XVII.Fehérvári Futballfesztivál
Versenykiírás! Idén tizenhetedik alkalommal rendezzük meg a Fehérvári Futballfesztivált!
 
 

XVII. Fehérvári Futballfesztivál VIDEOTON FCF BARÁTI KÖR Nemzetközi Kispályás Labdarúgó Kupa


Versenykiírás

Verseny időpontja: December 27-30. Tervezett maximális csapatlétszám: 24 magyar, 8 külföldi/külhoni. Minden csoportban 3 magyar és egy külföldi/külhoni csapat.

 

Verseny célja: A labdarúgás, ezen belül a VIDEOTON FC és az egészséges életmód népszerűsítése.

 

Verseny rendezője: Videoton FCF Baráti Kör Egyesület / Vadásztölténygyári Vasas Ifjúsági és Sport Egyesület

Verseny helyszíne: Videoton Oktatási Központ, Székesfehérvár, Berényi út 101.

Verseny időpontja: 2016. december 27-28-29-30. mindegyik napon 08.00-20.00 között

Külön: Öregfiúk torna, 12.27-én 08.00 és 16.00 között,

további kupák: 4 csapatos női focikupa 12.28-án; 4 csapatos gyermek kupa U11 12.29-én;

Csoportmérkőzések időpontja: 2016. december 28-29. (a nevezések függvényében várhatóan 27-én is lesznek csoportmérkőzések)

Helyosztók és döntők időpontja: 2016. december 30. 08.00 és 20.00 között.

Versenybizottság tagjai: Kupeczik Krisztián, Vid Péter, Juhász László

Verseny főszervezője: Juhász László

Verseny Fővédnökei: Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője, honvédelmi államtitkár és dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár Polgármestere.

A torna védnökei:  Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok.

Verseny lebonyolítása: A torna 40x22 m-es játéktéren, 4x2 m-es kapukkal, oldalpalánkkal kerül megrendezésre. A csapatok maximum 12 főből állhatnak (5+1 és 6 cserejátékos). A benevezett csapatok előbb csoport, majd a továbbjutók (első két helyezett) egyenes kieséses rendszerben.

Verseny díjazása: A díjak esetén további felajánlások várhatóak! Hamarosan bővítjük a díjak mértékét, vagy listáját!

1. helyezett: 400.000 Ft + érem, oklevél, kupa és egyebek.

2. helyezett: 200.000 Ft + érem, oklevél, kupa és egyebek.

3. helyezett: 100.000 Ft + érem, oklevél, kupa és egyebek.

Külön díjazzuk a legjobb kapust, játékost és gólkirályt.

Csoportmérkőzéseken a helyezések eldöntése:

1.Több pont

2.Jobb gólkülönbség

3.Több rúgott gól

4.Egymás elleni eredmény

5.Sorsolás

Csoportmérkőzések pontozása:

Győzelem 3 pont

Döntetlen 1 pont

Vereség 0 pont

Játékidő: 2 x 13 perc.

Az egyenes kieséses mérkőzéseken, döntetlen esetén büntetőkkel döntik el a csapatok a továbbjutást (5-5 büntető). A büntetőket a 12 benevezett játékos közül felváltva az előzetesen kijelölt 5 fő végezheti el!

Egyéb információk:

A csapatnévsort december 23-ig kérjük megküldeni részünkre valamilyen fényképes igazolás, vagy okirat sorszámával ellátva, amelynek a helyszínen rendelkezésre kell állnia. Ennek hiányában nem lehet a tornán szerepelni. A továbbiakban változtatni már nincsen lehetőség. A mérkőzéseken csak az előzetesen benevezett játékosok vehetnek részt! Óvás esetén amennyiben az igazolványok nem állnak rendelkezésre, automatikusan az óvó fél javára döntünk. A csapatok egységes, számozott mezben kötelesek pályára lépni. Az első napon fel nem töltött helyek utólagos kiegészítésére nincs lehetőség! A csapatnévsorban szereplő játékosok szerepelhetnek a csapat továbbjutása esetén akkor is ha esetlegesen az első játéknapon nem játszanak. Egy játékos csak egy csapatban szerepelhet! Attól a csapattól, amelyben jogosulatlanul szerepelt egy játékos, annyiszor 3 pont kerül levonásra, ahányszor az illető játékos pályára lépett. Sérülés vagy betegség esetén csak abban az esetben lehet új játékost nevezni, amennyiben a csapat létszáma 9 fő alá csökkenne (tehát kizárólag 3 játékos sérülése vagy betegsége esetén lehet pótolni játékost, például 4 játékos lesérülése esetén egyet lehet nevezni, 5 játékos esetén kettőt. Erről a versenybizottság dönt). A mérkőzéseken 2 perc, 5 perc és végleges kiállítás alkalmazható. A kiállított játékos a következő mérkőzésen automatikusan nem szerepelhet, további büntetéséről a Versenybizottság dönt. A játékvezetők a palánkra lökést kiállítással büntetik. Hazaadás vonatkozásában a nagypályás szabályok a mérvadók. Oldalról kézzel és lábbal egyaránt játékba hozható a labda. Szabadrúgásnál, oldalról berúgásnál 5 m-re kell állni a letett labdától. Óvás a mérkőzés alatt, vagy a mérkőzés befejezését követő 5 percen belül jelenthető be. Ezen idő alatt a csapat tagjainak a Versenybizottság rendelkezésére kell állnia, igazolásuk ellenőrzése érdekében. Az óvás díja 5.000.- Ft (ezt az összeget a csapatok nem kapják vissza semmi esetben sem). A TORNÁN MINDENKI SAJÁT FELELŐSSÉGÉRE SZEREPELHET!!!

Nevezési díj: 2016. november 20-ig : 35.000 Ft, ezt követően 40.000 Ft

Nevezési határidő: 2016. november 30-ig, illetve maximum a 32-es létszám eléréséig.

Nevezni lehet:

videotonbke@gmail.com email címen keresztül a nevezési díj egyidejű utalásával a Duna Takarék Bank Zrt., 58600362-11202316 számlaszámra (megjegyzésben a csapat nevét kérjük feltüntetni) infó: 06-20-477-8731

A nevezés csak a nevezési díj egyidejű befizetésével és a csapatvezető nevének, címének, telefonszámának és e-mail címének megadásával érvényes!

A csapatok a torna időrendi lebonyolítását legkésőbb december 20-ig megkapják.

A szervezők a versenykiírás módosításának jogát fenntartják.

Kérjük, hogy a nevezéssel egy időben jelezze, hogy csapata melyik nap játszana. Lehetőség szerint figyelembe vesszük, de nem garantáljuk.

December 27-én igény esetén külön 34+ öregfiúk kupa kerül megrendezésre, erre a nevezési díj 30.000 Ft, díjazás: érmek, serleg, oklevél. A futballtornára meghirdetett szabályok vonatkoznak erre a kupára is!

A női és az U10-es kupákra szintén 30.000 forint a nevezés, díjazás: érmek, serleg, oklevél. A futballtornára meghirdetett szabályok vonatkoznak erre a kupára is!

A ketrecfocira külön versenykiírás vonatkozik ez megtalálható a honlapunkon.

A tornával párhuzamosan pingpong, csocsó, xbox és egyéb programok is lesznek. Ezek részletei megtalálhatók a www.vbke.hu oldalon.

2016.11.26. 14:36
 
Vissza    Nyomtatás