VBKE havi összefoglalók 2009
 
VIDEOTON FCF BARÁTI KÖR EGYESÜLET
 
Január
 
Az év eleje a Baráti Körnél is csendesebb volt:
 
Honlapunkon folyamatosan tájékoztattuk a szurkolókat a Vidi-nél történt átigazolásokról – igazolásokról a játékosokat, illetve a próbajátékra érkezőket érintően. Rövid beszámolókat olvashattak az edzőmeccsekről is.
 
A IX. Duna Takarék – Videoton Baráti Kör országos teremfoci nagyon sok támogató segítségével valósulhatott meg ilyen sikerrel tavaly decemberben.
A szponzorainknak nemcsak a weblapunkon keresztül köszöntük meg támogatásukat, hanem köszönő okleveleket és készítettünk.
Rövid, alig három hetes pihenő után megkezdte a felkészülést a VBKE a tavaszi szezonra. Az ifi- és a nagycsapat tagjai a megyei csapatok közül elsőként kezdhették meg a nagypályás edzéseket, köszönhetően a jó minőségű Sóstói műfűnek.
Novemberi összefoglalónkat is elkészítettük, amelyben olvashattak a fontosabb történésekről, eseményekről.
 
Szalai Károly, tavalyi online játékunk egyik nyertese szintén januárban vette át ajándékát, egy saját névvel feliratozott Vidi mezt, Vid Pétertől a Baráti Kör alelnökétől.
 A 2009. január 24-25-én megrendezett RONEKO Kupán (U-19, U-16, U-13) a Videoton Baráti Kör az ifi csapatával szerepelt és játszott az U-19-s korosztályban. A tornáról és a fiúk szerepléséről készült összefoglaló szintén felkerült a honlapra.
 
Február
 
A VBK felnőtt csapata is megkezdte februárban az alapozást egy-két hetes pihenő után. Edzőmeccset játszottak Kőszárheggyel, Pátka II-vel, Isztimér csapatával és Csókakő ellen is.
Lezajlottak az át- és eligazolások. A VBK felnőtt csapatát erősíti Vid Péter, Szebek Dénes, Németh Dávid és Tőke Róbert. Szili Csaba, aki egyik meghatározó alapembere és sokáig csapatkapitánya volt a csapatnak, úgy döntött befejezi pályafutását.
 
 Elindítottuk a honlapon új játékunkat, mely szerint a honlap olvasóinak is lehetőségük van arra, hogy az általuk megfogalmazott kérdés kerüljön ki a "Szavazás" menüpontba, amely 1 hétig szerepel. Minden hónapban VBKE-s ajándékokkal jutalmazzuk annak a kérdésnek a beküldőjét, aki a legtöbb embert ösztönöz kérdésével arra, hogy szavazzon.
 
Hírt adtunk arról is, hogy várhatóan március végére megújul a Videoton Baráti Kör (www. vbke.hu vagy www.videotonfc.hu) honlapja, mind tartalmilag mind formailag is.
A szurkolóknak és az olvasóknak lehetőségük volt, hogy javaslataikat a fejlesztéssel kapcsolatban elküldjék a VBKE részére, amelyek közül az építő ötletek megvalósításra kerülnek.
 
VÉGRE: Február 11-én a Garancsi István tulajdonában álló Futball-F 2007 Kft. megszerezte a „FEHÉRVÁR F.C." Kft. üzletrésznek további 12%-át az ÁMV Kft.-től, ezzel a Futball-F 2007 Kft. a „FEHÉRVÁR F.C." Kft. 99.9%-os mértékű üzletrészének tulajdonosává vált.
Juhász László a VBKE elnöke a hír hallatán rövid levélben gratulált Garancsi Istvánnak a hosszú, nehéz, de végül sikeres tárgyalás sorozathoz.
 
Újra elindult a Viditippmix!
Ez a játék a tavaszi szezon végéig tart, és a végső győztes egy eredeti - reményeink szerint a játékosok által dedikált - Vidi mezt vehet majd át fődíjként.
 
Beszámoltunk a Videoton Labdarúgó Közalapítvány tevékenységéről és a kissrácok szerepléseiről, akik februárban a Tóvárosi Általános Iskolában megrendezésre került Májer Lajos, Szalmásy Tamás, Ispaics Tibor és Wollek Tibor emléktornákon vettek részt.
 
