VBKE havi összefoglalók 2008. szeptember-december
VIDEOTON FCF Baráti Kör Egyesület
 
Szeptember
 
08.29: Bérletek a színháznak
 A sport és kultúra jó kapcsolatát ápolva, 2008.08.29-én 14.45-kor a Vörösmarty Színház előtt került átadásra Vasvári Csabának a színház igazgatójának 5 darab mérkőzés bérlet a FC Fehérvár hazai meccsire. A bérleteket a VBKE elnöke Juhász László adta át személyesen.
 
09.02. VBKE Kibővített Elnökségi Ülés
A VBKE 09.02-án 17.30-kor a Sóstói Stadionban egy kibővített elnökségi ülést tartott, amelyen az alábbi napirendi pontok kerültek megbeszélésre:
1., Szurkolói Koordinátor bemutatása
2., Direkt Marketing terv összeállítása a Vidi - MTK és a Vidi – Zöldek meccsekre
3., FEZEN –szeptember 13.- és Fehérvári vigasságokon –szeptember 27. megjelenés Önálló standdal!
4., Társadalmi Felelősség vállalás a Stadionban és környékén II. ( szeptember 20. vagy 21.)
5., Kolozsvári BL meccsen részvétel lehetősége.
6., Tájékoztatás az év végi torna előkészületeiről
7., Tájékoztatás a Máltaiakkal történő megállapodásról, előkészületeiről
 
09.12-13: FEZEN-en való részvétel
A szűkős körülmények és a hideg ellenére megoldottuk a feladatot, nem sok érdeklődő volt, hiszen ez egy hirtelen jött kitelepülés volt a VBKE részéről, illetve az események és a koncertek a kora esti órákban kezdődtek 6-7 körül, amikor mi már eljöttünk a rendezvényről, igazából a „tömeg” akkor indult meg.
Egy-két darab ajándéktárgy értékesítés történt.
 
09.16-19: Vidi invázió másképpen (Liszt Ferenc utcai kitelepülés)
Liszt Ferenc utcai VBKE-s kitelepülés: a kedd és a szerdai napok voltak azok, amikor az emberek egyáltalán megtudták, hogy a Baráti Kör részéről van ez a „megmozdulás” aminek eredményeként a csütörtök és a pénteki nap már mozgalmasabb volt. Ez látszódott az értékesített ajándéktárgyak és jegyek darabszámain is.
Véleményezések alapján pozitívan fogadták a kitelepülést, hogy lehetőségük van ajándéktárgyak vásárlására, jegyvásárlásra.
Hétfői napon egy gyors sajtótájékoztatón harangoztuk be a kitelepülést a VBKE részéről.
Többek közt elhangzott, hogy a pénteki mérkőzésre kisvasút fog indulni a szurkolók részére ingyen, a Sport és Média Kft. támogatásával, amely a Baráti Kör önhibáján kívül meghiúsult, hiszen pénteken öt órakor kaptuk a telefont, hogy a váltószerkezet meghibásodott. Természetesen hírként azonnal felraktuk a VBKE honlapjára.
A FM Hírlap hétfői cikkében Matók Úr nagyon korrekt cikket írt ennek kapcsán és a VBKE részére át nem adott Fair Play díjról is. (összefoglaló alatt a cikk)
Régi Vidinfokat, matricákat, lufikat és különböző ingyenes szóróanyagokat osztogattunk. Két TV-n folyamatosan a Kupa döntő meccsek, szurkolói illetve a csapattal kapcsolatos kép és hanganyagok mentek. Szerdai napon, egy sajtótájékoztató keretén belül mérkőzés bérletek kerültek átadásra más sportág (kézilabda, kosárlabda, jégkorong) szurkolóinak.
 Csütörtöki napon dedikáltak az FC Fehérvár játékosai, pontosítva Nagy Dani és Horváth Gábor, annak ellenére, hogy még a délelőtti órákban is 3 játékosról volt szó. Később csatlakozott a fiúkhoz Mohl Dávid is.
 
