Tabella
1. Ftc 33 74
2. VIDEOTON 33
61
3. Dvsc
33
51
4.
Honvéd 33 49
5. Újpest 33 48
6. Mezőkövesd 33
44
7. Puskás AFC 33 40
8. Paks 33 39
9. Kisvárda 33
38

10.

Dvtk 33

38

11. Mtk 33 34

12.

Haladás

33

30

  részletes tabella    
 
 Európa Liga tabella
1. CHELSEA 6 16
2. BATE 6
9
3. VIDEOTON
6
7
4.
PAOK 6 3
 
 Bejelentkezés
Fórum - Tüntetés Matthausért és a liga ellen
Fórum » Fórum - Magyar » Tüntetés Matthausért és a liga ellenSúgó


31 hozzászólás 3 lapon Rendezés:

[2] [3]

(Új hozzászóláshoz lépj be)

kapzso válasz |  2006.01.18. 14:09  (43976)
Nem tudom, nekem Matthaus nem mutatott semmi extrát azonkívül, hogy néhány neves szponzor szerződött a szövetséghez. Azt állította, hogy kivisz minket a vb-re: nem jött össze. Ilyenkor bárkit felállítanak és megköszönik neki a munkát. Matthaus meg itt lobogtatja a nem létező szerződését és minden ellenfelét elküldi az anyjába... DE matthaus nagyon profi: tudja, hogy kell a semmit jól becsomagolva eladni. ÉN nem várom vissza!!!!


Roli válasz |  2006.01.12. 16:01  (43872)
Én meg azt mondom legyen magyar edző:)


Roli válasz |  2006.01.12. 16:01  (43871)
Végre valamiben egyetértettünk!:):)


Full_Man válasz |  2006.01.12. 08:12  (43865)
Mint az kiderült, sajnos nem maradt.
;-)
Már csak abban bízhatunk, hogy nem egy magyar, hozzá nem értő, pro-liszences szakembert varrnak a nyakunkba.
Tulajdonképpen tök mind1 ki lesz az új szöv.kapitány, a focink így is, úgy is a béka segge alatt van és ott is marad még vagy 10 évig biztosan.
;-)


SZEVI válasz |  2006.01.12. 06:40  (43864)
Én örülnék, ha nem maradna, mert szinte semmi sem változott az eredményességet tekintve, de tulajdonképpen egy nagyjából állandó csapatot sem sikerült kialakítania. Arról nem is beszélve, hogy kénye-kedve szerint ráncigálta a válogatottat, a bajnoki lebonyolítás meg ennek megfelelően katasztrofális volt. Kapitánysága idején össze-vissza talán három meccsen játszott jól a válogatott, ezt minden korábbi edző produkálta már, ugyanolyan negatív eredményesség mellett.
Nekem maximálisan elegem van belőle!


obuch_zoli válasz |  2006.01.09. 19:54  (43770)


obuch_zoli válasz |  2006.01.09. 19:54  (43769)
Na most akkor mi a f.sz van?
Minek kell ez a színjáték?

Én már nem értem ezt, de nem is akaron!

Ezek után sz.rok a válogatottra!

Nyerjen meg minden meccset a CSAPATUNK, amit lehet, és kész!!!

Hajár VIDI, hajrá Fehérvár!!!


fototaki válasz |  2006.01.09. 19:35  (43767)
Budapest, január 9., 19.00 A német szakember szerződését már szeptemberben meghosszabbították.Hónapok óta másról sem hallani a Magyar Labdarúgó Szövetség és a Labdarúgó Liga közti háborúskodás kapcsán, csak Lothar Matthäus további sorsáról. Korábbi(?) szövetségi kapitányunk szerződése - az eddigi hírek alapján - december 31-én lejárt, ám most robbant a bomba: a szakember állítólag 2008-ig élő, meghosszabbított kontraktussal bír!
- Valóban így van, ügyfelem, Lothar Matthäus szerződése 2008 végéig érvényes a Magyar Labdarúgó Szövetséggel - mondta el honlapunknak dr. Arne Gobert, Matthäus ügyvédje. - A kontraktust ugyanis még tavaly szeptemberben meghosszabbították vele.
- Ez esetben értehetetlen, hogy a szakember mindenütt úgy nyilatkozott, mint akinek lejárt a szerződése, sőt, már új csapatot is keresett magának Brazíliában…
- Ne haragudjon, ezt nem szeretném kommentálni.
Az illetékesek ugyanakkor vélhetően kommentálják majd a történteket, információink szerint a leköszönt MLSZ-elnökség tagjai - persze a kellő tájékozódás után - is állást foglalnak, amint látták a kérdéses dokumentumot. Akárki írta is alá ugyanis a szövetség részéről a papírt (Bozóky Imre vagy Berzi Sándor jöhet szóba), minderre semmiféle felhatalmazással nem bírt az elnökség részéről.

