2009.november 26.

Sziasztok!

Ismét tudatok magamról! :)

Az elmúlt hetekben igen jól szerepelt a csapatunk. Sajnos én csak kevesebb szerephez jutottam, de végre egy szervezett erős csapat benyomását keltettük! Nagyon kevés gólt kaptunk, ami győzelmeket eredményezett!

Október 23-án, pénteken, a Lokeren ellen léptünk pályára idegenben. Az otthoni Mechelen elleni peches vereség után nagy szükségünk volt a 3 pont megszerzésére. Egy kemény összecsapáson végül 2:0-ás győzelmet arattunk.  Én a 80. percben léptem pályára, nem történt már semmi különös, a labdatartás volt a célunk és ez sikerült.

Október 27-én kupa meccset játszottunk a Sint-Truidennel és ismét idegenben. Ez a Racing Genk megyei rangadója. Ez egy igazán jó hangulatú mérkőzés minden egyes alkalommal. Ismét sikerült győznünk, szervezett játékkal 0:1-re. Én megint az utolsó percekben léptem pályára.

 

November 2-án végre hazai pályán játszottunk a Cercle Brugge ellen. Az idény eddigi hazai mérkőzései nem sikerültek jól, úgyhogy itt volt az alkalom a javitásra. Szerencsére sikerült is, legyőztük a vendégeket 2:0-ra. Én a mérkőzés 70. percében léptem pályára csereként. Elég  jól sikerült beállnom, sok labdát szereztem és jó passzokkal hoztam játékba a csapattársaimat. A mérkőzés végén az edzőm is odajött hozzám és gratulált a jó teljesitményhez.

November 8-án, vasárnap,  az Anderlecht csapata látogatott hozzánk. Én sajnos ismét a padon kaptam helyet. Nagyszerü hangulatú, küzdelmes mérkőzésen 0:2-es vereséget szenvedtünk a belga élvonal jelenlegi első helyezett csapatától.

 

Most nem lesz bajnoki forduló, a válogatott mérkőzés miatt. Én is megkaptam a behivót a belgák ellen készülő magyar válogatott keretébe. Gentben fogunk pályára lépni  november 14-én, szombaton.

Erről a mérkőzésről majd a következő blogban fogok beszámolni!

 

Nagyon örülök a Videoton sikereinek, megnéztem a Debrecen és az Újpest elleni meccset is. Továbbra is Hajrá Vidi!!!

 

Üdv: T.B.

Oldal nyomtatása