09.20. Társadalmi Felelősség Vállalás Napja
AZ MTK mérkőzés másnapján, szombaton 9.30-kor, a Videoton Baráti Kör Egyesület kezdeményezésére és a Red-Blue Devils szurkolói csoport részvételével másodszor került megrendezésre önkéntes alapon, társadalmi munkában a Sóstói Stadion és közvetlen környezetének szépítése, rendbetétele.
A programhoz csakúgy, mint legutóbb, elsőként a Fehérvár FC Kft és a Red Blue Devils szurkolói csoport, illetve stadionban található sportegyesület és civil szervezet, cégek és magánszemélyek is csatlakoztak.
A rossz időjárás miatt a kerítésfestés elmaradt.
 
09.24. VBKE Kibővített Elnökségi Ülés
 A VBKE 09.24-én 16.30-kor a Sóstói Stadionban egy kibővített elnökségi ülést tartott, amelyen az alábbi napirendi pontok kerültek megbeszélésre:
 
Napirendi pontok:
1. VBKE év végi torna előkészületei - szóbeli
Előadók: Horváth Győző – VBKE tag
Császár István – VBKE tag
2. VBKE év végi torna - szóbeli
Előadó: Juhász László – VBKE elnök
3. MTK elleni mérkőzés felkészülésének értékelése - szóbeli
Előadók: Juhász László – VBKE elnök
Elnökség
Németh Eszter - ügyintéző
4. RBD-vel együttműködés ajándéktárgyak készítéséhez - szóbeli
Előadó: Vid Péter – VBKE alelnök
5. Fehérvári vigasságok felkészülés - szóbeli
Előadó: Juhász László – VBKE elnök
6. Ajándéktárgy értékesítés - írásban
Előadó: Németh Eszter - ügyintéző
7. Honlap fejlesztés átalakítás - írásban
Előadó: Juhász László – VBKE elnök
 
09.27. Fehérvári Vigasságok – Lecsófesztivál
2008.09.27-én a VBKE is kitelepült az idén immáron 18. alkalommal rendezésre került Fehérvári Vigasságokon.
Több másik civilszervezettel együtt Magyar Király szálló előtt egy faházban kapott helyet a VBKE.
Ismét lehetőség volt a Baráti Kör és a szurkolók által készítetett ajándéktárgyak (sálak, pólók, kitűzők…) vásárlására.
A kisgyerekeknek piros és kék lufikat osztogattuk így sok családot is sikerült oda csalogatnunk.
A visszajelzések alapján ismét pozitívan fogadták a kitelepülést. Nagyon sok érdeklődő volt, és nagyon sok különböző ajándéktárgy igényekkel találkoztunk de ezek közül a leggyakoribb a mez volt.
Ötletek ajándéktárgyakra: kulcstartó, hűtő mágnes.
A Fehérvár színeivel feldíszített faháznál tiszteletét tette Warvasovszky Tihamér Székesfehérvár Megyei Jogú város polgármestere is, aki szintén örömmel fogadta, hogy a Videoton Baráti kör Egyesület egyre többször mutatja meg magát a város lakóinak, amely ösztönző hatással lehet azokra a szurkolókra, akik már elfelejtették a mérkőzések igazi hangulatát.
A Fehérvári Vígasságokkal párhuzamosan a Baráti Kör nagycsapata és ifistái lelkesen főzték a finomabbnál finomabb lecsókat a Várkörúton a Lecsófesztivál alkalmával.
 
