Tabella
1. Ftc 26 55
2. VIDEOTON 26
55
3. Dvsc
26
37
4.
Újpest 26 37
5. Honvéd 26 36
6. Paks 26
35
7. Haladás 26 30
8. Dvtk 26 30
9. Puskás AFC 26 30

10.

Balmazújváros 26

27

11. Mezőkövesd 26 27

12.

Vasas

26

26

  részletes tabella    
 
 Bejelentkezés
 Hírlevél
Köszöntők

A Fehérvári Futballfesztivál VIDEOTON FCF BARÁTI KÖR Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupa és Családi- Sport és Egészségnapok

 

A torna fővédnöke:

 

Kedves Labdarúgást szeretők!

 

December 27-30. között ismételten aktív, tartalmas és élménydús kikapcsolódási lehetőség fogadja azokat, akik ellátogatnak a Videoton Oktatási Központba. A fókuszban természetesen a labdarúgás áll majd, azonban nemcsak a futball szerelmesei találhatják meg a számukra legmegfelelőbb elfoglaltságot. A technikás, látványos megoldások, valamint az izgalmakban bővelkedő meccseken kívül a szervezők idén is olyan kísérőprogramokat állítottak össze, amelyek garantált kikapcsolódást biztosítanak majd minden érdeklődőnek. A gálamérkőzések, az egészségügyi szűrővizsgálatok és az interaktív programok mind hozzájárulnak majd ahhoz, hogy minden korosztálynak igazi ünnep legyen ez a négy nap.

 E gondolatok jegyében hatalmas örömmel tekintünk arra, hogy a Videoton FC Baráti Kör Egyesület immár XVIII. alkalommal szervezi meg a Fehérvári Futballfesztivál keretében a Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupát. A Karácsony és Szilveszter közötti időszakban így nemcsak a gyönyörű díszkivilágításban pompázó történelmi Belváros, hanem a Videoton Oktatási Központ is újra megtelik élettel és pezsgéssel.

 A Fehérvári Futballfesztivál az elmúlt tizenhét év során bebizonyította, hogy mekkora közösségformáló erővel bír. Pontosan ezért szívet melengető és örvendetes, hogy ezúttal is több külföldi együttest láthatunk vendégül a Királyok Városában.

Minden kedves sportbarátnak, szurkolónak és vendégünknek kellemes, élményekkel teli pillanatokat kívánok, és boldog új évet!

 

dr. Cser-Palkovics András

polgármester

 

 

 

  1. Tisztelt futballt szerető Fehérváriak!
  2.  
  3. Ebben az évben 50 esztendeje annak, hogy a Videoton focicsapata felkerült a labdarúgó bajnokság élvonalába. Ennek az ötven évnek voltak szomorú és voltak dicsőséges időszakai. A szomorúbb időszakokban is sokan beszéltek arról, mi volt a hiba, a probléma, mit hogyan kellett volna jobban csinálni. Erre szokták mondani, a focihoz mindenki ért. A dicsőséges időszakok a város közösségét elképesztő erővel kovácsolták össze. Emlékszem az UEFA kupa rangadónál nem tudtunk sehova úgy menni a városban, hogy ne erről, a sikerünkről beszélt volna mindenki, még az is, aki egyébként nem látogatott ki a pályára. A foci a legszórakoztatóbb sportág a világon. Elképesztő nemzet építő erő rejtőzik a tehetséges játékosok adta élvezetben. 
  4. Nagy öröm nézni az utánpótlásban focizó kissrácokat és kislányokat is, hiszen a foci a lányok sportja is. Nincs is szebb látvány, mint amikor egységes mezbe öltözve rúgják a bőrt és látszik rajtuk, hogy mennyire élvezik a játékot. Nagy nevek járnak előttük, akikre nemzetünk nagyon büszke.   
 