Hóhelyzet címmel, képekkel színesítve, több napon keresztül tájékoztattuk az olvasókat, a Sóstói centerpályáról.
 
Az idei első bajnoki mérkőzésre ajándék, piros-kék papír kiszászlóval készültünk az első 1000 szurkolónak.
 
A klub menedzsmentje, tulajdonosai, felkérték a szurkolókat, hogy az idény hazai és idegenbeli mérkőzésein sportszerű szurkolással segítsék a VIDI-t, és tartózkodjanak minden olyan megnyilvánulástól, amely a hatályos szabályozásba, vagy akár a jó ízlésbe, a Fair Playbe ütközik.
 
Tavaly októberben járt Sóstón a klub meghívására Paudics Mónika, az a Vidi szurkoló, aki a ZTE – FC Fehérvár mérkőzés után „áldozatául esett” a zalaegerszegi rendőrök által bevetett könnygáznak.
Berzi Sándor ügyvezető akkor a klub nevében felajánlott egy bérletet a tavaszi szezonra, amit Mónika februárban vehetett át.
 
A VBKE a tavaszi szezonra egy újfajta kezdeményezést talált ki a szurkolók részére. Minden hazai mérkőzés után a drukkereknek - a VBKE honlapon - lehetőségük lesz a meccs legjobb Fehérvári játékosát megválasztani. Az elv ugyanaz lesz, mint az ősz legjobb játékosa választáson, azaz a "szavazás" menüben lehet az adott meccsen pályára lépő valamennyi Vidi játékosra szavazni.
A szavazásra a mérkőzést követően 48 óra áll rendelkezésre. Aki a legtöbb szavazatot kapja ez idő alatt, az lesz a találkozó legjobb játékosa a fehérvári szurkolók véleménye szerint. A VBKE az eredményhirdetés után minden esetben interjút készít az adott mérkőzés legjobb játékosával, amit itt a VBKE honlapon olvashatnak a szurkolók, sőt arra is lehetőség van, hogy a szurkolók kérdését továbbítsuk a mérkőzés legjobb fehérvári játékosa felé. Ehhez nem kell mást tenni, mint a kérdést - névvel együtt - elküldeni a videotonbke@gmail.com címre.
 
A szurkolók szerint a Vidi – Siófok meccs legjobbja Polonkai Attila volt, akivel Wéninger Ákos készített interjút.
Összesen 299 szavazat érkezett, íme az első 3 helyezett:
 
1. Polonkai Attila 78 szavazat
2. Nagy Dani 73 szavazat
3. Alves 70 szavazat
 
Érdekességképp készítettünk az olvasók részére a Baráti Kör honlapjával kapcsolatosan weblapstatisztikát, amelyből az is kiderült, hogy nem csak Magyarországon vannak lelkes szurkolói a Vidinek.

 
Februárban is többen segítették a Baráti Kör munkáját: Juhász László, Vid Péter, Wéninger Ákos, Kupeczik Krisztián, Obuch Zoli, Horváth Győző, Császár István, Nyerges István, Simon Csaba és az RBD tagok közül többen is, Izsay Donátot kiemelve.
 
Március
 
Az FCF – DVSC bajnoki mérkőzésre ismét ajándék papír kis zászlóval készültünk a VIDI szurkolóknak, illetve online játékunk nyereményei is bűvöltek, köszönhetően a Zrínyi Utcai Cukrászüzemnek és Vitéz Gábor gyógymasszőrnek.
 
Online játékunk nyertesei:
Kasza Zoltán
Jankovics Judit
Balázs Zoltán
Wanderer János
 
Ismét új játékkal jelentkeztünk: A Videoton Baráti Kör Egyesület vezetősége - a CASTRUM Lovagi Étteremmel közösen - két Vidi szurkolót fog kisorsolni, azok közül, akik legkésőbb április 11-ig megvásárolják a tavaszi idényre szóló Vidi bérletet a „J” szektorba. (Természetesen aki már rendelkezik érvényes tavaszi szezonra szóló bérlettel a "J" szektorba, az is részt vesz a játékon.)
A két szerencsés nyertes egy kötetlen beszélgetéssel egybekötött vacsorán vehet részt a Castrum Lovagi étteremben, ahol többek közt jelen lesz a VIDEOTON korábbi két kiváló futballistája Csongrádi Ferenc és Szabó József.
 