09.30.VBKE Kibővített Elnökségi Ülés
A VBKE 09.30-án 17.30-kor a Sóstói Stadionban egy kibővített elnökségi ülést tartott,amelyen az alábbi napirendi pontok kerültek megbeszélésre:
Napirendi pontok:
1. VBKE év végi torna előkészületei
Előadók: Horváth Győző – VBKE tag
Császár István – VBKE tag
Szóbeli
2. RBD-vel együttműködés ajándéktárgyak készítéséhez
Előadó: Vid Péter – VBKE alelnök
Szóbeli
3. Fehérvári Vigasságok értékelése és ajándéktárgyak értékesítése
Előadó: Németh Eszter
Szóbeli
4. Honlap fejlesztés átalakítás
Előadó: Elnökség és Baráti Kör tagok
Szóbeli

A VBKE honlapjának nézetsége: (statisztikai adatok)
 
A mellékelt kimutatások alapján a szeptember hónapban 5.517 volt az egyedi látogatók (hányan léptek fel a Baráti Kör honlapjára egy nap más-más számítógépről) száma, a visszafordulások aránya 35,13%.
 
A leglátogatottabb a főoldalon kívül:
 
„FÓRUM”: 7502 egyedi megtekintés
„LINK” : 2435 egyedi megtekintés
„MEDIA”: 749 egyedi megtekintés
 
Horváth Győzőtől Wéninger Ákos vette át a weblap szakmai szerkesztését, frissítését és az online közvetítést is. A Tatabánya – FC Fehérvár online közvetítésére 272-en (egyedi oldalmegtekintés) voltak kíváncsiak, a visszafordulások aránya 50%-s volt.

A szurkolói koordinátor által végzett munkák:
Németh Eszter hivatalosan szeptember 01-től tölti be ezt a munkakört. A kezdeti nehézségekben és a gyors beilleszkedésben sok segítséget kapott Horváth Győzőtől, Juhász Lászlótól és Vid Pétertől.
 •  
 •  A kitelepülések során folyamatos részvétel, ajándéktárgyak értékesítése, jegyértékesítés a Liszt Ferenc utcai kitelepülés alkalmával.
 •  Leltárak készítése
 •  Weblap aktualizálása és frissítése
 •  Pályázat megírása, elszámolások készítése
 •  E-mail fiók kezelése
 •  Számlák, bankkivonatok kezelése, rögzítése
 •  Árajánlatok kérése
 •  Elnökségi üléseken részvétel, majd jegyzőkönyv írása
 •  Buszok rendelése
 •  Levelek írása
 •  Értékelések, beszámolók készítése
 •  RBD munkájának segítése
 •  Akkreditációk intézése
 •  Fórumok figyelése
 

Megtörténtek az átírások (Fejér Megyei Cégbíróság, APEH) is, így már hivatalosan is az Egyesület új elnöke Juhász László lett.
 A VBKE augusztusban kétszer, szeptemberi hónapban egyszer ingyenes buszt indított a szurkolók részére a mérkőzésekre illetve a visszautat is biztosította a stadiontól.
 Az Egyesület szeptemberben ismét beadta a pályázatát a Wesselényi Miklós Sport és Közalapítványhoz, az év végi tornához kapcsolódóan 600.000-Ft-t pályáztunk meg.
 A kitelepülések során, illetve a weblap folyamatos frissítése és aktualizálása kapcsán többen is segítették a Baráti Kör munkáját: Vid Péter, Wéninger Ákos, Kupeczik Krisztián, Szili Csaba, Kiss Csaba, Pemmer István, Obuch Zoli, RBD tagok közül többen, Izsay Donátot kiemelve.
 
A VBKE nagycsapat szeptemberben négy meccset játszott, amelyekről szintén olvashattunk egy kisebb összefoglalót a Baráti Kör honlapján.
 
2008.09.07. MÁNY – VBKE 5-0
2008.09.14. VBKE – VÉRTESBOGLÁR 7-1
2008.09.21. SÖRÉD – VBKE 5-0
2008.09.28. VBKE – ÚJBAROK 5-3
 
A VBKE ifi csapatának szeptemberi eredményei:
2008. 09. 07. MÁNY – VBKE 1-0
2008.09.21. SÖRÉD – VBKE 7-2
 
 
 Október
 
Október 1-jén a VBKE elnöksége nyílt levelet továbbított a Klub vezetősége felé, amelyre másnap meg is kaptuk a választ. Mindkét levél felkerült a Baráti Kör honlapjára.
 
