Fórum - Szóljon bele!
Fórum » Fórum - Magyar » Szóljon bele!Súgó


288375 hozzászólás 19225 lapon Rendezés:

[1] ... [17490] [17491] [17492] [17493] 17494 [17495] [17496] [17497] [17498] [17499]  ... [19225]

(Új hozzászóláshoz lépj be)

Gimour válasz |  2010.04.05. 10:43  (94017)
Csak a sport hatása, higgadt tudok maradni, a pályán sem törhetem össze az ellenfelet, még ha nagyon bántó a megjegyzése, mind rám, mind a csapatomra...

Amúgy is Barátaim! (Videoton szurkolók) ne foglalkozzunk, hozzá kell szokni, hogy fogunk még kapni ilyen véleményeket, csak az adott meccsel törődjünk, vagy ha annak vége akkor a következőre! Hajrá Vidi!


adolf38 válasz |  2010.04.05. 10:36  (94016)
Úgy tűnik van köztetek korrekt is.Neki bocs!!!!


750806 válasz |  2010.04.05. 10:34  (94015)
Sziasztok !

Nem szokásom az olyan primitív, ostoba, buburnyák írásokra reagálni, mint amilyen ezé, a "szerencsétlen veréb" adolf38-é, de pár sorban csak röviden..., mégis. Ne haragudjatok, nem tudtam megállni.
1, olvasd már vissza komám, amit írsz, mert hemzseg a helyesírási hibáktól, összefüggéstelen, nyelvtanilag értelmezhetetlen- vagy sík h.ülye vagy, vagy nem jártad még ki a 3. elemit sem ecsém...!
2, A leveledböl a rosszindulaton, az ostobaságodon kívül semmi nem derül ki, szerintem a te énképeddel sokkal inkább baj van, te "veréb"... Ki ellen "tronbitált" (így "n"-el ! :) ) a Kassai, te szerencsétlen !? Láttad te egyáltalán a meccset ?
3, Nekünk majd 3 éve Garancsi Úr a tulajdonosunk, aki "megtolt minket lóvéval", "Vitya" akkor talán azt sem tudta merre van Fehérvár, inkább B.öszöd környékén járhatott(fejben mindenképp)...
De akkor gondolom a Debrecen is "kormánypárti klub" lesz majd 1 hét múlva, akiket szintél tol majd a Vitya...mint pártvezér...
Hosszan mesélhetne valami kispesti, újpesti, fay utcai haverod a párttámogatásról még anno 56-tól 89-ig, hogy mi is az, mit is jelent, hogy képbe kerülj, adolf !!!
Emberség, csapatszellem, sportszerűség ? Kitől kéne nekünk leckét vennünk ???
A Máltai Szeretetszolgálat világszerte ismert emblémája van a klub összes mezén, több száz jegyet oszt szét a klub, Garancsi Úr, az iskolások, a hátrányos helyzetüek, a fogyatékkal élők között hétről-hétre !
A csapategység, ami nekünk évekig hiányzott, csak a széthúzás dacossága erősítette meg időnkét, soha nem volt ilyen erős mint manapság, a kohézió már sok pontot hozott nekünk, amikor csapatként nyertünk, hoztunk meccset (pl. DVTK,), Andre Alves pedig köszönjük jól van...: a klub egyik jó játékosa, a többi 15-16 mellett. Csatár, ezért Ő (is) lövi a góljainkat, akárcsak Nikolics, Nagy Dani, Sitku Illés.
Ha már ilyen jövőbelátó képességekkel is bírsz, az értelmi szinted mellé, intézz magadnak egy lotto 5-öst, "oszt húzz el innen" a kapott pénzből, öreg mondjuk egészen oda ahova való vagy...- afrikába, kis majomgyerek !
Ostoba kis retek...


adolf38 válasz |  2010.04.05. 10:33  (94014)
Te takonyveréb, remélem telepakol bennetek a debrecen, aztán elgondolkozhatsz a nagy tehetségeteken.Nem is emlékszem mikor vertétek meg a Zetét gyökerek, és most sem sikerült.Ha valaki béna, naná hogy a bíróra fogja a szerencsétlenkedését.A Kassai az első félidőt fél perccel előbb lefújta , a másodikban meg hosszabított.A tezenegyesünket visszafújta, hátha másodszor nem megy be.Dehát ez sem jött össze.Te csak egy Mezeyt tömjél ki, és ne a nyulat, hanem a Gyurit.Ligabetyárok vagytok, a DVSC meg letolja a nagy arcotokat.


Gimour válasz |  2010.04.05. 10:31  (94013)
De ez mire jó?! Magam is fociztam, Videotonban nekem ez az életem! Foglalkozz te is a ZTEvel és további sok sikert, sőt ha kell kimondom legyetek ti a 2.ok mert nagyon nem szeretem a Lokit...
De kár rágódni a tegnapom, és én nem akartam lekezelő lenni, csak tudod én sem megyek a Ti forumotokra és hurrogom le a társaidat, XY indokkal... mert Te az tetted, nem egy embernek mondtad, hanem az összes Vidi drukkernek...