Igyekszünk a szurkolók részére minden fontos információt eljuttatni, ezért az idegenbeli meccsek előtt a honlapon a jegyárakról tájékoztatjuk a Vidi szimpatizánsokat.
Felkerült a VBKE februári összefoglalója is, illetve az elszámolásból egy rövidebb összefoglaló, amely a Fehérvár FC Kft. és a Baráti Kör között létrejött 2008-as évre vonatkozó együttműködési megállapodásban szereplő támogatási összeggel kapcsolatos.
 
Folyamatosan beszámoltunk a Videoton Labdarúgó Közalapítvány tevékenységéről és a kissrácok szerepléseiről, képekkel színesítve.
 
Wéninger Ákosnak köszönhetően interjú készült Dr. Mezey Györggyel, amely két részben került fel a weblapra.
Az első részben elhangzottakra reagálva, Tóth Tibor a VLKA elnöke megkereste a Baráti Kört és egy közleményt is küldött részünkre, amely már aznap olvasható volt.
A félreértéseket tisztázva másnap a VBKE egy helyreigazítást tett közzé.
 
Weblap statisztikai adatok:
A 24.475 összlátogatásból az egyedi megtekintések száma 7.322 volt márciusban. A web helyen eltöltött átlagos idő 03:32 perc, az új látogatók százaléka pedig 24,33 volt.
A fórum után a legtöbbet megtekintett cikk a Dr. Mezey Györggyel készült interjú első része volt. Online közvetítéseink közül a Kecskemét – FC Fehérvár mérkőzése volt a legtöbbször megtekintett, illetve az FCF – REAC.
 
A megtekintések száma külföldön a márciusi hónapban:
USA: 88
Oroszország: 21
Franciaország: 24
Norvégia: 34
Törökország: 12
 
A VBK ifi csapata is megkezdte tavaszi küzdelmét a megye III-ban, edzőjük Nyerges István értékelte a felkészülést.
A Baráti Kör felnőtt illetve ifi csapatainak szerepléseiről a meccsek után készült beszámolókat a honlapon keresztül követhettük.
 
Megyei III. osztály ÉSZAKI- csoport Felnőtt - 2008/2009
 
2009.03.08 14:30 CSABDI - VIDEOTON BARÁTI KÖR 5 - 0 (3-0)
2009.03.15 14:30 VIDEOTON BARÁTI KÖR - VÉRTESACSA 1 - 3 (0-3)
2009.03.22 15:00 PÁZMÁND - VIDEOTON BARÁTI KÖR 4 - 2 (3-0)
2009.03.29 16:00 VIDEOTON BARÁTI KÖR - MÁNY 2 - 7 (0-3)
 
Megyei III. osztály ÉSZAKI- csoport Tartalék - 2008/2009
 
2009.03.15 12:30 VIDEOTON BARÁTI KÖR - VÉRTESACSA 1 - 5 (0-3)
16 2009.03.22 13:00 PÁZMÁND SE - VIDEOTON BARÁTI KÖR 1 - 3 (0-3)
17 2009.03.29 14:00 VIDEOTON BARÁTI KÖR - MÁNY 1 - 6 (0-3)
 
Márciusban is többen segítették a Baráti Kör munkáját: Juhász László, Vid Péter, Wéninger Ákos, Kupeczik Krisztián, Obuch Zoli, Simon Csaba és az RBD tagok közül többen is, Izsay Donátot kiemelve.
 
Április
 
Még március végén szavazásra kértük fel a Vidi szurkolókat, annak kapcsán, hogy milyen zenéket hallgatnának szívesen hazai Vidi meccsek előtt illetve a szünetben. Több tucat e-mail érkezett a lelkes Vidi szurkolóktól, amelyek alapján legtöbben Republicot hallgatnának. Második helyen az Edda végzett, őket a Beatrice, a fehérvári amatőr együttesek, a Tankcsapda, az AC/DC és a P-mobil követte. A Baráti Kör továbbította a Klub részére a szurkolók kérését, mely eredményeképp azóta is hallhatjuk a hazai meccseken a fenti együtteseket.
 
Online közvetítéseink során - Wéninger Ákosnak köszönhetően- áprilisban is végig szurkolhatták a Vidi szimpatizánsok a hazai és az idegenbeli meccseket. Játékunk nyertesi e hónapban:
Mohácsi Gyula
Brandl Zsolt
Pallag György
Palkovics Zalán
Akik a VBKE-s ajándékcsomag mellett egy-egy 2000-Ft-os ajándékutalvány nyertek a Zrínyi Utcai Cukrászüzem felajánlásában.
 