Nagy port kavart Gál László felbukkanása a Sóstói Stadionban október 06-án, amelynek kapcsán Garancsi Úr többségi tulajdonos, Székesfehérvár Megyei Jogú Város polgármestere, valamint a pártok önkormányzati frakció-vezetői részére küldött levelét már aznap olvashatták a VBKE weblapján.
 
A VBKE 10-08-án 17.30-kor a Sóstói Stadionban egy kibővített elnökségi ülést tartott, amelyen az alábbi napirendi pontok kerültek megbeszélésre:
 
Napirendi pontok:
1. VBKE év végi torna előkészületei
2. Honlap fejlesztése, átalakítása
 
Garancsi Úr meghívásának eleget téve, a szurkolókat képviselve a Baráti Kör részéről: Juhász László, Vid Péter, Horváth Győző és Németh Eszter, az RBD-t képviselve pedig Izsay Donát, október 09-én egy baráti beszélgetésre került sor. Az ott elhangzottakat a honlapon mindenki elolvashatta.
 
„Próbaidős” újdonsággal jelentkeztünk, amelynek kapcsán megpróbálunk segíteni azoknak a szurkolóknak, akik az idegenben lévő mérkőzésekre nem tudnának eljutni, vagy elég körülményesen.
Újdonságnak számít még az online közvetítések alatt bevezetett játék is, ahol minden hónapban különböző ajándéktárgyakat sorsolunk ki a helyes választ adóknak.
Akik december végéig az összes online közvetítés alatt feltett kérdésre, vagy a mérkőzés utáni tudósításban elrejtett kérdésre beküldik a helyes választ, azok közül 2 szerencsés gazdagodhat 1-1 eredeti FC Fehérvár mezzel, az év végi VBKE torna harmadik napján a VOK-ban.
Az első nyertesünk Major Zoltán lett, aki az október 18-i ZTE - FC Fehérvár mérkőzést követte a weblapunkon.
 
További októberi nyerteseink:
• Farkas Zsolt
• Kasza Zoltán
• Domján András
• György Tamás
• Bárándi Gergő
• Szőcs-Józsa Péter
 
Hogy minél érdekesebb és színesebb legyen a www.videotonfc.hu ezért nem csak a nagycsapat mérkőzéseiről tájékozódhatunk, hanem októbertől már FC Fehérvár II. illetve az U19-s csapatok itthoni és idegenbeli meccseiről is. Ezen belül a játékosok értékeléséről is.
Október 22-én a Neosofttal történt személyes megbeszélésen megállapodás született, hogy továbbra is a Neosoft marad a Baráti Kör honlapjának az üzemeltetője.
Árajánlatot kértünk további fejlesztésekről (pl. webshop) amelyekkel színesebbé, tartalmasabbá tennénk a honlapot, illetve új designt is fog kapni a weblap. Várhatóan 2009. február elejére valósulnak meg ezek.
 
Ajándéktárgyak: további ajándéktárgyakra kértünk árajánlatokat.
Mivel a webshop csak pár hónap múlva készül el, addig is szurkolók részére szeretnénk a honlapon keresztül megoldani, hogy ezeket az ajándéktárgyakat is megtudják majd vásárolni.
 
Megkezdődtek az év végi torna előkészületei: szponzorok, támogatók megkeresése, versenykiírás elküldése, amely szintén olvasható a VBKE honlapján, VOK lefoglalása…..
 
A Videoton B.K.E. az október 25-én (szombaton) megrendezésre kerülő FC Fehérvár – Győri ETO mérkőzésre ingyenes szurkolói buszt indított.
 
