" - mondta az MTI érdeklődésére Berzi Sándor, a fehérváriak ügyvezetője.

17-én kiderült, a Bielefeld nem mellette döntött, 18-án csütörtökön este pedig Matthäus megérkezett Magyarországra. A klub honlapja szerint pénteken szóban már mindenben megállapodott a vezetőkkel, sőt, a három és fél órás tárgyalást követően ellátogatott a klub felcsúti technikai centrumába is - pénteken visszarepül hazájába, ahol ügyvédeivel tanulmányozza a szerződéstervezetet.

"Csodálatos ez az edzőközpont és az akadémiai létesítmények, Magyarországon ilyennel még nem találkoztam, és a világon is kevés hasonlóan kiváló központban jártam" - idézte a honlap a szakembert, hozzátéve, a szombati napot Németországban tölti, és várhatóan vasárnap tér vissza Magyarországra.

Fehérváron sem hittek igazán Matthäus érkezésében:


A következő héten folyamatosan arról szóltak a hírek, hétfőn, kedden... pénteken érkezik Fehérvárra az új tréner, ehelyett szombaton egy váratlan, a Fehérvár FC és Lothar Matthäus által jegyzett közös közlemény jelent meg a klub honlapján.

"A felek különböző okokból nem jutottak megállapodásra. A tárgyalások ezért eredménytelenül zárultak, de mindkét fél sok sikert kíván a másiknak a jövőre nézve. A felek a megállapodás meghiúsulásának részleteit üzleti titokként kezelik, így arról nem nyilatkoznak."

A közlemény után Garancsi István, a klub tulajdonosa kijelentette, a klub természetszerűleg azon dolgozik, hogy minél gyorsabb megoldást találjon az edzőkérdésben és kéri a szurkolók megértését, türelmét és további támogatását.

Forrás: AFP

Matthäusnak június 20-án fontos dolga akadt: barátnőjével a Klicsko-Csagajev bokszmeccsre volt hivatalos

Matthäus a Nemzeti Sportnak úgy nyilatkozott, hiába szerette volna mindkét fél a házasságot, futó kapcsolat sem lett az egészből, csupán a megismerkedésig jutottak.

A hírek szerint a tréner a kameruni kapitányságra hajt, honfitársa, Otto Pfister távozása után ugyanis ideiglenesen egy négytagú grémium irányítja az együttest, olyan hírességekkel, mint az egykori klasszis kapus, Thomas NKono vagy a válogatottat kilenc éve olimpiai aranyhoz segítő Jean Paul Akono.

Helyi lapok szerint viszont Matthäus nem az egyetlen jelölt a posztra, sokkal nagyobb esélye van a munkára Jean Tiganának, Luis Fernandeznek, sőt, még az egykori válogatott csatár Francois Omam-Biyiknek is.


Full_Man válasz |  2009.06.28. 12:38  (84397)
az a baj, hogy mindig ezt mondjuk... sima edzőmeccs.
a tavalyi felkészülés sem sikerült valami fényesen, és mint tudjuk a bajnokságban sem kezdtünk valami acélosan :)

jó persze, nem kell csúcsformában lenniük, de a passzoknak azért illene embert találni, és az sem lenne hátrány, ha saját csapattagot találnának meg


killer1987 válasz |  2009.06.28. 12:21  (84396)
Ne vonjunk le következtetéseket a felkészülés első edzőmeccséből! Majd 2-3 meccs múlva is ilyen gyengék leszünk, akkor azt mondom jól van, de ilyen korán ne írjunk le embereket... Amúgy ne feledd az este 20:00-át Punkye barátom:)


killer1987 válasz |  2009.06.28. 12:19  (84395)
Bárcsak úgy lenne:)


punkye válasz |  2009.06.28. 12:10  (84394)
azért fociznoi nem felejtenek el 2 hét alatt, más kérdés, hogy a kondijuk nem a legjobb, de ettől még tudni kéne 2t passzolni.


