dr. Cser-Palkovics András köszöntője
 Polgármester Úr sorai
 
 

Kedves Labdarúgóbarátok! Kedves Vendégeink!

 

Székesfehérvárra egy olyan büszke sportvárosként tekinthetünk, ahol az évnek nincs olyan időszaka, amikor ne kínálnánk változatos programokat a mozogni vágyóknak. Városunk lakói és a hozzánk érkező vendégek nagy kedvvel vesznek részt ezeken a rendezvényeken, mi pedig minden esetben arra törekszünk, hogy a lehető legmagasabb színvonallal örvendeztessük meg őket. Az elmúlt hónapokban számos sportesemény okozott felejthetetlen pillanatokat Székesfehérváron – itt azonban nem állunk meg, ugyanis az esztendő végét is felejthetetlenné szeretnénk tenni a sportélmény vonatkozásában.

 

E gondolatok jegyében hatalmas örömmel tekintünk arra, hogy a Videoton FC Baráti Kör Egyesület immár XVII. alkalommal szervezi meg a Fehérvári Futballfesztivál keretében a Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupát. A Karácsony és Szilveszter közötti időszakban így nemcsak a gyönyörű díszkivilágításban pompázó történelmi Belváros, hanem a Videoton Oktatási Központ is újra megtelik élettel és pezsgéssel.

 

December 27-30. között ismételten aktív, tartalmas és élménydús kikapcsolódási lehetőség fogadja azokat, akik ellátogatnak a Videoton Oktatási Központba. A fókuszban természetesen a labdarúgás áll majd, azonban nemcsak a futball szerelmesei találhatják meg a számukra legmegfelelőbb elfoglaltságot. A technikás, látványos megoldások, valamint az izgalmakban bővelkedő meccseken kívül a szervezők idén is olyan kísérőprogramokat állítottak össze, amelyek garantált kikapcsolódást biztosítanak majd minden érdeklődőnek. A gálamérkőzések, az egészségügyi szűrővizsgálatok és az interaktív programok mind hozzájárulnak majd ahhoz, hogy minden korosztálynak igazi ünnep legyen ez a négy nap.

 

A Fehérvári Futballfesztivál az elmúlt tizenhat év során bebizonyította, hogy mekkora közösségformáló erővel bír. Pontosan ezért szívet melengető és örvendetes, hogy ezúttal is több külföldi együttest láthatunk vendégül a Királyok Városában.

 

Remélem, hogy az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is rendre megtelik a négy nap során a Videoton Oktatási Központ, ahol magas színvonalú programok várnak minden korosztályt. Minden kedves sportbarátnak, szurkolónak és vendégünknek kellemes, élményekkel teli pillanatokat kívánok!

 

dr. Cser-Palkovics András

polgármester

2016.12.17. 13:19
 
Vissza    Nyomtatás