Na mind1 én nem akarok tovább ezzel foglalkozni részemről lezárva, de látod értelmesen higgadtan is megtudom beszélni a dolgokat, HA kell
Hajrá Vidi!


szurkolo válasz |  2010.04.05. 10:28  (94012)
szia sötétzegi:D:D:D:D:D:Dte nem tudom mit néztél tegnap de lehet h kiment az áram nálad és sötétségbe borult a fejed.....ha figyelmesen nézted volna a meccset akkor
1.Kassai olyanokat lefújt ellenünk amiért ti nem kaptatok semmit
2.Nikolic nem a legelő gazában esett el hanem a hátvéd akasztotta hátulról gól helyzetben ami csak sárgát ért.....ugyan ez a szituáció a másik oldalon piros és 11-es(mellesleg a 16-on kívüli esemény mióta 11-es)
3.emberségből és csapat szellemből pont h a VIDI mutatta meg nektek h morálisan egy olyan sötétzegi csapat fölé tud nőni akit a 3 hülye hathatósan segített....ennek a csapat szellemnek és küzdésnek az eredménye az egyenlítés
4 én a helyedben nem itt nyálaznék és fröcsögnék te aberrált beteg sötétzegi


mötley crüe válasz |  2010.04.05. 10:26  (94011)
Arany drága gyerekem, azt hiszem ajtót tévesztettél!Ez nem a sötét zala topicja!Szedd össze a batyudat azt húzzál vissza az odvadba zala!Egyébként meg kurva gyengék vagytok,Kassai barátotok nincsen akkor kitömünk benneteket minta mezei nyulat a falon!Kisgyerek húzás erről az oldalról!


adolf38 válasz |  2010.04.05. 10:21  (94010)
Tehát megint a ti edzőtök tévedett!
Mi nem érdemlünk győzelmet, ez így is lett! a MEZEY SZERINT GYŐZTÖK, EZ NEM JÖTT BE.Tehát Jani bácsi igazat mondott a Mezey HAZUDOTT! A vityával egyébként semmi bajunk Zegen. A kakaómat pedig megkaptam, úgyhogy a bajom azönteltségetek, és a másikhoz való lekezelő hozzáállásotok.
Azért felesleges önteltkedni, mert még az ultráitok is kétesélyesnek itélik meg a bemutatkozásukban a csapattal való viszonyukat, és a jövőt.Te meg valószínű hogy a TV- N kersztül szurkoltál , miközben anyád átordibált a másik szobából, hogy vesd le a "sálat , mert fűtünk a lakásba"!!!!


mötley crüe válasz |  2010.04.05. 10:15  (94009)
Jól látod a helyzetet,én is ezt írom de nem talál meghallgatásra!Szakályt a kezdőbe kell követelni,és amit már leírtam az adódó helyzeteket kíméletlenül bevágni!A kapu előtt meg nem kell túlcifrázni,tisztelt játékosok egyszrű a matek, be kell rúgni és kész, nem még tili-tolizni az ötösön is!Sokan majd megint kritizálnak de a csapatunkban minden meccsen benne van 4-5 gól!Ez a csapat simán van olyan gólerős mint anno volta Verebes féle Rába-Eto 1981/82-ben amikor is bajnokságot nyertek, és ha jól emlékszem 105 gólt lőttek!Szóval ebben a csapatban is benne van valami hasonló nagy bravúr!Nagyon jó erős csapatunk van, és ezt jó leírni,látványosan játszunk,az NB1 legszebben játszó csapatává váltunk!Nyíregyháza ellen meg minden adódó helyzetet ki kell használni, és annyi gólt berámolni nekik amennyit csak lehet!Mezey úr beszélgessen el a játékosokkal, hogy ne szórakozzák el az adódó gólhelyzeteket! Mire Debrecenbe megyünk jó lenne 5-6 ponttal vezetni mert ott is nagy ellenszélben kell futballoznunk!Ezért fontos hogy sok gólt lőjünk, hogy ha a bíró sz@r@kodik velünk akkor is bek@h@tj@!!!!!HAJRÁ VIDEOTON!!!!!!HAJRÁ VIDI!!!!!!


Gimour válasz |  2010.04.05. 10:06  (94008)
ennyire zavar hogy csak 1pontot szerzett a ZTE??? vaagy esetleg te is sorba álltál Kassaihoz a meccs előtt??? és mégse győztetek?! na menj és igyál egy kakaót az való neked, biztos ébredés után nem kaptad meg...