nb1.hu


márk,RBD válasz |  2006.01.09. 10:09  (43759)
Azért jónéhány ostoba véleményt lehetett itt olvasni.
Örültem amikor a Matheus idejött,hisz reméltem,h egy egykori világ- és Európabajnok,aranylabdás,játékos(a többi címet amit nyert nem sorolom fel)szemlélete kicsit átalakítja ezt a nagy szart,ami min.15 éve uralja a labdarúgásunkat!
De Magyarországon élünk,ahol nem volt és nem is lesz egységes kiállás vmi mellett.Így pl. a munka mellett sem,amit a magyar fociba kéne fektetni.
20éve ez a magyar edzői kar eredménytelen és ez tény.A kluboknál a legtöbb helyen minősíthetetlen utánpótlásnevelés zajlik.Sok helyen az kerül be a csapatba akinek a szülei megtudják támogatni az edzőbácsikat,v csinos az anyu és mindent megtesz azért,h kicsi gyerekét a csapatban lássa.Volt alkalmam látni elégszer,h mit jelent a kiválasztás a magyar utánpótláscsapatoknál,és h mennyire nincs koncepció.(előkészítőtől a serdülő csapatokon át az IFI A csapatig a Vidiben nevelkedtem anno,és csak 1 edzőről mondanám azt,h igazán felkészült szakember volt)Szóval ha már utánpótlás korukban nincsenek felkészítve megfelelően a játékosok,akkor később a felnőttcsapatoktól mit várunk a klubokban?!
És a szövetségi kapitány a klubokból válogat.
Azt hiszitek,h egy kapitány majd csodaedzéseket tud tarteni az összetartások 1hetében?!A játékosokat a klubokban az utánpótlásedzőknek kell megtanítaniuk a játék alapelemeire,majd a felnőtcsapatoknál már a gyakorlás,a taktika stb,stb az amit meg kéne oldani.
A Matheus a selejtes alapanyagból meg nem tud egycsapásra világverő válogatottat kialakítani.Bár a válogatási elveivel én sem értek egyet ez tény.
Az meg h fizetik a telefonszámláját,meg lakást kap az miért furcsa.Gondolom ti sem a saját költségetekre hívnátok fel vmondjuk a Gera edzőjét és kérnétek tájékoztatást a játékosról.És persze biztos nem úgy zajlik a dolog,h figyi Robsonom,le kell raknom mert mindjárt lejár a kártyám...
Tüntetni nem fogok érte,de azért nem örülök annak,h el akarják küldeni.
Ennyi.


Full_Man válasz |  2006.01.09. 08:30  (43758)
veled nem tudok vitázni, Te ahhoz túl indulatos vagy.
... de ha neked jó az, amit a magyar edzők foci álnév alatt produkálnak, akkor legyen. Én mindenesetre maradok az angol focinál, de nem azért, mert ott olyan penge játékosok vannak, hanem azért, mert ha kell, Ők a 100. percben is ugyan olyan lendületesen fociznak, mint az elsőben.
Számomra pedig az az igazi football és nem ez.
A magyar mezőnyben csak a Vidi eredményes játékát tudom elfogadni, de nem azért, mert olyan szenzációsan játszunk, hanem mert "a szívem a Videotoné".

Szövetségi kapitánynak meg magyart ne!!!


Potyka válasz |  2006.01.09. 07:42  (43757)
Az neked miért lenne jó, ha Verebessel lennénk ötödikek a csoportban?
Az első két bekezdéssel egyébként egyetértek, kivétel a "kö... n..." kifejezés. Ez elég nagy bunkóság.
A mondandód második részében is van igazság, de ne felejtsd el, hogy akárki is lesz a szöv. kap., ugyanebből az anyagból tud válogatni. Az eredmények valóban nem javultak, de a mentalitás igen!


