2011-12
A Videoton FCF Baráti Kör Egyesület a 2011-2012 Társasági Adó pályázat keretében a tárgyi jellegű beruházás soron 1.618.652 Ft támogatást vehet igénybe amely felhasználása 2012.06.30-ig történik meg az alábbi tételekre:

70.000 Ft honlapfejlesztés költsége, 70.000 Ft Hűtőszekrény vásárlása, 122.500 Ft laptop vásárlása, 21.000 Ft nyomtató vásárlása, 63.000 Ft mosógép vásárlása, 47.145 Ft Közreműködői díj, 1.225.000 Ft sportfelszerelés vásárlása.
 Az egyesület 2012.03.31 -ig még ezek közül egy tételt sem szerzett be, továbbá szükséges ezen összegek mellé további 673.500 önrészt is biztosítanunk.

A 2011-2012 Társasági Adó pályázat keretében az utánpótlás-nevelés feladatainak támogatása  jellegű beruházás soron az egyesület 4.738.000Ft támogatást vehet igénybe. Ehhez 511.111 Ft önrészt szükséges biztosítani. Ezt egyesületünk ezt már meg is tette. Felhasználása 2012.06.30-ig történik meg az alábbi tételekre:


 

Az egész pályázatunk központi eleme, a célok eléréséhez szükséges feladatok eléréséhez vezető út az itt megjelenített fejlesztés. Egyértelmű célunk, hogy a szakmai munka erősödjön és megteremtsük a tovább lépés lehetőségét, mind szakmai, mind létszám tekintetében. A szakemberek bevonásával a várhatóan emelkedő sportolói létszámmal kapcsolatos növekvő feladatokat is el fogjuk tudni végezni. Célunk a következő bajnoki szezonban az U17 korosztályban is csapatot indítani! Ehhez a háttérmunkában jelentős előrelépéseket kell megtenni. Az ezekkel kapcsolatos feladatok elvégzésére létrehozzuk a szakosztályvezetői munkakört és a technikai vezető, pályaedző munkakört. Továbbá tervünk a mostani edzésszám (heti kettő) emelése heti háromra. Ehhez már elképzelhetetlen, hogy az edző társadalmi munkában végezze a feladatát, ezért az utánpótlás játékosaink edzésére a jövőben szakedzőt foglalkoztatnánk.

 

Sporteszköz, sportfelszerelés

 

A soron feltüntetett összegből cserélnénk a meglévő mérkőzésmezeinket, nadrágokat, sportszárat. Ezen felül az egységes megjelenés érdekében további fontos beszerzéseket valósítanánk meg, mint melegítő, labda, cipő, edzőpóló, kabát, sporttáska, sípcsontvédő.

 

Gyógyszerek

 

Sajnos elég sok a húzódással, izomsérüléssel kapcsolatos probléma az edzéseken, mérkőzéseken, és sajnos elmondható, hogy minden évben legalább egy játékosunk valamilyen műtéten esik át sportbalesetből kifolyólag. Ezen sérülésekhez kapcsolódóan szereznénk be egészségügyi termékeket.

 

Személyszállítás

 

Nagyon fontos a közösségépítés és a biztonságos közlekedés terén, hogy a mérkőzésekre különjárati autóbusszal menjünk, ennek költségét terveztük be a sorra.

 

Nevezési költségek

 

A bajnoki szünetben különböző tornákra való nevezési díjakat fizetnénk ki ebből.

 

Rendezési, felkészítési díj

 

A hazai mérkőzéseink biztosításával kapcsolatos költséget terveztük be.

 

Sportlétesítmény, sportpálya díja

 

A téli időszakban egyesületünk labdarúgó tornát szervez, ahol a labdarúgást népszerűsítjük és utánpótláskorú játékosoknak biztosítunk játéklehetőséget, továbbá a január-februári hónapokra az edzéseket teremben tartjuk, erre terveztük ezt a költséget.

 

Felkészítéssel, edzőtáborozással kapcsolatos költség

 

A téli szünetben tervezzük a csapatot edzőtáborba vinni ami szolgálja a bajnokságra a felkészülést és egyben közösség építő hatása is van. Fontos, hogy a keretet vinnénk és nem csak a versenyengedéllyel rendelkezőket!