Október 31-én a Klub meghívására ellátogatott Sóstóra az a fiatal szurkoló, Paudics Mónika aki a ZTE – FC Fehérvár mérkőzés után „áldozatául esett” a zalaegerszegi rendőrök által bevetett könnygáznak.
Ma Sóstón járt a Zalaegerszegen könnygázzal lefújt Vidi szurkoló
 
Az online közvetítések Wéninger Ákosnak köszönhetően egyre gyakoribbak lettek. Október 04-én az FC Fehérvár – Paks mérkőzés izgalmairól olvashattak a szurkolók a honlapon.
További online közvetítéseink:
Fc Fehérvár – Siófok
FC Fehérvár – Debrecen
ZTE - FC Fehérvár
Debrecen - FC Fehérvár
FC Fehérvár – Győr
FC Fehérvár – Ferencváros
 
A VBKE felnőtt csapatának októberi eredményei:
 
2008.10.05 15.00 ALCSÚTDOBOZ - VIDEOTON BARÁTI KÖR 5 - 1
2008.10.12 15.00 VIDEOTON BARÁTI KÖR - VÁL 0 – 3
2008.10.19 14.30 VIDEOTON BARÁTI KÖR - RÁCKERESZTÚR 4 - 3
2008.10.26 13.30 ZÁMOLY - VIDEOTON BARÁTI KÖR 0 – 0
 
A VBKE ifi csapatának októberi eredményei:
 
2008.10.05 13:00 ALCSÚTDOBOZ - VIDEOTON BARÁTI KÖR 1 – 2
2008.10.12 13:00 VIDEOTON BARÁTI KÖR - VÁL 3 - 1
2008.10.26 11:30 ZÁMOLY - VIDEOTON BARÁTI KÖR 3 - 5
 
Média megjelenések:
Fehérvári Sportban
FM Hírlap
 A VBKE szeptemberi összefoglaló is felkerült a honlapra.
 
Weblap statisztika, kimutatások:
A teljesen egyedi látogatók (hányan léptek fel a Baráti Kör honlapjára egy nap más-más számítógépről) száma októberen 6.366 fő volt, míg az összlátogatás száma: 24.171
A leglátogatottabb nap október 29-e volt amikor is összesen 1.071-szer kattintottak rá a videotonfc.hu-ra.
 
Legtöbbet nézett oldalak:
„Fórum”
„LINK”
 
Legnépszerűbb online közvetítések:
ZTE - FC Fehérvár
FC Fehérvár – Paks
FC Fehérvár - Győr
 
Legtöbbet megtekintett hír, cikk:
Nyílt levél a klubvezetés és a szurkolók részére!
 
Októberben is többen segítették a Baráti Kör munkáját: Vid Péter, Wéninger Ákos, Kupeczik Krisztián, Szili Csaba, Obuch Zoli, RBD tagok közül többen, Izsay Donátot kiemelve.
 
 
November
 

 A Videoton Baráti Kör is felháborodva és elkeseredve olvasta és hallgatta azokat a híreket és beszámolókat, amelyek Dunaszerdahelyen a DAC- Slovan meccs alatt a magyar szurkolókat ért brutális szlovák rendőri támadásokról szóltak. Ezzel kapcsolatban készített interjút Wéninger Ákos (VBKE) Izsay Donáttal (RBD), aki szintén ott volt Dunaszerdahelyen.
 
Nagy erővel álltunk neki a IX. Duna Takarék – Videoton Baráti Kör Futballfesztivál szervezésének: versenykiírások kiküldése, a „VIDI-szurkoló vagyok pályázat” kiírása…
 
Online játékunk novemberi nyertesei:
 
• Brandl Zsolt
• Balonyi Áron
• Szőcs – Józsa Péter
• Németh Roland
• Csapó Dániel
• Kele Bernadett
• Ribarics István
• Kohári Zsolt
• Komáromi Ferenc
• Németh Ricsi
• Görög István
 
Az FC Fehérvár- Újpest mérkőzésre ingyenes szurkolói buszt indítottunk november 16-án.
 
A VBKE hagyományát – mely szerint a szurkolóknak lehetőségük van megszavazni az őszi – illetve a tavaszi szezon legjobb Vidi játékosát – idén is folytattuk. Novemberben az első forduló le is zárult.
A Klub felé többször is jeleztük a szurkolók kérést, mely szerint szükség lenne az őszi idényt lezáró és értékelő szurkolói ankétra. Sajnos novemberben még nem kaptunk hivatalos válasz, a Klub a szurkolók türelmét kérte ezzel kapcsolatban.
 