Tudod mi itt csak megvitattuk a szituációkat a meccsről, és a bírói vezetésről..., szerintem Fehérváron 100ból 95ember túltette magát a tegnapi meccsen, és már a következőre gondol! amúgy meg mit irigykedsz? hogy a ZTE nem szállt be a bajnoki címért folytatott küzdelembe??? RÖHEJ VAGY!


Roli válasz |  2010.04.05. 10:04  (94007)
Azért kíváncsi lennék,ha hozzátok tolná a Vitya a lóvét, akkor is így beszélnél róla?
Minek jöttél ide,szánalmas kis sötét egerszegi!Ajánlom figyelmedbe az edzőtök nyilatkozatát,aki elmondta,hogy nem érdemeltek győzelmet!Ennyi!Ha reálisan nézed a meccset, akkor kb 5-2-re nyerhettünk volna!Mivel nincsen ha a fociban ezért maradt a 2-2!!Azért kíváncsi lennék arra is,ha ellenetek fújnak be ilyen tizit,akkor mi van..hm???Ledöntőd a kerítést,vagy bebújsz anyuci szoknyája alá,kis paraszt...
húzzá vissza a honlapotokra!
Ennyi!

HAJRÁ VIDI!


adolf38 válasz |  2010.04.05. 09:54  (94006)
Szerencsétlen verebek.Valami gond van az énképetekkel, nem?A ZTE nem csapat?Azért nem bírtatok el velük, sőt:Ha nem tronbitál ellenünk a Kassai, végetek van.A Mezey papa nyilatkozatával mi van?"Győzni fogunk, jobbak vagyunk!"
Akkor miért nem győztetek?Remélem A Debrecen elviszi előletek a bajnoki címetm nektek ugye más nem maradt.Vagyis a gyerekzsúr liga.Fél Egerszeg rajtatok röhög, mert megtolt bennetek a Vitya lóvéval, és még így is csag ennyire futja.Leixelni egy "szar" Ztevel.
Eberségből , csapatszellemből, és sportszerűségből leckét vehetnétek tőlük.Ha nem lenne az Alves gól nélkül lennétek a bajnokságban, ő meg jövőre ugyis lekoccol tőletek.Arcotok a Mezeyvel együtt akkora, hogy már hányinger. Soha nem lesz belőletek semmi, mert jövőre széthulltok úgyis.Tényleg a Viktor nem volt idegeg a potya ixetek miatt?????


papika válasz |  2010.04.05. 09:29  (94005)
Azt meg el is felejtettem,hogy a Szakály megint JÓ volt. Nem tudom,miért mellőzik Őt is meg a Présingert is. A Présinger még a keretben sem volt,akik meg már többször leszerepeltek,azoknak bérelt helyük van. Miért ?


papika válasz |  2010.04.05. 09:25  (94004)
Az éjjel megnéztem a meccset újból és tiszta ideg lettem megint. Mi a .ökömért kell a kapussal szemben állva lepasszolni a labdát,miért kell állandóan bizonygatni a tetteivel valakinek,hogy Ő milyen önzetlen? Lője/fejelje be a helyzetet,vagy .assza el DE LEGALÁBB LEGYEN LÖVÉS !!! A másik : szerintem ,tegnap a Polo volt a leggyengébb,és a "kis"Farkas az egyik legjobb. Nem értettem a cserét. Az Elek meg nem bal hátvéd-szerintem-.Ilyen bírói ellenszélben nehéz dolgunk lesz. A Loki meccsre legalább 4 pont előny kellene,mert ott még "elfogultabb" játékvezetés lesz.


910621 válasz |  2010.04.05. 08:47  (94003)
Sziasztok!
Először is kezdeném a tegnapi túrával, ami nagyon jóra sikeredett, talán lehetett volna jobb is, ha győzünk...
A játékról annyit, hogy nagyon jól játszottunk, az első gólt igazat megvallva nem nagyon lehetett látni, mert lent álltunk a szektorban, azt láttuk, hogy Alves lövi a gólt, meg hergeli a sötét zegieket.
A bíróról annyit, mikor megtudtuk, hogy Kassai les a bíró, megnyugodtunk, DE.
Ilyen szarul vezetni meccset... régen láttam tőle, sőt, még bírótól is és még ő vezet EL meccseket... Ország szégyene, miután tegnap késő este láttam, hogy mit ítélt 11-nél... Andic 16-oson kívül szabálytalankodott (?????), vagy is nem szabálytalankodott...
Nagyon unalmas, hogy a bírók mindig ezt csinálják velünk, olvastam Mezey doktor nyilatkozatát, hát... nem csodálkozom.
Kassai nyilvánosan kérhetne bocsánatot és remélem Andicot nem tiltják el, egy meccsre sem!
Sötét Zala!
Hajrá Vidi!


[1] ... [17490] [17491] [17492] [17493] 17494 [17495] [17496] [17497] [17498] [17499]  ... [19225]

(Új hozzászóláshoz lépj be)