Tabella
1. Ftc 19 41
2. VIDEOTON 19
38
3. Dvsc
19
31
4.
Honvéd 19 28
5. Újpest 19 26
6. Dvtk 19
25
7. Paks 19 24
8. Puskás AFC 19 23
9. Vasas 19 21

10.

Haladás 19

20

11. Balmazújváros 19 19

12.

Mezőkövesd

19

16

  részletes tabella    
 
 Bejelentkezés
 Hírlevél
Köszöntők

A Fehérvári Futballfesztivál VIDEOTON FCF BARÁTI KÖR Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupa és Családi- Sport és Egészségnapok

 

fővédnöke, dr. Cser-Palkovics András Polgármester Úr köszöntője:

 

Kedves Labdarúgóbarátok! Kedves Vendégeink!

 


Székesfehérvárra egy olyan büszke sportvárosként tekinthetünk, ahol az évnek nincs olyan időszaka, amikor ne kínálnánk változatos programokat a mozogni vágyóknak. Városunk lakói és a hozzánk érkező vendégek nagy kedvvel vesznek részt ezeken a rendezvényeken, mi pedig minden esetben arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb színvonallal örvendeztessük meg őket. Az elmúlt hónapokban számos sportesemény okozott felejthetetlen pillanatokat Székesfehérváron – itt azonban nem állunk meg, ugyanis az esztendő végét is felejthetetlenné szeretnénk tenni a sportélmény vonatkozásában.

 

E gondolatok jegyében hatalmas örömmel tekintünk arra, hogy a Videoton FC Baráti Kör Egyesület immár XVII. alkalommal szervezi meg a Fehérvári Futballfesztivál keretében a Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupát. A Karácsony és Szilveszter közötti időszakban így nemcsak a gyönyörű díszkivilágításban pompázó történelmi Belváros, hanem a Videoton Oktatási Központ is újra megtelik élettel és pezsgéssel.

 

December 27-30. között ismételten aktív, tartalmas és élménydús kikapcsolódási lehetőség fogadja azokat, akik ellátogatnak a Videoton Oktatási Központba. A fókuszban természetesen a labdarúgás áll majd, azonban nemcsak a futball szerelmesei találhatják meg a számukra legmegfelelőbb elfoglaltságot. A technikás, látványos megoldások, valamint az izgalmakban bővelkedő meccseken kívül a szervezők idén is olyan kísérőprogramokat állítottak össze, amelyek garantált kikapcsolódást biztosítanak majd minden érdeklődőnek. A gálamérkőzések, az egészségügyi szűrővizsgálatok és az interaktív programok mind hozzájárulnak majd ahhoz, hogy minden korosztálynak igazi ünnep legyen ez a négy nap.

 

A Fehérvári Futballfesztivál az elmúlt tizenhat év során bebizonyította, hogy mekkora közösségformáló erővel bír. Pontosan ezért szívet melengető és örvendetes, hogy ezúttal is több külföldi együttest láthatunk vendégül a Királyok Városában.

 

Remélem, hogy az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is rendre megtelik a négy nap során a Videoton Oktatási Központ, ahol magas színvonalú programok várnak minden korosztályt. Minden kedves sportbarátnak, szurkolónak és vendégünknek kellemes, élményekkel teli pillanatokat kívánok!

 

dr. Cser-Palkovics András

polgármester

 


 

A torna védnökei:

 

 


Büszkén mondhatjuk, hogy Székesfehérvár hazánk sportéletének immár meghatározó központja. Elismerést jelent városunknak is az 55 éves fennállását ünneplő Alba Volán SE szakosztályai és jégkorong csapatunk által elért, nemzetközi viszonylatban is jelentős sikerek és eredmények, és nem beszélve bajnokcsapatunkról, a Videoton FC-ről. Így aztán nem csoda, hogy az elmúlt évtizedben, városunkban megnőtt az érdeklődés az él-, az utánpótlás és a tömegsport rendezvények iránt.

 

 


 

Ez pedig azt jelenti, hogy közösségünk erős és biztos jövőt szeretne építeni gyermekeinknek, úgy, hogy mindenkor és minden időben helyt tudjanak állni a világban. Ez pedig nem történhet másként, mint a nemzedékek közötti kapcsolatokat erősítve, azokra alapozva. A megpróbáltatásokra felkészülni nehéz, de a sport ebben is segíthet. Máraitól vett idézettel élve: „Állandó gyakorlat kell a gondolkodáshoz, s az alkotáshoz még valami más is.”

 

 


 

Ezen gondolat jegyében tisztelettel köszöntöm a Fehérvári Futballfesztivál résztvevőit, akiknek – városunk közössége nevében –, eredményekben és sikerekben gazdag versenyt, és békés, boldog új évet kívánok.

 

 

 

 

Vargha Tamás

a Honvédelmi Minisztérium államtitkára, miniszterhelyettes,

Székesfehérvár országgyűlési képviselője

 

 

 


Kedves Sportbarátok, Kedves Vidi-szurkolók!

Hamarosan véget ér a 2016-os esztendő, ez pedig Székesfehérváron egyet jelent azzal, hogy kezdődik a sokak által várt Fehérvári Futballfesztivál! Az évről-évre egyre színvonalasabb torna négy napra ismét összehozza a futballbarátokat, hogy egy baráti, ugyanakkor kemény küzdelem kereteiben eldöntsék, hogy idén melyik csapat a legjobb. A kísérőprogramok garanciát jelentenek arra, hogy valódi családi szórakozással búcsúzzon mindenki az évtől, és ki tudja, lehet egy-egy gyermek itt kap kedvet ahhoz, hogy kilátogasson egy Vidi-meccsre is, vagy akár ezt követően gondolja úgy, hogy kipróbálja magát a focipályán. Úgy gondolom, hogy a szervezők büszkék lehetnek arra, hogy már 17. alkalommal indul útjára a labda a VOK-ban, a magam részéről a Videoton FC nevében mindenkinek sok sikert és sportszerű játékot kívánok!

Sportbaráti üdvözlettel,
Kovács Zoltán
 
Oldal nyomtatása