Pete válasz |  2006.01.09. 06:56  (43756)
Kösz a segítséget, legalább 1 ember egyetért velem.

Skacok, olvassátok Ł pls a topic címét...

Bye

Pete


pool válasz |  2006.01.08. 21:45  (43755)
Hát, ha neked ez kell akkor tüntess csak érte, te dolgod ha neked szimpatikus.

Az én véleményem egész más:
Nagy europailag is elismert név, ezt nem tagadom, de nem tud semmit sem felmutatni, sem statisztikában, sem pedig a célok tekintetében.
Nem ragaszkodik egy klubhoz sem és nem hivja meg az alibizö fradistákat, ez igaz viszont nézd meg milyen játékosokat hiv, Kapcsos, Vanczák, Takács, Kovács, Hajnal és a többi, a Toth Bazsi is addig volt kerettag mig eladták, ez volta mit csinált ezenkivül semmit, balhézott mindenkivel ezt tudta a köcsög náci.
De az hogy egy barátságos meccsen partiba vagyunk argentinával, franciákkal, miután 2-0-ra vezetnek, meg hogy egy már biztos továbbjuto horvátokkal játtszunk itthon egy unalmas 0-0-át, és hogy a csoportjába majd mindenkitöl(albánoktol, Gruzoktol kikapo görögöktöl barátságosan kapunk egy sima vereséget) az neked a jo, harcos, hajtos játék, hát akkor te nem tudom milyen focit szeretsz, de ez nem az.

MATTHAUS EGY KÖCSÖG, TAKARODJON A PICSÁBA, DE AZ EGÉSZ PEREPUUTYÁVAL EGYÜTT A HRUTKÁVAL AZ ÉLEN, ÉN AZT MONDOM INKÁBB A VEREBES? AZ RENDET CSINÁLNA ÉS MAX UGYANUGY 5.-IKEK LENNÉNK A CSOPORTBA


Potyka válasz |  2006.01.08. 07:36  (43754)
Nehogy azt gondold, hogy egy magyar edző sokkal kevesebbért produkálná ezeket az eredményeket.
Mattheus elég megosztott személyiség, az biztos. A hozzáállása pozitívum, ugyanakkor a sok válogatottságra alkalmatlan játékos rendszeres szerepeltetése negatívum. Tüntetni, azért nem tüntetnék érte.
Viszont magyar edző nem kell!!! Full Mannek igaza van, velük jutott soha nem látott mélységekbe a magyar foci. Az idősebb generáció már nem kell, a fiatalabbaknak pedig még fel kellene mutatni valamit. Ráadásul a klubedzőség más műfaj, mint a szövetségi kapitányi poszt.
Más megközelítésből pedig teljesen mindegy, hogy Magyarországon ki a szöv. kap. Nálunk mindig azonnal kellenek az eredmények, ehhez azonban nincsenek megfelelő játékosok. Aki kétszer jól játszik, azt bekövetelik a válogatottba. Ha megnézzük néhány ország válogatottját (holland, svéd, olasz, angol, francia, cseh, stb...), akkor világosan látszik, hogy úgy működtetik, mint egy klubcsapatot. Kialakítanak egy 20-25 fős keretet, amin csak ritkán változtatnak. Nálunk is erre lenne szükség. Egy állandó csapat és egy szöv. kap., akit nem váltanak le 2 év után. Aztán lehetne beszélni arról, hogy miért nincsenek jó játékosaink, de az utánpótlás nevelés szükségességéről már sok szó esett...


zsolti82 válasz |  2006.01.07. 12:55  (43747)
Vanczák elképesztően jó focista, olvassa az ellenfél támadásait, ha máskor nem az utolsó fordulóban mindenki láthatta... hihetetlen jó ütemérzékkel mozog és lát a pályán, az egyik legjobb magyar védő
Ettől függetlenül akadt pár ember idén a válogatottban akinek soha nem adnék címeres mezt


[2] [3]

(Új hozzászóláshoz lépj be)