A Baráti Kör októberi hónap értékelése és összefoglalója szintén felkerült a weblapra.
A Videoton Baráti Kör felnőtt és ifi csapata november 15-én tartotta az évadzáró bankettet a Kistrombitás étteremben.
November 25-én elnökségi ülést tartott a VBKE, ahol főbb napirendi pontként az évvégi torna került megbeszélésre.
 
Sajtó és média megjelenéseink:
FM Hírlap: ingyenes szurkoló busz, a focikupa versenykiírása
„VIDIZÓNA”: IX. Videoton Baráti Kör kispályás focikupa
 
Weblap statisztika:
 
A teljesen egyedi látogatók (hányan léptek fel a Baráti Kör honlapjára egy nap más-más számítógépről) száma novemberben 5.374 fő volt, míg az összlátogatás száma: 19.733.
A leglátogatottabb nap november 16-a volt, amikor is összesen 970-szer kattintottak rá a www.videotonfc.hu-ra.
 
 
Legtöbbet nézett oldalak:
„Fórum”
„LINK”
„Online közvetítések”
 
Legnépszerűbb online közvetítések:
NYÍREGYHÁZA – FC FEHÉRVÁR
KECSKEMÉT – FC FEHÉRVÁR
FC FEHÉRVÁR – HONVÉD
 
További online közvetítéseink:
VASAS – FC FEHÉRVÁR
FC FEHÉRVÁR – ÚJPEST
 
Novemberben is többen segítették a Baráti Kör munkáját: Juhász László, Vid Péter, Wéninger Ákos, Kupeczik Krisztián, Szili Csaba, Obuch Zoli,Horváth Győző és Császár István és az RBD tagok közül többen, Izsay Donátot és Őri Márkot kiemelve.
 
A VBKE felnőtt csapat novemberi eredményei:
 
2008.11.02 15.00 VIDEOTON BARÁTI KÖR - CSÓKAKŐ 1 - 6
2008.11.09 13.30 TABAJD - VIDEOTON BARÁTI KÖR 1 – 0
 
A VBKE ifi csapatának novemberi eredményei:
 
2008.11.02 13:00 VIDEOTON BARÁTI KÖR - CSÓKAKŐ 5 - 0
 
 
 December
 
A novemberben elkezdődött „ősz legjobb Vidi játékosa” szavazás december 07-én zárult le, és a legtöbb szavazatot Marko Andic kapta. Dvéri Zsolt a második, Horváth Gábor pedig a harmadik helyen végzett.
 
Felkerültek a honlapra a megszépült Sóstói Stadionról, illetve azon belül a VIP termekről és a műfüves bemelegítő teremről készült képek első fele.
 
Decemberi online közvetítés alatti játékunk győztesei Kasza Zoltán és Csapó Dániel, akik egy-egy VBKE póló boldog tulajdonosai lettek.
 
December 09-én került megrendezésre a szurkolói ankét Sóstón, amely elején Vid Péter a VBKE alelnöke adta át Marco Andicnak a Baráti Kör ajándékát.
 
December 13-án szintén felkerült a honlapra az a közlemény, amelyben megerősítettük, hogy Videoton Baráti Kör is egyetért a magyar szurkolói csoportok nyílt levelével!
 
December 22-én közzé tettük a IX. Duna Takarék – Videoton Baráti Kör futballfesztivál végleges programját, illetve a torna sorsolását.
December 23-án sajtótájékoztatót tartott a VBK, ahol szintén elhangzott a focikupa részletes programja, és a gálamérkőzésen résztvevők neve is.
A három napos torna izgalmairól és eseményeiről szintén olvashattak a VBKE honlapján, azok, akik nem tudtak kilátogatni, illetve akik kint voltak.
Az első nap gálamérkőzésén egy sportszerű, remek hangulatú, sokgólos találkozón a rendőrök Police 07 nevű csapata kerekedett felül a Vidi szurkolókon.
Külön említést érdemel az idén első alkalommal pályára lépő RBD csapata, mely ugyan 3 vereséggel búcsúzott a tornától, mégis mindezt emelt fővel tehették, hiszen minden meccsükön sikerült gólt/gólokat szerezniük.
 
