Fórum - Peter Simek
Fórum » Forum - English » Peter SimekSúgó


25 hozzászólás 2 lapon Rendezés:

[2]

(Új hozzászóláshoz lépj be)

isz-akos válasz |  2006.01.13. 17:54  (43896)
Bocs hogy beleszólok, de szakmai ártalom, mint kezdő (gyakorló) történelem tanár, annyit megjegyeznék, hogy voltak (sikeres) kísérletek az elcsatolt területek visszacsatolására, és itt nem a Hűség városára gondolok elsősorban hanem az első (Felvidék) és a második (Erdély+Románia) bécsi döntésre, az persze más kérdés, hogy ezek nem voltak hosszú távu sikerek, de az nem (teljesen) igaz hogy soha nem volt próbatétel a visszaszerzésre... Az persze más kérdés hogy kikkel kellett emiatt szövetkeznünk és hogy büszkéknek kell-e rá lennünk (Sztem nem)

Na ennyi lenne a kiegészítés:-)

HAJRÁ VIDI!


Gyuri válasz |  2006.01.13. 17:38  (43895)
Kedves Márk, láthatjuk a trianon nagyon kedvenc témád, de ez egy focis forum, ide nem ez kell.. tehát ha most tanár lennék csak annyit mondanék, hogy nem ez volt a kérdés és igy helytelen a válasz! ..elégtelen..
De h rendben legyen minden..
Szegény srácot ne bántsd,lehet h 200 éve még magyarnak mondhatta magát a családja!
Trianon következményeiről meg nem a románok tehetnek-sokkal inkább a franciák, a románok csak jókor voltak jó helyen, s jó volt a politikájuk..
Mig mi meg szégyelhetjük magunkat a történtek miatt, mert a kis ujjunkat se mozditottuk azért, hogy visszakaphassuk a területeket.. ennyit a magyar politikáról.. nincs erős politikánk, ugy mint erős MLSZ-ünk sincs..
..amugy lassan letelik a 100 év.. utána már végképp a románoké a régi magyar terület.. ha ennyi mérges vagy miatta ne szóba, hanem valami értelmes cselekedettel tegyel ezért, hogy esetleg visszakaphassuk!
Másrészt a tényleg undorító politikájuk egyik oka, h beolvasszák a magyarságot, s igy ha netán népszavazás lenne, hogy pl Temesvár melyik országhoz tartozon, akkor a magyarság már csak kisebbség lenne, s maradna románia része.. igy biztosítják be magujat h megmaradjon nekik az az értékes terület! ...
Bocsi a történelmi kilengésért srácok, de Márknak el kellett mondani!
Amugy Márk jó dolog az ha Vidis poloban rohangálsz az jó! :)
Amugy semmi gondom veled!
Szurkoljunk Petinek, hogy beváljon a döntése!
És hajrá FEHÉRVÁR!!!!!!


isz-akos válasz |  2006.01.11. 13:58  (43826)
Érdekes hozzáállás hogy Trianon miatt utálod a románokat és nem más miatt (én mondjuk Trianon miatt a franciákat nem csípem, de a mai franciák többsége kb annyira tehet Trianonról, mint Te vagy én Mátyás király Bécs megtámadásáról:-)))

Én nem azt mondom hogy össze kell borulnia a két nemzetnek, de meggyőződésem hogy léteznek normális román állampolgárok is, és elképzelhető hogy ez a srác akibe belekötöttél is egy abszolut normális román gyerek akiben semmimagyargyűlölet nincs...

Na de ez már tényleg off... Hajrá Vidi és sok sikert Péter!!!


márk,RBD válasz |  2006.01.11. 13:50  (43824)
Nézd!

Kedvelem a Tudort,de ne akarj nekem magyar-román baráti összeborulást.
Magunk között úgy hívjuk,h"erdélyi srác".Ezt a teljesítményével és a mentalításával vívta ki.Ha volt egy rosszabb napja,akkor viccesen "a román kapusként" emlegettük,de egyébként nagyon csipázom a csávót,de az országát,a kormányát,a magyarellenes politikájukat amit '86éve csinálnak azt nem bírom.
Szval igaz,h első felindulásból nem fogalmaztam teljesen korrekten,de azért ne keverjük ide azt ami nem tartozik a témához.
Véleményemet amit írtam a csávónak fenntartom,újra leírnám,de ebbe ne keverjük bele a "Rózyaszín Párducunkat"!
Ha még akarsz ezzel kapcsolatban írni,tedd meg,de nemigazán érdekel.
Bár amikor csak tudok válaszolok.


