2010. február 11.

Sziasztok, üdv mindenkinek!

 

 

Újra írok pár sort magamról.

 

A január 24-i mérkőzésünk után fejeztem be a legutóbbi blogomat, ahol hazai pályán legyőztük a Club Brugge csapatát.

 

A következő napokban keményen készültünk a január 30-i, következő bajnokinkra a Roeselare ellen. Eljött a szombat és útra kelt a csapatunk. Elutaztunk Brüsszel-ig, ahol megálltunk egy hotelban,  ott, ebéd és pihenő várt ránk. Az étkezés után azonban a vezetők kaptak egy telefont, hogy forduljunk vissza, mert Roeselare-ban  nagy hó esett és a játékvezető már meg is állapította, hogy a pálya alkalmatlansága miatt nem fogjuk tudni lejátszani a mérkőzést. A finom ebéd után tehát felültünk a buszra és visszautaztunk Genk-be, ahol egy kemény edzéssel pótoltuk a mérkőzést. :)

A következő hét sok edzéssel és elemzéssel telt, mert igen komoly feladat várt ránk a hétvégén, a tavalyi bajnokot, a Standard Liege-t láttunk vendégül február 7-én, vasárnap. Az egész heti kemény munka meghozta a gyümölcsét és 1:0-ra megvertük a Bölöni László vezette vörösöket. Én sajnos csak a cserepadon ültem, de az a fontos, hogy itthon tartottuk a 3 pontot. Én jelenleg azon dolgozom, hogy visszaszerezzem a helyem a kezdő csapatban.

Kedden kaptunk egy szabadnapot, de mivel én nem léptem pályára vasárnap, így nekem volt egy kemény edzésem az erőnléti edzőnkkel. Délután a barátnőmmel elmentünk Hasseltbe, ez egy nagyon hangulatos belga kisváros és egy finom ebéd után sétáltunk egy kicsit.

Szerdán látogatónk érkezett, a kedvesem barátnője látogatott meg minket, valamint Bodor Boldizsár barátom is benézett hozzánk egy vidám beszélgetés erejéig.

A következő mérkőzésünk február 13-án, szombaton lesz a Mechelen otthonában. 3 ponttal előttünk állnak a bajnoki tabellán, tehát ismét kemény mérkőzés elé nézünk, de erről majd a következő blogomban fogok beszámolni.

 

Üdv. TB

Oldal nyomtatása