Újabb ereklyékkel gazdagodott a VIDI Múzeum György Attila Ottónak köszönhetően, aki személyesen adta át a VIDI „babákból” álló maketteket Csucsánszky Zolinak, Sebők Zsoltnak és Horváth Gábornak.
 
A Videoton FCF Baráti Kör Egyesület, idén Bencsik Istvánra tette le javaslatát a Pro Civitate díjhoz kapcsolódóan, amely díj azon magánszemélyeknek adható, akik fontos, számottevő tevékenységet végeztek hosszú éveken át, Székesfehérvár és lakosait szolgálva, akár társadalmi, akár a gazdasági élet más-más területein. Bencsik István pályafutása a honlapon is olvasható volt.
 
Napok óta lehetett olvasni különböző internetes fórumokon, hogy Csizmadia Csaba neve szóba került Székesfehérváron. Többek közt erről is kérdeztük telefonon a Vidi szakmai igazgatóját.
Dr. Mezey György ezen kívül elmondta véleményét a VBKE-nek a tervezett 12 csapatos magyar bajnokságról is, amely szintén felkerült a honlapra.
 
Áprilisban a VBKE elnöke - Juhász László - aláírta a Neosofttal azt a szerződést, mely a VBKE honlap megújulásáról szól.
Sajnos az új weblap tervezett elkészülési időpontja, technikai okok miatt csúszik, viszont az őszi bajnokságra már egy teljesen új designnal találkozhatnak a szurkolók.
 
A VBKE idén is több rendezvényt szeretne megvalósítani, illetve különböző városi programokhoz csatlakozni, ezek előkészületeit kezdtük el szervezni, tervezni. Ilyenek például a majálisi kitelepülés, a Sóstói Összefogás. Továbbá a VIDI NAP, amelynek egyik célja, az FC Fehérvár őszi bajnoki szezonjának a köztudatba való beágyazódásának segítése. A másik fő célja, a sportolók, a fiatalok, a családok közösségeinek építését, a már meglévő közösségek megerősödését segítik elő, értékközvetítő programokkal egybekötve. A gyerekeknek olyan szabadidős programokat biztosítunk, amelyekkel közelebb tudjuk hozni őket az egészséges életmódhoz.
 
Áprilisban is többen segítették a Baráti Kör munkáját: Juhász László, Vid Péter, Wéninger Ákos, Kupeczik Krisztián, Simon Csaba, Paudics Móni és az RBD tagok közül többen is, Izsay Donátot kiemelve.
 
Május
 
Online közvetítéseink alatti játékunk folytatódott és ezúttal a szerencse, Hajnal Gábornak, Káldi Zoltánnak, Borsos Balázsnak, Kohári Zsoltnak, Piller Ferencnek, Borsos Balázsnak és Kohári Zsoltnak kedvezett.
 
Mint azt már április hónapban is beharangoztuk, a VBKE és az RBD kitelepült a székesfehérvári majálison, ahol a VIDI szimpatizánsoknak lehetőségük volt ajándéktárgyak vásárlására, a gyerkőcök pedig lufit, piros-kék kis zászlót és matricát kaptak. A Sport&Media Kft-nek köszönhetően 12.00-16.00 óráig az FCF játékosai közül, Dvéri Zsolt, Milan Pavlisic, Kocsis Gábor, Romero ,Vadász Viktor, Nagy Dani, Darko Karadzsics, Ivan Buljubasic, Halasi Péter, Lelkes Péter, Bencze Zsolt autogramkártyákat, csapatképeket, focilabdákat dedikáltak.
 
Honlapunkra felkerült az RBD által kiadott közlemény, mely szerint megalakult az Összmagyar Szurkolói Szövetség nevet viselő országos szurkolói érdekképviseleti és jogvédelmi szervezet, amely bíróságon bejegyzett egyesületi formában fog működni a jövőben.
 
A Videoton Baráti Kör a Fehérvár FC Kft. támogatásával, biztosította azon szurkolók utazását a május 13-ai Ligakupa döntőre, akik személyesen vagy e-mailen keresztül regisztráltak a térítésmentes szurkolói vonatra.
 