Vargha Tamás
a Honvédelmi Minisztérium államtitkára, miniszterhelyettes,
Székesfehérvár országgyűlési képviselője

 

 

 

A torna védnöke:

 

 

 

Tizennyolc alkalommal megszervezni egy ilyen nagyszabású rendezvényt, tudom jól, hogy mennyi munkát és elkötelezettséget jelent.

Hagyományt csak így lehet teremteni, ahogy a Futballfesztivál szervezői és támogatói tették: hosszú évek alatt, összefogva.

Jó látni, hogy évről-évre milyen sokan (és egyre többen!) kilátogatnak a VOK-ba, mennyi gyerek és felnőtt élvezi egyszerre a labdarúgást, és azt a közösségi életet, ami ebben a négy napban zajlik.

Nagyon fájó minden Vidi-szurkolónak, és nekünk, a klubnak is, hogy még egy kicsit várnunk kell, míg a Vidi hazatér a Sóstói Stadionba, hogy újra Fehérváron játsszon a csapatunk.

Bár jelenleg téli szünet van a bajnokságban, örömteli azt látni, hogy a Vidi körüli élet nem áll meg, és ez a fesztivál a fehérvári futball szerelmeseinek lehetőséget ad újabb találkozásokra.

Köszönöm, hogy ilyen színvonalú rendezvényekkel állnak a fehérvári labdarúgás mögé a szervezők és a támogatók!

Gratulálok ehhez a kitartó munkához, és jó szórakozást kívánok a résztvevőknek! 
Boldog új évet kívánok, hajrá, Vidi!


Kovács Zoltán, a Videoton FC sportigazgatója

 

 

 

A torna főszervezője:

 

 

Kedves Játékostársak, Szurkolók! Kedves Vendégeink!

Szeretettel köszöntelek Benneteket a XVIII. Fehérvári Futballfesztiválon. Rendezvényünknek minden évben újabb üzenete, célja van amellett, hogy munkánkkal a labdarúgást, ezen belül a VIDEOTON FC-t népszerűsítsük. Idén az RBD 25. születésnapja és a VIDEOTON SC 50 évvel ezelőtti, NB1-be először feljutott csapata előtt tisztelgünk. Nagy öröm számomra, hogy az idén még több csapat jelentkezett, így még több izgalmas mérkőzésre készülhetünk. Ebben a négy napban ismét lehullanak a határok: egy pályán játszik felvidéki, kárpátaljai, erdélyi, délvidéki és magyarországi magyar. Ezúton is köszönöm Deák Lajosnénak, a határon túli magyarokkal kapcsolatos feladatok tanácsnokának a csapatok vendéglátásához nyújtott segítségét. Östör Annamária egészségügyi- és sporttanácsnoknak hála ingyenes szűrővizsgálatokkal és női alakformáló edzésekkel várjuk a kilátogatókat, valamint az ifjakat pingpongozni, xboxozni, csocsózni, ketrecfocizni hívjuk. A családok egészeinek kínálunk kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget a két ünnep között.

Mindezt nem sikerült volna megvalósítani Székesfehérvár MJV Önkormányzatának, és személy szerint dr.Cser-Palkovics András Polgármester Úrnak, valamint Vargha Tamás Miniszterhelyettes Úrnak, illetve a Videoton FC vezetőségének támogatása nélkül. Köszönöm a MASTERPLAST-nak, hogy idén is nevét adta a tornánkhoz.

Hálával tartozom a társszervező Vadásztölténygyári Vasas Ifjúsági és Sport Egyesületnek, a VIDEOTON FCF Baráti Kör Egyesület minden munkatársának, az önkénteseknek, a tornára benevezett összes csapatnak, és mindazoknak, akik segítették munkánkat, és a rendezvény létrejöttét.

Mindenkinek jó szórakozást és jó szurkolást kívánok!

 

Juhász László

főszervező, a VIDEOTON FCF Baráti Kör Egyesület alapítója és szakosztályvezetője

 

 
Oldal nyomtatása