 

Sportszakemberek

 

Három szakember alkalmazását tartjuk fontosnak, hogy a következő bajnoki szezonig ki tudjuk alakítani még egy korosztályban a leendő csapatot, hiszen a játékosok toborzását már folyamatosan meg tudjuk kezdeni, illetve azokat edzéseken is foglalkoztatnánk. Illetve a leendő munkatársak közreműködésével lehetne egy klub modellt megvalósítani és érdemben kiváltani a jelenleg társadalmi munkában elvégzett feladatokat.

Egy utánpótlás edzőt foglalkoztatnánk akinek feladata lenne a jelenlegi csapat edzése, mérkőzésekre való felkészítése és a következő korosztály keretének kialakítása. Egy szakosztályvezetői posztot hoznánk létre. A jelen pályázaton való eredményes szereplés egy hosszú távú fejlesztést alapozhat meg. Ehhez szükséges az eddigi társadalmi munkát kiváltani és terveink szerint egy fő csak a szakosztály irányításával foglalkozna. A teljes játékos keret és a szakmai munka felügyelet tartozna hozzá. Utánpótlás tornák szervezése, edzőtáborozások előkészítése is ide tartozna! A fő cél összhangban az MLSZ irányelveivel, hogy minden évben jelentősen emeljük az igazolt versenyzőink számát és több csapatot tudjunk versenyeztetni más korosztályokban is. Ezeknek a feladatoknak és a folyamatos fejlődési pályának az előkészítése, majd koordinálása is a feladatköre lenne. Későbbiekben saját pályát is tervezünk ennek előkészítése is nagy gondosságot fog igényelni.

Egy fő technikai vezető, pályaedző poszt kialakítása. A feladatköre lenne az összes utánpótlás korú játékossal kapcsolatos ügyek intézése, igazolások, versenyengedélyek intézése. A mérkőzések, edzések, tornák lebonyolításával kapcsolatos teendők elvégzése, sportfelszerelések kiadása, tisztítása. Jegyzőkönyvek elkészítése.

 

Logisztikai költségek

 

A vidékről bejáró sportolóknak a költségtérítését fedeznénk ebből.

 

A 2012.03.31-ig felhasznált összeg: 1.585.622 Ft. Ennek fő tartalma 2011. december 28-30 között a VOK sportcsarnokban a felnőtt bajnokág mellett, több utánpótlás korosztályban megvalósult labdarúgó tornák. Továbbá megvalósítottunk a megyei harmad osztályban szerepelő U 19-es csapatunknak egy öt napos egri edzőtábort a tavaszi bajnoki szezont megelőzően. Létrehoztuk a  programban jóváhagyott három feladatkört megbízási szerződéssel.



Tárgyi eszköz beruházás, felújítás jogcímen 2012 április 1-től, július 31-ig megvalósított programunk:


Megtörtént a honlapunk fejlesztése a sportfejlesztési program közzétételére, vásároltunk hűtőt, mosógépet, notebookot, nyomtatót. A csapatnak felszerelést, mint: edzőpóló, mez, nadrág, sportszár, labdatartó, sípcsontvédő, edzés-táska, melegítő, esőkabát, gálapóló, cipő. Az erre a célra felhasznált és elszámolásra benyújtott támogatás összege összesen : 1.571.507 Ft



Utánpótlás-nevelési feladatok ellátásának támogatása jogcímen megvalósított feladatok, 2012 április 1-től, július 31-ig:


A támogatásból fedeztük a bajnoki mérkőzéseinkre autóbusszal történő utazásokat, az edző, technikai vezető, szakosztályvezető munkabérét, járulékait. Terembérletet edzésekhez. Mérkőzésmezek, nadrág, sportszár és teljes egyéb sportfelszerelés-garnitúra megvásárlását mint:  futballcipők , edzőpóló, sípcsontvédő, labdák, labdatartó háló, táska, melegítő, esőkabát, póló. Az erre a célra felhasznált és elszámolásra benyújtott támogatás összege összesen : 4.584.377 Ft

Közreműködői díj 185.145 Ft értékben teljesített.

 

Kép1

Kép2

Kép3

Oldal nyomtatása