Május 14-én 18.00 órai kezdéssel tartotta meg az idei év első közgyűlését a Videoton Baráti Kör. Az aktív tagok kétharmada megjelent, így első időpontban határozatképes volt a gyűlés. Ilyen magas részvétel régen volt. A honlapon is ismertetett napirendi pontok kerültek megbeszélésre és szavazásra. Az ezzel kapcsolatos összefoglaló szintén felkerült a VBKE honlapjára.
 
Ismét sikeres volt a székesfehérvári Társadalmi Felelősségvállalás Napja keretén belül a Baráti Kör által szervezett „Sóstói összefogás”. Még egyszer köszönjük a lelkes önkéntesek és segítők, illetve támogatók segítségét! A képekkel színesített összefoglalóval a honlap olvasói is találkozhattak.
 
Május 15-én átadásra került a Családok Ligete a Bátky Zsigmond utcában, ahol a Fehérvár FC-nek is megköszönte a nagycsaládosok egyesülete a VIDI támogatását, amelyet az egyesületnek nyújtottak évközben.
A programon jelen volt Juhász László is, aki nem csak mint önkormányzati képviselő, hanem mint a Videoton Baráti Kör elnöke is támogatta a Liget kialakítását.
 
A Videoton Baráti Kör focicsapatainak szerepléseiről is beszámoltunk, illetve újdonságképpen a meccsekről készült képeket és a játékosokkal, edzőkkel készült interjúkat szintén megnézhették a honlapot látogatók.
 
Kitekintésképp készítettünk a Baráti Kör honlapjával kapcsolatos, statisztikai adatokat tartalmazó összesítőt az április 25-től május 25-ig időszakra vonatkozóan, illetve az április hónap fontosabb eseményeiről is.
 
Májusban is többen segítették a Baráti Kör munkáját: Juhász László, Vid Péter, Wéninger Ákos, Kupeczik Krisztián, Nyerges István, Simon Csaba, Paudics Móni és az RBD tagok közül többen, akik nem csak a majálisi kitelepülés során segédkeztek, hanem a Sóstói takarításnál is aktívan kivették a részüket a munkából.
 
 
Június
 
A Bajnokság végével készítettünk egy szezonértékelőt, meccsekre lebontva, „ A 2008/2009-es szezon értékelése szurkolói szemmel”, címmel.
 
A május 29-ei Újpest – FC Fehérvár mérkőzés után történt eseményekről a VBKE is beszámolt és felháborodását fejezte ki mind a szurkolókat, mind a Vidi játékosokat ért atrocitások miatt. Ehhez kapcsolódóan az RBD által kiadott közleményt mi is közzé tettük a honlapon.
 
A tavasszal újraindított Viditippmix játékunk nyertese „WEST” lett, aki Sóstón vehette át nyereményét, egy eredeti VIDI mezt.
 
Kasza Zoltánnak köszönhetően, bővült a VBKE honlap szerkesztőinek száma, aki korábban többször is a Baráti Kör nagy sikerű online játékának nyertese volt. Így most már az oldal tartalmi részét három fő felügyeli, míg a fotókért továbbra is Extasee és Chip felel.
 
Június 05-én este tartotta a VBKE két focicsapata a tavaszi idényzáró bankettet, amit egybekötött az idei év második közgyűlésével, ahol az előzetesen megküldött napirendi pontok kerültek megbeszélésre, és szavazásra. Ennek eredményeképp
a lemondott elnökségi tagok helyét, Kupeczik Krisztián és Nyerges István vették át, akik megköszönve a bizalmat, elmondták, mindent megtesznek azért, hogy a VBKE működése sikeres és hatékony legyen.
A vacsora után, második napirendi pontként, a felnőtt csapat edzője Lali "bácsi" és az ifi csapat edzője Nyaki értékelték a játékosokat. Ezek az értékelések szintén olvashatóak voltak a honlapunkon.
Június 10-én, szerdán tartotta első ülését az új összetételű VBKE elnökség. Több a VBKE focicsapatát érintő kérdés is szerepelt a napirendi pontok közt.
Az elnökségi tagok úgy határoztak, hogy nem hosszabbítják meg Kiss Lajos vezetőedzői szerződését, ennek értelmében 2009. július 1-től új szakember irányítja a csapat edzéseit! A júniusi edzéseket még Kiss Lajos tartotta. További pályafutásához sok sikert, erőt és kitartást kívánunk Lajos bá'-nak!
 