The Evil válasz |  2006.01.11. 13:27  (43823)
na de a román csávó nem kérdezett trianonról :)

másfelől pedig megkérdezheti ugyan a temesváron élő magyar barátait simekről, valószínűleg annyit fognak tudni neki mondani, mint az ott élő afgán kisebbség tagjai. teljesen logikus, hogy itt teszi fel a kérdést, mégpedig nemzetközi nyelven.


isz-akos válasz |  2006.01.11. 13:20  (43822)
Jelen esetben nem lenézni ezt a román csávót mert ő fog az elkövetkező 2,5 évben pacsizni minden meccs után Simekkel és nem mi...


isz-akos válasz |  2006.01.11. 13:17  (43820)
Márk. Mielőtt első felindulásból írsz és okítasz olvasd el mégegyszer írtam-e olyat hogy ez a csapat "HIVATALOS" honlapja. Ugyanis ízt írtam hogy a csapat "NEM HIVATALOS" honlapja... olvasd csak el figyelmesen:-))

Egyébként ha azt irod hogy f..k R...nia akkor abba minden román bele tartozik nem csak és kizárólag a topikba irogató, nem? És nem hiszem hogy Tudor örülne annak ha egy Vidi szurkoló a csapat nem hivatalos honlapjának a forúmjában egy honfitársát szidja...


márk,RBD válasz |  2006.01.11. 13:11  (43819)
Nem érzem magam frusztráltnak,viszont úgy gondoltam,h én is válaszolok a csávónak.Nem az aktuális villahős életével kapcsolatos véleményemet fogalmaztam meg neki,ergo nem ilyenjellegű problémát akartam tisztázni.


The Evil válasz |  2006.01.11. 12:49  (43813)
persze hogy nincs harag.
viszont képzeld el, hogy mindenki a fórumra ömleszti az egyéni frusztrációit. nem lenne nagy ötlet, nemde? úgyhogy szerintem te se tedd. vagy menj a Poli Timisoara fórumába :)


márk,RBD válasz |  2006.01.11. 12:42  (43810)
Az értelmezési képességeiddel van egy kis problémám.
A csávónak válaszoltam,ebben nem a Tudorról alkottam véleményt,neki fejtettem ki a véleményemet.Ha a Tudorral beszélgetnék neki is elmondanám,h hogy is gondolom ezt a témát,szerintem ebből köztünk nem lenne harag.
Nem szaladgálok ilyen pólókban,de Vidi mez nagyon sokat volt rajtam.
A csapat "hivatalos" honlapja meg nem ez,tehát mielőtt okosítasz gondold át.
Egyébként szólásszabadságban élünk,és ha akarom kifejtem a véleményemet itt.(max.kimoderálnak)
Evinek meg annyit,h a neved nicknamed alapján te egy nagyon zorall arc lehetsz.
De kérlek ne mondd meg nekem,h mit és h csináljak,és mivel foglalkozzak,ha már egy román csávónak válaszolok!O.K.?

Persze srácok nincs harag...


isz-akos válasz |  2006.01.11. 12:28  (43808)
Nincsen semmi bajom a szélsőséges nézeteiddel, de ez nem a megfelelő fórum a revizionista nézeteid hangoztatására szerintem. És továbbra is csak remélem hogy Tudor nem olvassa hozzászólásaidat. Persze gondolom akkor Te nem is nagyon szoktál vele meccsek után pacsizni és Vidi mez helyett is Nagy-Magyarországos Vesszen Trianon polóban szaladgálsz...
Ezzel semmi bajom nincs, csak ne itt szidd a románokat, és amúgy sem kell ok nélkül mindenkit szidni. Az a srác kb annyira tehet arról hogy Temesvárra született mint Te arról hogy nem oda...
Én örülök hogy kimoderálták azt a hozzászólásodat, mert nem ide való. Ettől még harag nincs, de amíg csapatunk messze legjobb játékosa román származású, addig nem kéne a csapat nem hivatalos honlapján a fórumba szidni a románokat.


The Evil válasz |  2006.01.11. 12:21  (43806)
Nagy-Magyarországgal kapcsolatban máshol fejtsd ki a véleményedet.


márk,RBD válasz |  2006.01.11. 11:47  (43804)
Szerintem meg tökmindegy,h hogyan kérdezett.
Ha Temesváron él akkor kérdezzen meg egy magyar ismerősét,h tudna-e neki segíteni a fordításban.Ha nincs magyar ismerőse,akkor lehet,h nemigazán kedveli a magyarokat.
Én angolul írtam neki,és az h kifejtettem a véleményemet Nagy-Magyarországgal kapcsolatban,és kimoderáltak,az meg a becsicskulós moderátort minősíti.
romania can fuck off!!!


isz-akos válasz |  2006.01.11. 11:12  (43802)
Szerintem ahhoz képest hog nyáron INGYEN szereztük meg most meg 100 milliót kerestünk, az szerintem NYERESÉG még akkor is ha mondjuk fél év alatt Simek keresett pár millió forintot fizetés és prémium címszó alatt. Ez szerintem egy remek üzlet volt, bár én is jobban örültem volna ha marad, de anyagilag nem jártunk rosszul (ahogy gondolom Simek sem) :-)

bobday!

Nem törvényszerű hogy minden Temesvárról irogató ember tud magyarul. Inkább annak örüljünk hogy nem románul írt:-)


bobday válasz |  2006.01.11. 07:56  (43796)
ha már Temesvárról írsz miért nem magyarul kérdezel? höhöhöh


[2]

(Új hozzászóláshoz lépj be)