IX. Duna Takarék – Videoton Baráti Kör futballfesztivál
Az első nap gálamérkőzésén egy sportszerű, remek hangulatú, sokgólos találkozón a rendőrök Police 07 nevű csapata kerekedett felül a Vidi szurkolókon.
Külön említést érdemel az idén első alkalommal pályára lépő RBD csapata, mely ugyan 3 vereséggel búcsúzott a tornától, mégis mindezt emelt fővel tehették, hiszen minden meccsükön sikerült gólt/gólokat szerezniük.
 
Izgalmas, fordulatokban gazdag mérkőzéseket hozott a VBKE-torna is második játéknapja és nem utolsó sorban rengeteg gólt láthatott az ismét szép számú nézősereg.
A zárónapon fokozódott a hangulat, hiszen nemcsak a döntő meccsek miatt izgulhattak a továbbjutott csapatok, a Sport and Media kupa után a Bulvársport-Közéleti gálamérkőzésre került sor, ahol a hazaiaknál Milinte Árpád, Galla Péter, Katus Attila, St. Martin, Kucsera Gábor, Vajda Attila, Kenbe Sorel, Elbert Gábor, a vendégeknél pedig Csucsánszky Zoltán, Mihályi Attila, Bencsik István, Kuti Tamás, Kovács Ignác, Széles Szabolcs, Juhász László, Varga Endre, Mezővári Balázs, Horváth László, ifj. Botos István és Kaszás Péter lépett pályára. Utánuk a Videoton 89- Magyar Válogatott 89 mérkőzésre került sor, ahol a piros-kékeknél Mezey György és Németh János irányítása mellett a Petry, Jován, Petres, László, Németh, Csucsánszky, id. Horváth Gábor, Király, Babai, Czigány, Sipos, Quiriko, Jónás csapat nézett farkasszemet a Bicskei Bertalan vezette Disztl Péter, Bognár, Keller, Vincze, Cseh, Wukovics alkotta válogatottal.
A gálamérkőzés után következett a teltházas döntő, amely a Mad Dogs győzelmével zárult.
 
A program csúszása miatt a két Vidi mez sorsolása 31-én délelőtt történt, és a két szerencsés nyertes Szalai Károly és Németh Roland lett. Gratulálunk Nekik!
 
A Vidi-szurkoló vagyok pályázat eredményhirdetésére szintén ezen a napon került sor. A Baráti Kör elnökségének nehéz dolga volt, mivel nagyon sok jobbnál jobb és ötletesebb alkotás készült.
A Vidi'98 - Válogatott mérkőzés szünetében dr. Mezey György, adta át a díjakat a gyerekeknek: Fardái Tamás, 3. osztályos tanulónak (1. helyezett), Takács András, 6. osztályos tanulónak (2. helyezett) és Brownwood Eszter, 3. osztályos tanulónak.
 
Ezúton szeretnénk még egyszer köszönetet mondani szponzorainknak és támogatóinknak, hogy kilencedik alkalommal is sikeresen megrendezhettük a focikupát, külön kiemelve:
 
Duna Takarék
Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata
Sport & Media Kft.
 
KÉPEK I.
KÉPEK II.
 
 
Oldal nyomtatása