Lezárult honlapunkon az a több héten át tartó szavazás, melyen a szurkolók ismét megválaszthatták a TAVASZ legjobb fehérvári játékosát. Az első fordulóban Vujovic az összes szavazat 30%-át szerezte meg, ez 499 szavazatot jelentett. A szavazás második fordulójának végeredménye:
Vujovic: 323 szavazat
Andic: 148 szavazat
Dvéri: 140 szavazat
Terveink szerint a VBKE a szezonnyitó szurkolói ankéton fogja átadni Vujovicnak azt a díjat, amit a TAVASZ legjobb fehérvári játékosaként érdemelt ki.
 
A VBKE június 19-én este tartotta évadzáró vacsoráját a Placc étteremben. Az elnökség tagjain kívül - Juhász László, Kupeczik Krisztián, Vid Péter, Nyerges István - részt vett az eseményen a VBKE focicsapatának csapatkapitánya Szenner Gábor, a csapat két alapító tagja Nagy Viktor és Wéninger Ákos, valamint az RBD is képviseltette magát Izsay Donát és Vurczinger Zoltán személyében, sőt az este folyamán a VÁLASZ és az Ikarus tagjaként Mezővári Balázs is csatlakozott a társasághoz. A vacsora előtt hivatalosan is elbúcsúzott a VBKE Kiss Lajos vezetőedzőtől, valamint gratulált Németh Eszternek a sikeres államvizsgájához. A vacsoráról készült képek a honlapon megtekinthetőek.
 
Honlapunk újabb támogatóval bővült, ugyanis a Zrínyi Utcai Cukrászüzem után az Egri Korona Borház is úgy döntött, hogy lehetőségeikhez mérten támogatni kívánják munkánkat, hogy még eredményesebben dolgozhassunk. Az együttműködésnek köszönhetően új játékokkal fogunk jelentkezni és a nyeremények értéke is magasabb lesz.
 
A VBKE egy több hónapon át tartó játékot indított, aminek a lényege a következő:
E-mailben digitális formában, vagy személyesen hagyományos fényképként el lehet juttatni a VBKE-nak olyan fotókat, amik Vidi mérkőzéseken készültek. Az egyetlen kikötés, hogy a fényképeknek a múlt évezredben, azaz 2000 előtt kellett elkészülniük. A fényképek mellé minden esetben mellékelni kell, hogy mikor és melyik mérkőzésen készült a fotó. Valamennyi fénykép felkerül a honlapra és a honlap látogatói folyamatosan szavazhatnak a fényképekre. Minden hónapban a legtöbb szavazatot kapott fénykép beküldője egy értékes VBKE ajándékcsomagot kap, ami többek közt tartalmaz egy 2000 ft-os vásárlási utalványt a Zrínyi Utcai Cukrászüzem felajánlásában, valamint egy palack kiváló minőségű bort is (névre szóló, hagyományos Vidi címerrel ellátott palackban) az Egri Korona Borház jóvoltából!
Ugyancsak VBKE ajándékcsomagban részesül minden hónapban az a játékos is, aki a legtöbb fényképet juttatja el a VBKE-nek.
Valamennyi fénykép digitális változata egyúttal a Vidi-Múzeumba is bekerül.
A fényképeket e-mailben a videotonbke@gmail.com címre kell elküldeni.
 
Az egyesület a MOL által kiírt Zöldövezet Programjához kapcsolódóan június végével beadta pályázatát, a Csíkvári úton, a stadion mellett található park rehabilitációjára, cserjésítésre.
 
Nemcsak a Baráti Kör eseményeiről, hanem a Klubnál történt igazolásokról, értékelésekről, statisztikákról is hírt adtuk, amelyek az FCF hivatalos honlapján jelentek meg, illetve arról is miszerint Garancsi István - immár a Fehérvár FC Kft. egyedüli tulajdonosaként - megvásárolta a Felcsút SE Sportszolgáltató Kft-t.
 
A Videoton Labdarúgó Közalapítvány gyerkőceinek szerepléseiről, eredményeiről is beszámoltunk:
Internationaler Raiffeisen Pittentalcup torna
CSUKOVICS LÁSZLÓ Emléktorna
 
A májusi összefoglaló és a weblap-statisztikai kitekintőinket is olvashatták a honlapra látogatók.

Májusban is többen segítették a Baráti Kör munkáját: Juhász László, Vid Péter, Wéninger Ákos, Kupeczik Krisztián, Nyerges István, Simon Csaba, Kasza Zoltán, és az RBD tagok közül többen is.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oldal nyomtatása