Bandika válasz |  2009.06.28. 12:01  (84393)
Gyerekek..ez egy sima edzőmeccs volt..az lenne az igazi gond, ha frissen mozognának...ilyenkor csak azért van meccs, hogy kizökkentsék őket a monoton munkából...az a jó, ha ólomlábakon mozognak....


punkye válasz |  2009.06.28. 11:49  (84392)
a tegnapi edzőmeccsel kapcsolatban. az első félidőben szerintem nem voltunk olyan rosszak, csak a szokásos, nem tudunk gólt lőni. milanovic szerintem jó vétel volt, amennyire ezt egy félidőből meg lehet állapítani. amivel igazán bajom volt az a 2. félidő. az a sor sztem majdnem teljesen kuka. úristen mik voltak ott. dicsérte valaki itt a kocsist. kb 5x próbálta magát átcselezni 3 emberen és abból2x elvesztette 1x meg elesett és szabadot rúghattunk. ha védekező középpályást játszik akkor ne akarja már onnan megváltani a világt, ilyen szempontból. nem az lenne a dolga, hogy cselezzen a védőink előtt. abból az emberből már akkor elegem volt, mikor régebben itt volt. vaszicsku szerintem egy katasztrófa volt. sok játékos teljesen motiválatlan volt, mondjuk ilyen társakkal meg is tudom érteni. pavlisic megint össze vissza rohangált, nagyon bizonyítani akar a srác, de vhogy nem jön össze neki, meg nem is nagyon kap labdát, nem bíznak benne. demjénnek volt 2 jó csele és ennyi. alison nagyjából semmit nem csinált, sitku a szokásos esés kelés. sifter:):):) végig üvöltözte a meccset, nagyon irányítani akarta a csapatot, de előbb inkább oldaná meg a saját feladatát. horváth gabiból meg rohadtul elegem van. nagyképű arrogáns és semmit nem csinál. de majdnem minden szabadrúgást rá kell bízni, hogy laposan belebombázza a sorfalba. olyan szintű visszaesés volt nála 1 év alatt, amilyet nem nagyon láttam még senkitől. a 86. percben mindenképpen el kellett löknie a szlovák srácot, mikor mi jöttünk. simán ki kellett volna állítani, gondolkodjon már el egy kicsit hogy hol van. azzal próbálja kiegyensúlyozni a harmatgyenge teljesítményét, hogy folyamatosan fölényeskedik, meg lapokkal véteti észre magát. adjuk el mielőbb, nagyon ráfér a környezetváltás.


Pipec76VBK válasz |  2009.06.28. 11:49  (84391)
lehet, hogy már most is megvan, csak még nem tudhatjuk, mert most "szárad a tinta"! .)


Pipec76VBK válasz |  2009.06.28. 11:48  (84390)
Rendben, ha mindegy akkor legyen az új edzőnk: Full Man :)


killer1987 válasz |  2009.06.28. 11:46  (84389)
Állítólag szerdán már meg kell lennie az új edzőnknek, mert tudtommal, akkor indulunk az edzőtáborba!


Pipec76VBK válasz |  2009.06.28. 11:46  (84388)
Nem a Matthauszos aláírásra gondoltam!:) Végül is lényegtelen... Nem vettem komolyan, bár mostanában tényleg sokat szívok a meló helyen (is)...


punkye válasz |  2009.06.28. 11:39  (84387)
Berzi inkább ne igérgessen semmit, a tököm tele van vele, hogy mindig majd holnap. majd ha lesz aláírt szerződés akkor lesz edzőnk. engem már rohadtul nem érdekelnek ezek az ígérgetések.


mötley crüe válasz |  2009.06.28. 11:35  (84386)
Bódog Tamás? Németországban tanulta szakmát, lehet hogy igazad van meg kéne adni neki a lehetőséget!Fiatal gondolom bizonyítani akar,lehet hogy valami ujjat tudna hozni, mint anno Kaszás Gabi!? Mi szurkolók csak találgatunk, de már a színfalak mögött elvan döntve a kérdés?!Holnap kiderül hogy ki lesz a Fehérvár új trénere!


[1] ... [18770] [18771] [18772] [18773] 18774 [18775] [18776] [18777] [18778] [18779]  ... [19883]

(Új hozzászóláshoz lépj be)