Fórum - RBD
Fórum » Hozzászólások a hírekhez » RBDSúgó


7 hozzászólás 1 lapon Rendezés:

1

(Új hozzászóláshoz lépj be)

VBKGabesz válasz |  2006.07.29. 07:43  (53544)
II.RBD Focitorna
---
Kedves Ultrák-Szurkolók! A tavalyi nagy sikerrel megrendezett elsõ szurkolói focitornánkra való tekintettel mindenkinek szeretnénk meghirdetni, hogy 2006.augusztus 12-én, szombaton - amikor a bajnokságban szünet lesz, mert a válogatott Grazban játszik-, sor kerül a második tornára is! Sajnos a mostani hétvége nem alkalmas, igy elhalasztottuk. Nem akartuk elkapkodni a szervezést. A torna a Sóstói Stadionban kerül megrendezésre, a mûfüves pályán (ha minden jol megy-lásd jehovák). A "nevezési díj" fejenként 1000 ft, amibõl fele egy fantasztikus pörköltre, vagy egyéb nyalánkságra jogosít fel, a másik fele megy RBD-s kasszába. Arról hogy ne szomjazzunk az Akác Sörözõ büféje fog gondoskodni. Azert, hogy a torna hangulatosabb legyen, meghívtuk a Commandost Diósgyõrbõl és Zwickau- i barátainkat is, valamint ezúton is megkérnénk mind a Fegyelmezõ Részleg, mind a Fight the Coming Man együttesét, hogy õk is álljanak ki egy csapattal. A nevezést legkésõbb augusztus 5-ig kérnénk eljuttatni az alábbiak közül valakihez: Pex, Sweety, Ákos. Valamint addigra a pénzt is, azért hogy minden elkészülhessen.Mindenkit sok storyval-szeretettel várunk, és sok sikert a csapatokhoz! ALÉ RBD! Áki
---
Forrás: http://www.rbd.ultras.hu/


Nagyi válasz |  2006.07.22. 09:11  (53095)
Bocsi:elkészítettetni.
De addig is:

HAJRÁ VIDI!!HAJRÁ VIDÉK!!


Nagyi válasz |  2006.07.22. 09:09  (53094)
Bocsi hogy eddig nem válaszoltam.Köszönöm hogy leírtad ezt nekem.Most is bánom hogy nem tudtam elmenni Debrecenbe mert úgy hallottam hogy mindenki barátságos volt és én is mentem volna mert még nem jártam ott.De ha lehet akkor tényleg beszélj valakivel mert az jó lenne ha legalább 2 vagy inkább 3 nappal a meccs elött kiírnák az indulásokat.A buszt,az autókat, de főleg a vonatot....Még azt kérdezném hogy hol is lehet melyik utcában ilyen RBD hímzéseket elkészíteni mert én nem vagyok fehérvárri.És ha nem kérek sokat tegyél még meg annyit kérlek hogy erről az RBD címerről egy képet csatolsz az üzenetedhez.Mindent köszönök megint, utólag és előre.

De addig is:

HAJRÁ VIDI!!!HAJRÁ VIDÉK!!!


Chip válasz |  2006.07.20. 10:25  (52964)
http://www.rbd.ultras.hu oldalon a forumban erdemes az ilyet megkerdezni.
A kedvedert bekukkantottam es a kovetkezot talaltam:
"Csáó!Holnap több mint valószínû,hogy kocsis túra lesz,mert egy buszra nem jött össze elég ember,mikro sok egy ilyenre,a vonattal meg az a helyzet,nem tudom tisztában vagytok-e vele, de nem jön vissza csak péntek reggel megfelelõ járat."

Beszelek Edesekkel, hogy a jovoben rakjak fel hirkent oda, hogy mi a szitu.


Nagyi válasz |  2006.07.19. 22:15  (52951)
És azt nem tudod hogy mikor kell annak gyülekeznie a vasútállomáson aki el akar menni a kupavisszavágóra?ha tudod írd le hamar.Előre is köszönöm....

De addig is:
HARJRÁ VIDI!!!HAJRÁ VIDÉK!!!


Chip válasz |  2006.07.19. 14:59  (52932)
Kis turelmet. Ma este felkerulnek.


(névtelen) válasz |  2006.07.19. 10:57  (52927)
ha vannak képek akkor azokat felkéne rakni mert már eltelt egy pár nap...de ha videó is van annak külön örülök...ezért felkérném mégegyszer az RBD.hu szerkesztőit hogy tegyék fel a szuperkupameccs képeit,videót(it).előre is köszönöm.

De addig is:
HAJRÁ VIDI!!!!HAJRÁ VIDÉK!!!!


1

(Új hozzászóláshoz lépj be)