Izgalmas, fordulatokban gazdag mérkőzéseket hozott a VBKE-torna is második játéknapja és nem utolsó sorban rengeteg gólt láthatott az ismét szép számú nézősereg.
A zárónapon fokozódott a hangulat, hiszen nemcsak a döntő meccsek miatt izgulhattak a továbbjutott csapatok, a Sport and Media kupa után a Bulvársport-Közéleti gálamérkőzésre került sor, ahol a hazaiaknál Milinte Árpád, Galla Péter, Katus Attila, St. Martin, Kucsera Gábor, Vajda Attila, Kenbe Sorel, Elbert Gábor, a vendégeknél pedig Csucsánszky Zoltán, Mihályi Attila, Bencsik István, Kuti Tamás, Kovács Ignác, Széles Szabolcs, Juhász László, Varga Endre, Mezővári Balázs, Horváth László, ifj. Botos István és Kaszás Péter lépett pályára. Utánuk a Videoton 89- Magyar Válogatott 89 mérkőzésre került sor, ahol a piros-kékeknél Mezey György és Németh János irányítása mellett a Petry, Jován, Petres, László, Németh, Csucsánszky, id. Horváth Gábor, Király, Babai, Czigány, Sipos, Quiriko, Jónás csapat nézett farkasszemet a Bicskei Bertalan vezette Disztl Péter, Bognár, Keller, Vincze, Cseh, Wukovics alkotta válogatottal.
A gálamérkőzés után következett a teltházas döntő, amely a Mad Dogs győzelmével zárult.
 
A program csúszása miatt a két Vidi mez sorsolása 31-én délelőtt történt, és a két szerencsés nyertes Szalai Károly és Németh Roland lett. Gratulálunk Nekik!
 
A Vidi-szurkoló vagyok pályázat eredményhirdetésére szintén ezen a napon került sor. A Baráti Kör elnökségének nehéz dolga volt, mivel nagyon sok jobbnál jobb és ötletesebb alkotás készült.
A Vidi'98 - Válogatott mérkőzés szünetében dr. Mezey György, adta át a díjakat a gyerekeknek: Fardái Tamás, 3. osztályos tanulónak (1. helyezett), Takács András, 6. osztályos tanulónak (2. helyezett) és Brownwood Eszter, 3. osztályos tanulónak.
 
Ezúton szeretnénk még egyszer köszönetet mondani szponzorainknak és támogatóinknak, hogy kilencedik alkalommal is sikeresen megrendezhettük a focikupát, külön kiemelve:
Duna Takarék
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata
Sport & Media Kft.
 
 
Weblap statisztika
 
A teljesen egyedi látogatók (hányan léptek fel a Baráti Kör honlapjára egy nap más-más számítógépről) száma novemberben 4.838 fő volt, míg az összlátogatás száma: 17.666
A leglátogatottabb nap december 29-e volt, amikor is összesen 815-ször kattintottak rá a www.videotonfc.hu-ra.
 
 
Legtöbbet nézett oldalak, hírek:
„Fórum”
„LINK”
„IX. Duna Takarék – Videoton Baráti Kör futballfesztivál végleges program”
 
Decemberben is többen segítették a Baráti Kör munkáját az év végi torna tekintetében is:
Juhász László, Vid Péter, Wéninger Ákos, Szeles Viktor, Kupeczik Krisztián, Szili Csaba, Obuch Zoli, Horváth Győző, Császár István, Nyerges István, Szabados Zoltánné (Zsuzsa), Sohár Béla, Wilcsek Róbert, Horváth László, Simon Csaba és az RBD tagok közül többen is, Izsay Donátot kiemelve.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oldal nyomtatása